loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO Corporate identity and branding

De hbo opleiding HBO Corporate identity and branding zelfstandig vanuit huis volgen? Met Thuisstudiezoeken.nl vind je tientallen thuiscursussen en opleidingen waarmee jij verder komt binnen het domein Grafische vormgeving en Multimedia. Wil je hogerop in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of juist een cursus om je kennis te verbreden? Check en vergelijk gemakkelijk veel gekozen opleidingen en thuisstudies van toonaangevende onderwijsaanbieders als NTI en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een hbo thuisopleiding HBO Corporate identity and branding! Studeren in jouw eigen tempo, een gratis proefles volgen, en docenten uit het werkveld. Deze hbo opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €717,00 bij bijvoorbeeld LOI.

 • Geen vaste instapmomenten.
 • Actueel en kwalitatief lesmateriaal.
 • Leraren uit de praktijk.
 • 100% actuele en toepasbare lesstof.
 • Het is stukken goedkoper dan klassikaal.
 • In oktober 2022 aantrekkelijk geprijsd.

Aanbieders thuisstudie HBO Corporate identity and branding oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Corporate identity and branding3 maanden€717,00Meer informatie
HBO Corporate identity and branding zelf thuis volgen

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding HBO Corporate identity and branding thuis digitaal volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat je denkniveau ook is, voor iedereen is er iets mogelijk. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Onze thuisopleiding-vergelijker helpt jou graag met de volgende stap. Op deze website vind je uitgebreide info over een grote variëteit aan cursussen en beroepsopleidingenom jouw volgende doel te realiseren. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Grafische vormgeving en Multimedia? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie HBO Corporate identity and branding(duaal of voltijd). Tijdens deze hbo opleiding verdiep jij je volledig in het vak, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Het is goed te doen samen met jouw functie, sport en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Het deelnemen aan een hbo opleiding HBO Corporate identity and branding gaat erg gemakkelijk. Door middel van het stappenplan hieronder vind je alle details:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of neem direct een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Lijkt het wat? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan ontvang je het lesmateriaal en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: helemaal in je zelfgekozen tempo de stof doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Natuurlijk wordt je hierin begeleid door een persoonlijke docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je een diploma of getuigschrift. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actuele tarieven HBO Corporate identity and branding thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe komt dit? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Een groot deel van wat behandeld wordt bekijk je gewoon online, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een smartphone, tablet of laptop. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Wel bieden ze een persoonlijke begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding HBO Corporate identity and branding kun je al volgen vanaf €717,00 via bijv. LOI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De studiestof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een vakkundige mentor van LOI.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een groot aantal arbeiders willen een thuisstudie volgen. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het steeds aantrekkelijker. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is het voor mij relevant? Onderstaand vind je de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige HBO Corporate identity and branding thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de hbo opleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus HBO Corporate identity and branding: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je bij veel aanbieders à la minute de digitale studiestof. Kort daarna krijg je de hele studiemap ook thuis (dit verschilt per opleiding). De hbo opleiding heeft een looptijd van grofweg 3 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan je het ook sneller afronden. Lukt het niet in deze periode? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Cursussen en trainingen zijn er in principe voor iedereen. Heb je interesse in een HBO-studie of master? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. In de regel is een toepasbare HBO Corporate identity and branding vooropleiding vereist. Echter kan het ook gaan om een 18-plus toets of een bepaald certificaat. In de gratis studiegids achterhaal je aanvullende informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van opleiders als o.a. NCOI zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat deze thuisstudies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij HAS Hogeschool. Tevens behaal je met een thuisstudie vaak een speciaal branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Zodoende kun je aantonen dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Diverse instanties geven ook een HBO Corporate identity and branding klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, face to face spreken van de docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Een negatief punt is: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook is de prijs van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Via internet bekijk je belangrijke info rondom jouw hbo opleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. Via deze portalen log je in om de volgende zaken te bekijken: oefenexamens, webinars, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, video’s, oefeningen. Je kunt hier ook projecten uploaden, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-hbo-corporate-identity-and-branding

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Van IJslands tot bijvoorbeeld VWO Wiskunde A, en nu dus ook de HBO Corporate identity and branding zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die in lijn is met mijn ambities? Bijgaand lees je over de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Officieel erkend diploma
 2. LOI: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 3. NTI: Uitstekende naam op de arbeidsmarkt
 4. Laudius: Altijd 14 dagen gratis proberen
 5. Thuiscursus.nl: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

De thuisstudie HBO Corporate identity and branding online versneld volgen doe je vanaf €717,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Zaken als collegegeld en lesmaterialen kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De belangrijkste onderdelen kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Houd er rekening mee: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (oktober 2022). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een cursus of studie die van belang is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Let altijd even op deze aspecten:

 • De cursus heb je gekozen met het oog op de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het betreft een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten die je maakt beslaan het minimum van €250 (per 52 weken) en nooit hoger dan €15.000.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een opleiding of cursus volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. De oorzaak daarvan? Jouw werkgever plukt ook de vruchten van jouw kennis. Overigens zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een zelfstudie via de werkgever starten kan voor meerdere partijen een win zijn. Bij veel bedrijven mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Corporate identity and branding. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Een sterke corporate identity is een van de belangrijkste pijlers onder het succes van een bedrijf. Bedrijven met een sterke reputatie zijn succesvoller, behalen betere resultaten en hebben een trouwer klantenbestand. Sterker nog, zonder sterke identiteit zal een communicatiecampagne weinig effect hebben. Als communicatieprofessional moet je dan ook gedegen kennis hebben op dit gebied.

Die kennis doe je op in de opleiding HBO Corporate identity en branding. Je leert over de identiteit en het imago van een organisatie en ontdekt hoe je deze kunt ontwikkelen en laden door middel van branding. De opleiding is zeer praktijkgericht. Wat je leert, is direct toepasbaar in de praktijk. 

Met het diploma van deze opleiding toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de HBO Communication and multimedia design (CMD) vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie