loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO Coaching psychologie

De hbo opleiding HBO Coaching psychologie digitaal volgen? Via de vergelijker van thuisstudies lees je alles over de meest interessante thuisopleidingen en studies om verder te komen binnen het domein HBO opleidingen. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of misschien een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Ga direct van start en vergelijk eenvoudig populaire thuiscursussen en studies van erkende instellingen als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een hbo thuisstudie HBO Coaching psychologie! Een opleiding die past bij je denkniveau, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze hbo opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €5400,00 bij bijvoorbeeld NTI.

 • Zelf je studielast bepalen.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Docenten uit het werkveld.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Vaak betaalt de werkgever mee.
 • In mei 2022 voor een voordelige prijs.

Alle thuisstudies HBO Coaching psychologie mei 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIHBO Coaching psychologie36 maanden€5400,00Meer informatie
HBO Coaching psychologie thuis volgen

Studeren op jouw manier bij erkende opleiders

De opleiding HBO Coaching psychologie op eigen tempo vanuit huis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, er is altijd een geschikte thuisstudie! Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze site is in ieder geval een goed startpunt. Met behulp van onze website kom je in aanraking met een breed spectrum van thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil je verder leren binnen het domein HBO opleidingen? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie HBO Coaching psychologie(duaal of voltijd). Tijdens deze hbo opleiding doe je belangrijke kennis op, op jouw niveau en jouw tempo. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw huidige baan, vrijetijdsbesteding en jouw familie.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Beginnen met een hbo opleiding HBO Coaching psychologie is online snel te regelen. In het volgende stukje kan je er alles over lezen:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of neem direct een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als je voldoet aan de toelatingseisen zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je meteen inloggen.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: waar en wanneer jij wilt de stof doornemen en examens doen of projecten uploaden. Vanzelf wordt je bijgestaan door een vaste docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je het (branche)diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actuele prijzen HBO Coaching psychologie thuisopleiding?

Een positief aspect van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Waarom is het zo voordelig? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel informatie kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving op jouw macbook, ipad of telefoon. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder dure docenten. Doorgaans heb je een persoonlijke begeleiderdie helpen bij vragen en problemen. De opleiding HBO Coaching psychologie kan men aanschaffen vanaf €5400,00 via bijv. NTI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • De leerstof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vast aanspreekpunt van NTI.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een aanzienlijk aantal volwassenen kiezen voor een studie aan huis. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en het grote aanbod aan opleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Worden er geen strenge eisen gesteld, en past het bij mijn ambities? Onderstaand lees je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige HBO Coaching psychologie thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus HBO Coaching psychologie: je kan elke week starten met deze opleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Na jouw inschrijving en betaling krijg je doorgaans dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Binnen 1 week krijg je de benodigde boeken ook thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De hbo opleiding kun je afronden gemiddeld 36 maanden. In de praktijk kun je het natuurlijk sneller afronden. Lukt het niet in deze periode? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding verplicht?
Dit varieert per studie en opleider. Beroepsopleidingen en praktische studies stellen geen strenge eisen. Betreft het een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Meestal is een specifieke HBO Coaching psychologie vooropleiding vereist. Het kan ook gaan om een 21+ toetsof een diploma van het voortgezet onderwijs. In de gratis brochure kun je terecht voor de benodigde specificaties aangaande de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Krijg ik een officieel diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van bedrijven zoals o.a. Fontys zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit betekent dat jouw behaalde diploma even waardevol is als een cursus bij een school zoals ROC van Flevoland. Bovendien zul je mogelijk recht hebben op een serieus branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Zo laat jij zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Flink wat onderwijs-aanbieders hebben ze mogelijkheid voor een HBO Coaching psychologie klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, meer achtergrondinformatie en de examenhulp (bespreken van de vragen). Een negatief punt is: je moet het veel beter plannen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Veel opleiders werken met een online leeromgeving. Online vind je snel de essentiële informatie voor je hbo opleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. In de digitale leeromgeving tref je zaken als geluidsbestanden, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, webinars, oefeningen, het lesmateriaal. Ook kan je opdrachten uploaden, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-hbo-coaching-psychologie

Onderwijsinstellingen vergelijken mei 2022

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dit varieert van Associate degree Management voor de techniek tot een studie als Paardenverzorger, en uiteraard ook de HBO Coaching psychologie zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen matcht met mijn privé situatie? Bijgaand kun je meer vinden over de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Gratis studiegids aanvragen
 2. LOI: Studie in jouw eigen tempo afronden
 3. NTI: Vakkundige docenten
 4. Laudius: Heldere schema’s en effectieve toetsmethoden
 5. Thuiscursus.nl: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Een hoogwaardige thuisstudie HBO Coaching psychologie online versneld volgen doe je vanaf €5400,00. Maar het kan nog goedkoper. De studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze specifieke kosten mag je aftrekken:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Belangrijk: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (mei 2022). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een cursus of studie waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De thuisstudie levert een bijdrage aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Er moet een leertraject zijn. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van NTI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • Jouw totale kosten beslaan het minimum van €250 (per 52 weken). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De oorzaak daarvan? Jouw baas kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Bovendien zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een training of beroepsopleiding via de werkgever starten is dus voor jullie beide relevant. Regelmatig stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Coaching psychologie. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Wil jij mensen helpen bij het nemen van beslissingen over bijvoorbeeld hun loopbaan, scholing of re-integratie? Dan is de opleiding HBO Psychologie – Coaching van Hogeschool NTI echt iets voor jou!

Daarom kies je voor HBO Toegepaste psychologie – Coaching van het NTI:

 • Hogeschool NTI, erkend door het ministerie van Onderwijs
 • Officieel erkend hbo-diploma
 • Deze opleiding is vier jaar op rij als beste van Nederland beoordeeld
 • Persoonlijke begeleiding door docent en mentor
 • Inclusief vakliteratuur

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie