loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Samenwerken met informele zorgverleners

De hobby cursus Samenwerken met informele zorgverleners op afstand volgen? Via deze thuisstudie vergelijker check & vergelijk je alle erkende thuiscursussen en opleidingen om verder te groeien binnen het vakgebied Uiterlijke verzorging en Wellness. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of meer zin in totaal iets nieuws? Ga direct van start en vergelijk gemakkelijk de beste thuiscursussen en studies van toonaangevende onderwijsinstellingen als NHA en ga meteen aan de slag met een hobby thuiscursus Samenwerken met informele zorgverleners! Een passende opleiding voor iedereen, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en altijd de beste begeleiding. Deze hobby cursus is er al vanaf €432,00 via LOI.

 • Studeren in jouw eigen tempo.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • De lessen altijd 100% bij de tijd.
 • De meest goedkope studiemogelijkheid.
 • In oktober 2022 voor een voordelige prijs.

Alle thuisstudies Samenwerken met informele zorgverleners oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOISchminken en grimeren6 maanden€432,00Meer informatie
Schminken en grimeren digitaal vanuit huis

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding Samenwerken met informele zorgverleners thuis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, het aanbod is ontzettend groot! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! De website thuisstudiezoeken.nl helpt jou graag met de volgende stap. Met onze vergelijker vind je uitgebreide info over een grote variëteit aan thuisstudies, taal- en hobbycursussen waardoor jij je doelen kan bereiken. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Uiterlijke verzorging en Wellness? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Schminken en grimeren(duaal of voltijd). Door deze hobby cursus verdiep jij je volledig in het vak, op jouw niveau en jouw tempo. Dit gaat erg goed samen met een drukke baan, muzikale bezigheden en andere bezigheden.

Hoe werkt het precies?
Starten met een hobby cursus Samenwerken met informele zorgverleners is zo gepiept. In het onderstaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Ben je enthousiast? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als alles in orde is worden de lesmaterialen naar je verstuurd en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: je kunt waar en wanneer je wilt de stof doornemen en examens maken. Zoals je mag verwachten ontvang je regelmatig feedback van een vaste docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt ontvang je een certificaat of diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele tarieven Samenwerken met informele zorgverleners thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online hobby thuiscursus via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom zijn de kosten zo laag? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel informatie kun je digitaal raadplegen, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een telefoon of PC (ook tablets). Ook heb je nauwelijks reiskosten, en werken ze met minder dure docenten. In de regel bieden ze een persoonlijke begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Schminken en grimeren wordt al aangeboden vanaf €432,00 via LOI. De kosten worden gevormd door:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (meestal ook per post te krijgen).
 • Een professionele begeleider van LOI.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • De examens (soms op locatie).
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Meer en meer arbeiders kiezen voor een thuisstudie. Het zelf kunnen bepalen en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies is een belangrijke reden. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Hoe gaat het precies in z’n werk, en past het bij mijn doelen? In het gedeelte hieronder vind je de meest gestelde vragen over zelfstandige Schminken en grimeren thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn hobby cursus?
Het grote gemak van een thuiscursus Samenwerken met informele zorgverleners: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je meestal binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Binnen afzienbare tijd worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit is niet altijd verplicht). De hobby cursus kan je onder normale omstandigheden afronden in zo’n 6 maanden. Als je veel tijd hebt kan het soms nog een stuk sneller. Lukt het niet in deze periode? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dit wisselt per type opleiding. Cursussen en veel taalstudies zijn erg flexibel in hun starteisen. Ben je op zoek naar een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Dikwijls is hier een passende Samenwerken met informele zorgverleners vooropleiding noodzakelijk. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ toets of een ECV-certificaat. Op de website van de aanbieder vind je ruime info met betrekking tot toelatingseisen van deze hobby cursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van opleiders als bijv. Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze thuisstudies net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Tyndale Theological Seminary. Daarnaast krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een echt branchediploma als fitness trainer A. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op die manier zal de buitenwereld zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Diverse scholen beschikken over een Samenwerken met informele zorgverleners klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: je kunt ervaringen en kennis delen meer achtergrondinformatie en de examenhulp (bespreken van de vragen). Minder fijn: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden een online leeromgeving. Via dit systeem download je alles voor jouw hobby cursus en kan je vragen stellen aan jouw docent. In deze internet omgeving kan men ook terecht voor praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, video’s, oefenexamens, webinars, oefeningen. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-samenwerken-met-informele-zorgverleners

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Bijvoorbeeld Professioneel life coach tot en met Praktisch Leidinggeven, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Samenwerken met informele zorgverleners zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen sluit aan bij mijn ambities? In het volgende overzicht kun je meer vinden over de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Tevredenheid gegarandeerd
 2. LOI: Zonder extra kosten langer studeren (tot tweemaal de studieduur)
 3. NTI: Duizenden tevreden studenten
 4. Laudius: Meer dan 300 studies om uit te kiezen
 5. Thuiscursus.nl: Unieke studiemethode
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een thuisstudie Schminken en grimeren online versneld volgen is mogelijk vanaf €432,00. Maar het kan nog goedkoper. De studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De relevante onderdelen kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Opgelet: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (oktober 2022). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een studie die van belang is voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Neem de volgende zaken in acht:

 • De thuisopleiding levert een bijdrage aan jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het moet gaan om een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via LOI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De gemaakte studiekosten zijn ten minste €250 (per 12 maanden). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een opleiding of cursus volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Wat is daarvan de reden? Het bedrijf waar je werkt heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Daarnaast zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een professionele opleiding volgen via jouw werkgever kan voor meerdere partijen een win zijn. Steeds vaker mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Samenwerken met informele zorgverleners. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, en haal meer uit je talenten en interesses.

Voor wie creatief is en verschillende schmink- en grimeertechnieken in de vingers wil krijgen, heeft de LOI de cursus Schminken en grimeren. In zes maanden tijd maak je kennis met verschillende materialen en leer je alles over kleuren, figuren, fantasiegrime, toneelgrime, het maken van verwondingen en het creëren van baarden en snorren. Of je nu kinderen wilt schminken op verjaardagspartijtjes en verkleedpartijen óf aan de slag wilt als grimeur bij een toneelvereniging, met deze cursus leer je alle belangrijke technieken!Bij de LOI-cursus Schminken en grimeren krijg je een gratis materialenpakket. Je hebt zo alles in huis om meteen aan de slag te gaan! Tijdens de gratis praktijkdag oefen je bovendien alle vaardigheden onder begeleiding van een professional.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie