loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • NHBO
 • 30% korting op beroepsopleidingen. Ruim cursusaanbod met leraren uit het volwassenenonderwijs.

Thuisstudie HBO Back-end C# developer

De hbo opleiding HBO Back-end C# developer zelfstandig vanuit huis volgen? D.m.v. onze vergelijkingstool tref je talloze thuisstudies, cursussen en trainingen in het vakgebied van ICT. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of gewoon iets leren wat je heel leuk vindt? Check en vergelijk eenvoudig kwalitatieve studies en thuiscursussen van vooraanstaande scholen als NCOI en begin morgen al met een hbo thuisopleiding HBO Back-end C# developer! Een studie die past bij jouw niveau, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en persoonlijke begeleiding. Deze hbo opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €1645,00 bij een opleider als LOI.

 • Zelf je studielast bepalen.
 • Prettige online leeromgeving.
 • Docenten uit de praktijk.
 • Voeg waarde toe aan je CV.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In december 2020 goedkoop beginnen.

Aanbieders thuisstudie HBO Back-end C# developer december 2020

AanbiederStudienaamKostenTijdsduurInschrijflink
LOIHBO Back-end C# developer5 maanden€1645,00Meer informatie
HBO Back-end C# developer op eigen tempo thuis volgen

Begin vandaag nog met jouw thuisstudie

De opleiding HBO Back-end C# developer online thuis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Wat jouw niveau ook is, iedereen vind het leuk om te leren. Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze vergelijkingssite kan helpen bij het vinden van een studie. Op deze plek check je tientallen cursussen en beroepsopleidingendie aansluiten op jouw wensen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein ICT? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie HBO Back-end C# developer. Met deze hbo opleiding doe je belangrijke kennis op, volledig op jouw eigen tempo. Het is goed te doen samen met jouw huidige baan, muziek of sport en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Van start gaan met een hbo opleiding HBO Back-end C# developer is zo gepiept. In het bijgaande stappenplan komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of neem direct een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op de momenten dat je tijd hebt de lesmaterialen doorkijken en klassikaal onderwijs volgen. Logischerwijs wordt je hierin begeleid door een persoonlijke docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt ontvang je een certificaat of diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actuele prijzen HBO Back-end C# developer thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Een groot deel van wat behandeld wordt check je simpelweg digitaal met een macbook, ipad of telefoon. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Vaak is er een persoonlijke begeleider die jou ondersteunt. De opleiding HBO Back-end C# developer volg je al vanaf €1645,00 via bijvoorbeeld LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • De lesstof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vakkundige begeleider van LOI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Veel volwassenen investeren in hun carrière met een thuisstudie. De vrijheid en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het steeds aantrekkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Hoe werkt het precies, en is het niveau niet te hoog? In het overzicht hierna beantwoorden we de meest gestelde vragen over zelfstandige HBO Back-end C# developer thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de hbo opleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus HBO Back-end C# developer: je kan elke week starten met deze opleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je meestal dezelfde dag nog alle digitale materialen. Niet veel later wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (soms is dit optioneel). De hbo opleiding heeft een studietijd van circa 5 maanden. Als je veel tijd hebt kan je het ook sneller afronden. Kom je er even niet aan toe? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. Cursussen en trainingen zijn doorgaans voor iedereen. Ambieer je een erkende MBO- of HBO opleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Soms is een relevante HBO Back-end C# developer vooropleiding een voorwaarde. Echter kan het ook gaan om een 18 plus-examen of op basis van een eerder gevolgd programma. Op de opleidingspagina vind je extra info met betrekking tot toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van onderwijsaanbieders als bijvoorbeeld Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Je mag er dan op vertrouwen dat deze studies net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Stenden Masters. Daarbij zul je mogelijk recht hebben op een speciaal branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Zo is het voor iedereen duidelijk dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
De meeste scholen hebben ze mogelijkheid voor een HBO Back-end C# developer klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, direct antwoord op vragen en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Onthoud wel: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, NHBO of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Vrijwel alle opleiders werken met een online leeromgeving. In dit systeem check je de belangrijke documenten voor jouw hbo opleiding en kan je overleggen met de docent. Via deze portalen vind je onder andere video’s, oefeningen, geluidsbestanden, webinars, oefenexamens, het lesmateriaal. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-hbo-back-end-c-sharp-developer

Onderwijsinstellingen vergelijken december 2020

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Dit varieert van Eigen Kapsalon Starten tot bijvoorbeeld Instroomcursus wiskunde en natuurkunde voor HBO Engineering, en uiteraard ook de HBO Back-end C# developer zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen sluit aan bij mijn privé situatie? In onderstaande paragraaf lees je over de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Ruime keuze in opleidingen
 2. LOI: Ruim 1.000 opleidingen om uit te kiezen
 3. NTI: Voldoet aan dezelfde kwaliteitseisen als onderwijsinstellingen in het reguliere onderwijs
 4. Laudius: Meer dan 300 studies om uit te kiezen
 5. NHBO: Duizenden tevreden studenten
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 400+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Naast je baan een thuisstudie HBO Back-end C# developer online versneld volgen kost om en nabij de €1645,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. De studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De volgende producten kun je aftrekken:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Belangrijk: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (december 2020). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een beroepscursus waarmee je vakkennis opdoet voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Let altijd even op deze aspecten:

 • De opleiding draagt direct bij aan je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het betreft een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van LOI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De totale kosten zijn ten minste €250,00 (p/jaar). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Wat is daarvan de reden? Jouw bedrijf heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Overigens kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een uitgebreide cursus volgen via jouw werkgever is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Binnen veel organisaties mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Back-end C# developer. Ga eens om tafel met jouw manager, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Een back-end developer is in staat om applicaties aan elkaar te koppelen en zo voor een werkende front-end te zorgen. Ambieer jij een functie als back-end developer binnen een Microsoft-omgeving en wil je je daarom specialiseren in C#, een van de grootste talen binnen het .NET framework? Kies dan voor deze korte HBO-opleiding. Je doet alle kennis en vaardigheden op die je in de praktijk nodig hebt. Zo maak je kennis met UML en databases met PHP en MySQL, leer je programmeren in C#, webapplicaties op basis van ASP.NET MVC ontwerpen, implementeren en onderhouden én raak je vertrouwd met de veelgebruikte samenwerkingsmethodieken Agile Scrum en DevOps. Met het diploma van het korte HBO-programma Back-end C# developer toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar een bacheloropleiding vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie