loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Start Je Eigen Mode-accessoireszaak

De cursus Start Je Eigen Mode-accessoireszaak op je eigen tempo vanuit huis volgen? Dankzij www.thuisstudiezoeken.nl vind je erkende thuisstudies en cursussen om verder te groeien binnen het vakgebied Opleiding. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of meer zin in totaal iets nieuws? Check en vergelijk moeiteloos tientallen relevante zelfstudies en thuiscursussen van toonaangevende onderwijsinstellingen als Thuiscursus.nl en begin morgen al met een thuiscursus Start Je Eigen Mode-accessoireszaak! Een passende opleiding voor iedereen, een gratis proefles volgen, en persoonlijke begeleiding. Deze cursus is er al vanaf €449,00 bij een opleider als LAUDIUS.

 • Zelf je studie indelen.
 • Een speciale online leeromgeving.
 • Docenten uit de praktijk.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Studiekosten zijn vaak aftrekbaar.
 • In oktober 2022 voordelige tarieven.

Overzicht met thuisstudies Start Je Eigen Mode-accessoireszaak oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LAUDIUSStart Je Eigen Mode-accessoireszaak6 maanden€449,00Meer informatie
Start Je Eigen Mode-accessoireszaak vanuit huis volgen

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding Start Je Eigen Mode-accessoireszaak flexibel thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat je denkniveau ook is, de mogelijkheden zijn enorm! Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze site komt dan om de hoek kijken. Middels onze vergelijker check & vergelijk je een grote variëteit aan opleidingen (MBO/HBO) en cursussen om jouw volgende doel te realiseren. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Opleiding? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Start Je Eigen Mode-accessoireszaak(duaal of voltijd). In deze cursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Je kunt het prima combineren met een drukke baan, hobby’s en het gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Het deelnemen aan een cursus Start Je Eigen Mode-accessoireszaak is zo gepiept. In het bijgaande stappenplan leggen we dit precies uit:

 1. Selecteer de gewenste opleider en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Download de gratis studiegids of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als alle gegevens compleet zijn krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op eigen tempo de lesmaterialen doorkijken en colleges terugkijken. Natuurlijk heb je regelmatig contact met een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actuele tarieven Start Je Eigen Mode-accessoireszaak thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Wat daar de reden voor is? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel informatie vind je in jouw digitale leeromgeving, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een computer, iPad of smartphone. Verder bespaar je fors op reiskosten, en zijn er minder dure docenten. Natuurlijk bestaat er een mentor of coach die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Start Je Eigen Mode-accessoireszaak is er nu al vanaf €449,00 bij bijv. LAUDIUS. De kosten worden gevormd door:

 • Alle theorie en opdrachten (meestal ook per post te krijgen).
 • Een persoonlijke begeleider van LAUDIUS.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Veel Nederlanders willen een thuisstudie volgen. De maximale vrijheid en het enorme aanbod zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is deze opleiding wel geschikt? In het gedeelte hieronder beantwoorden we de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Start Je Eigen Mode-accessoireszaak thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Start Je Eigen Mode-accessoireszaak: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je doorgaans binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Kort daarna krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (dit verschilt per opleiding). De cursus is vaak af te ronden in om en nabij de 6 maanden. Dikwijls kun je het natuurlijk sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Korte opleidingen en cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Wil je je aanmelden voor een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. In sommige gevallen is een bepaalde Start Je Eigen Mode-accessoireszaak vooropleiding een voorwaarde. Een andere methoden kan zijn een 21 plus examen of een bepaald certificaat. In de gratis studiegids bekijk je alle noodzakelijke details omtrent de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van scholen als bijvoorbeeld Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Op die manier weet je dat deze studies dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Hout- en meubileringscollege. Bovendien kan je ook rekenen op een officieel branchediploma als NIMA. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op die manier zal de buitenwereld zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Veel scholen hebben ze mogelijkheid voor een Start Je Eigen Mode-accessoireszaak klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: meer sociale interactie, de goede en individuele ondersteuning en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Het minpunt is: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Standaard is de prijs van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Online vind je snel alles voor jouw cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In dit systeem tref je zaken als webinars, geluidsbestanden, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, video’s. Verder lever je hier opdrachten in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-start-je-eigen-mode-accessoireszaak

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Het aanbod in studies is enorm. Denk aan Risico Management tot een opleiding als HBO Implementing a Software-Defined Datacenter 745, en nu dus ook de Start Je Eigen Mode-accessoireszaak zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling rijmt met mijn privé situatie? Hieronder kun je meer vinden over de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Een prettige digitale leeromgeving
 2. LOI: Met speciale online hoorcolleges
 3. NTI: Officiële vakliteratuur is inbegrepen in het lesgeld
 4. Laudius: Beginnen wanneer jij dat wil
 5. Thuiscursus.nl: Ruime keuze in opleidingen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Naast je baan een thuisstudie Start Je Eigen Mode-accessoireszaak online versneld volgen doe je vanaf €449,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De studiekosten zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. Deze specifieke zaken mag je aftrekken:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Eventuele kosten voor EVC-procedures

Let op: er zijn wel strenge voorwaarden (oktober 2022). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een volwaardige opleiding die relevant is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). De voorwaarden zijn als volgt:

 • De opleiding is belangrijk voor jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LAUDIUS.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De gemaakte studiekosten bedragen minimaal €250 (p/jaar), en maximaal €15.000.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoe zit dit? Je organisatie kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Tevens zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een uitgebreide cursus via je werk volgen is dus een win-win situatie. Vaak wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Start Je Eigen Mode-accessoireszaak. Ga eens om tafel met jouw manager, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Heb jij een passie voor mode en wil je van je passie graag je beroep maken? Dan is de erkende cursus Start je eigen Mode-Accessoireszaak van Laudius perfect voor jou! Met deze thuisstudie leer je alles wat je nodig hebt om een succesvolle onderneming in de mode branche te starten. De cursus leidt op voor een erkend diploma en leert je stap voor stap je eigen bedrijf opzetten.

LAUDIUS opleidingsinformatie
LAUDIUS Opleidingen

Plaats een reactie