loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie User Interface and Webdesign

De hbo opleiding User Interface and Webdesign vanuit huis volgen? Dankzij deze thuisstudie vergelijker check & vergelijk je de beste thuisopleidingen en studies om verder te komen binnen het domein ICT. Streef je naar een carrièreboost? Wil je jouw eigen baas worden? Of gewoon een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Lees info en vergelijk eenvoudig populaire thuisopleidingen en cursussen van toonaangevende onderwijsaanbieders als Nederlands Talen Instituut (NTI) en schrijf je vandaag nog in voor een hbo thuisstudie User Interface and Webdesign! Studeren in jouw eigen tempo, het meest actuele lesmateriaal, en fantastische praktijkdocenten. Deze hbo opleiding is te koop vanaf €476,00 bij onder andere LOI.

 • Zelf je studie indelen.
 • Al je studie & lesmateriaal online.
 • Volop feedback van je docent.
 • Leren van situaties uit de praktijk.
 • De meest goedkope studiemogelijkheid.
 • In oktober 2022 scherpe kortingen.

Aanbieders thuisstudie User Interface and Webdesign oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIUser Interface and Webdesign (UIWD)4 maanden€476,00Meer informatie
User Interface and Webdesign (UIWD) thuis volgen

Studeer op afstand op jouw eigen tempo

De opleiding User Interface and Webdesign zelfstandig thuis volgen

Zoek je een andere baan? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, iedereen vind het leuk om te leren. Het is gewoon een kwestie van doen. De website thuisstudiezoeken.nl komt dan om de hoek kijken. In de vergelijker vind je uitgebreide info over een breed spectrum van thuiscursussen en opleidingen (beroeps) om jouw volgende doel te realiseren. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema ICT? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie User Interface and Webdesign (UIWD)(duaal of voltijd). Door deze hbo opleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, op het moment dat het jou uitkomt. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw functie, hobby’s en jouw gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Kiezen voor een hbo opleiding User Interface and Webdesign is online snel te regelen. Hieronder gaan we er verder op in:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of kies voor een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als jij alles volledig hebt ingevuld krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je meteen inloggen.
 5. De studie kan beginnen: waar en wanneer jij wilt de stof doornemen en examens doen of projecten uploaden. Uiteraard heb je regelmatig contact met een persoonlijke docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond wordt je beloond met een diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actueel tarief User Interface and Webdesign thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Meestal heb je geen dure studieboeken. Veel lesmaterialen kun je digitaal raadplegen, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een computer, iPad of smartphone. Verder bespaar je fors op reiskosten, en zijn er minder dure docenten. Normaal gesproken bestaat er een mentor of coach die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding User Interface and Webdesign (UIWD) kun je al volgen vanaf €476,00 bij de onderwijsinstelling LOI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De studiestof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vakkundige begeleider van LOI.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Met diploma / accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Steeds meer arbeiders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en het enorme aanbod maakt het alleen maar leuker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn doelen? Hieronder lees je de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige User Interface and Webdesign (UIWD) thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn hbo opleiding?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus User Interface and Webdesign: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je doorgaans binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Niet veel later krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (dit is niet altijd verplicht). De hbo opleiding duurt grofweg 4 maanden. Dikwijls kan het een stuk sneller. Lukt het niet in deze periode? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Cursussen en trainingen zijn erg flexibel in hun starteisen. Ben je aan het kijken naar een HBO-studie of master? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. In sommige gevallen is een passende User Interface and Webdesign vooropleiding wel een minimum. Als alternatief vragen ze vaak een 21 plus examen of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de gratis brochure achterhaal je de verdere details over de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van onderwijsaanbieders als onder andere NCOI zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Je mag er dan op vertrouwen dat deze studies dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Islamitische Universiteit Europa. Ook behaal je met een thuisstudie vaak een serieus branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op deze manier maak jij kenbaar dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Een aanzienlijk deel van de onderwijsinstellingen verstrekken ook een User Interface and Webdesign klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: meer contactmomenten met andere studenten, meer directe feedback van je docent en je hebt meer een stok achter de deur. Wat minder positief is: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Ook is de prijs van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De meeste opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Hier vind je snel belangrijke info rondom jouw hbo opleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. In deze internet omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: oefeningen, webinars, het lesmateriaal, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, video’s. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-hbo-user-interface-and-webdesign

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dat gaat van Start Je Eigen Beautysalon tot Mindfulness, en uiteraard ook de User Interface and Webdesign zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland matcht met mijn persoonlijke wensen? Bijgaand vergelijk jij zelf de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Studeren in jouw eigen tempo
 2. LOI: Volledige HBO-bachelor en MBO-opleidingen tot korte beroepsgerichte cursussen
 3. NTI: Studeren op een tempo dat bij jou past
 4. Laudius: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 5. Thuiscursus.nl: Met belastingteruggaaf
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een professionele thuisstudie User Interface and Webdesign (UIWD) online versneld volgen kan voor een bedrag van €476,00. Maar het kan nog goedkoper. De studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. Deze specifieke zaken kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Let op: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (oktober 2022). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een opleidingwaarmee je vakkennis opdoet voor de baan van je toekomst (of huidige werk). De belangrijkste details:

 • De opleiding is geschikt voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Er is sprake van een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via LOI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten komen minimaal uit op €250 (jaarlijks). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. De oorzaak daarvan? Jouw bedrijf plukt ook de vruchten van jouw kennis. Overigens mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via de werkgever doen heeft dus veel verschillende voordelen. Vaak mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding User Interface and Webdesign. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Weet je al het een en ander van webdesign, maar wil je je kennis op het gebied van gebruiksvriendelijkheid vergroten? Kies dan voor de cursus User interface and webdesign (UIWD). In korte tijd leer je de mooiste webpagina’s ontwerpen met de beste interfaces en slimste navigatiemogelijkheden.Het effectief aanbieden van online-informatie aan gebruikers wordt steeds belangrijker. Daarvoor is kennis van de technologie niet voldoende. Een doeltreffende website is gebaseerd op een gedegen en professioneel ontwerp. Met deze cursus leer je om op een professionele manier gebruikersinterfaces en webpagina’s te ontwerpen, waarbij rekening wordt gehouden met de kenmerken van de doelgroep en de eisen die worden gesteld aan de websiteDe opleiding besteedt bovendien uitgebreid aandacht aan Cascading Style Sheets (CSS), de bekende standaard voor de opmaak van internetpagina’s. Kortom: na deze cursus kun je direct als webdesigner aan de slag.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie