nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Start Je Eigen Reclamebureau

De cursus Start Je Eigen Reclamebureau op je eigen tempo vanuit huis volgen? Aan de hand van onze vergelijker lees je alles over alle erkende thuisstudies en cursussen in het vakgebied van Opleiding. Streef je naar een carrièreboost? Wil je voor jezelf iets starten? Of juist iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Neem de informatie door en vergelijk eenvoudig populaire thuisopleidingen en cursussen van toonaangevende onderwijsaanbieders als LOI en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Start Je Eigen Reclamebureau! Studeren op je eigen tempo, studiematerialen online toegankelijk, en topdocenten uit het vak. Deze cursus is er al vanaf €549,00 bij bijvoorbeeld LAUDIUS.

 • Geen vaste instapmomenten.
 • Online account met studieplanning.
 • Leraren uit de praktijk.
 • De lessen altijd 100% bij de tijd.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In december 2023 voordelige tarieven.

Aanbieders thuisstudie Start Je Eigen Reclamebureau december 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LAUDIUSStart Je Eigen Reclamebureau9 maanden€549,00Meer informatie
Start Je Eigen Reclamebureau zelf thuis volgen

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding Start Je Eigen Reclamebureau op eigen tempo vanuit huis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat jouw situatie ook is, voor iedereen is er iets mogelijk. Het is nu aan jou om er werk van te maken. De website thuisstudiezoeken.nl helpt jou graag met de volgende stap. Op deze plek kom je in aanraking met een scala aan thuisstudies, taal- en hobbycursussen die jou helpen naar jouw volgende doel. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Opleiding? Een goede optie is de online thuisstudie Start Je Eigen Reclamebureau(duaal of voltijd). Aan de hand van deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, volledig op jouw eigen tempo. Dit gaat erg goed samen met een baan, muziek of sport en het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Kiezen voor een cursus Start Je Eigen Reclamebureau is zo gepiept. In onderstaand schema van onze studie-specialisten gaan we er verder op in:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Download de gratis studiegids of neem direct een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Lijkt het wat? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als je voldoet aan de toelatingseisen komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: je kunt waar en wanneer je wilt het lesmateriaal doornemen en examens maken. Uiteraard wordt je hierin begeleid door een persoonlijke docent.
 6. Alles afgerond? Dan wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Je bent klaar voor de volgende stap!

Wat is de prijs van een Start Je Eigen Reclamebureau thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Wat is hiervan de reden? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Veel lesmaterialen kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving met een telefoon of PC (ook tablets). Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en zijn er minder docenten benodigd. Normaal gesproken is er een coach of begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Start Je Eigen Reclamebureau is er al vanaf €549,00 via bijv. LAUDIUS. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een persoonlijke begeleider van LAUDIUS.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Veel Nederlanders geven de voorkeur aan een thuisstudie. De flexibele manier van studeren en de uitgebreide database met cursussen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en past het bij mijn ambities? Onderstaand behandelen we de vragen die we het meest horen over zelfstandige Start Je Eigen Reclamebureau thuisstudies.

Kan ik direct starten met de cursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Start Je Eigen Reclamebureau: studeren op de momenten wanneer het jou past. De lesstof is grotendeels digitaal. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je bij veel aanbieders binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Binnen afzienbare tijd worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (dit verschilt per opleiding). De cursus heeft een studietijd van plusminus 9 maanden. In veel gevallen zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Onverwachte drukte? Het is niet erg als je er langer over doet.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dat verschilt per studie. Cursussen en veel taalstudies zijn doorgaans voor iedereen. Gaat jouw voorkeur uit naar een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Soms is een specifieke Start Je Eigen Reclamebureau vooropleiding een harde eis. Soms kan er worden gekozen voor een 18 plus-examen of een ECV-certificaat. Op de opleidingspagina lees je meer informatie ten aanzien van de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van opleiders zoals Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Op die manier weet je dat deze thuisstudies niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Hogeschool SDO. Mogelijk ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een speciaal branchediploma zoals NIMA. Bij een deel van de (hobby)cursussen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Daarmee laat jij zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Het gros van de instanties hebben ze mogelijkheid voor een Start Je Eigen Reclamebureau klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je kunt ervaringen en kennis delen face to face spreken van de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Minder fijn: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Standaard is de prijs van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Het gros van de opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Daar raadpleeg je belangrijke info rondom jouw cursus en heb je contact met jouw docent. Met jouw online lesomgeving zoek je ook naar webinars, geluidsbestanden, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, video’s, het lesmateriaal. Verder lever je hier opdrachten in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-start-je-eigen-reclamebureau

Onderwijsinstellingen vergelijken december 2023

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dat gaat van HBO Java programmeren tot aan HBO Werken met vrijwilligers en mantelzorgers, en sinds kort dus ook de Start Je Eigen Reclamebureau zelfcursus. Welke onderwijsinstelling sluit aan op mijn aspiraties? In de beschrijving hierna kun je meer vinden over onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Locaties door heel Nederland
 2. LOI: Beginnen wanneer jij dat wil
 3. NTI: Altijd inzicht in je examen- en huiswerk resultaten.
 4. Laudius: Studeren op een tempo dat bij jou past
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkgerichte docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Zelf een thuisstudie Start Je Eigen Reclamebureau online versneld volgen kan voor een bedrag van €549,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Jouw studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De relevante factoren mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Advies van de adviseur: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (december 2023). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een studie die iets bijdraagt aan jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Neem de volgende zaken in acht:

 • De thuisopleiding is relevant voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via LAUDIUS.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten bedragen minimaal €250 (per 12 maanden) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. De oorzaak daarvan? Jouw werkgever kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Tevens zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een erkende studie via je werk beginnen is dus voor beide partijen interessant. Binnen veel organisaties mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Start Je Eigen Reclamebureau. Ga eens om tafel met jouw manager, samen groeien is een mooie doelstelling.

Heb jij een passie voor marketing en sales en wil je van je passie graag je beroep maken? Dan is de erkende cursus Start je eigen reclamebureau van Laudius een goede keuze! Met deze thuisstudie leer je alles wat je nodig hebt om een succesvolle onderneming in de reclamewereld te starten. De cursus leidt op voor een erkend diploma en leert je stap voor stap je eigen bedrijf opzetten.

LAUDIUS opleidingsinformatie
LAUDIUS Opleidingen

Plaats een reactie