loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO financieel-economisch vertalen Frans

De hbo opleiding HBO financieel-economisch vertalen Frans op je eigen tempo vanuit huis volgen? Via www.thuisstudiezoeken.nl check & vergelijk je erkende thuisopleidingen en cursussen in het vakgebied van Taalvaardigheid en Vertalen. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of misschien zin in totaal iets nieuws? Neem de informatie door en vergelijk moeiteloos professionele thuisopleidingen en cursussen van toonaangevende aanbieders van thuisstudies als NHA en schrijf je vandaag nog in voor een hbo thuisopleiding HBO financieel-economisch vertalen Frans! Studeren in jouw eigen tempo, up-to-date lesmateriaal, en altijd de beste begeleiding. Deze hbo opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €329,00 bij een erkende aanbieder als LOI.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Online account met studieplanning.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In september 2022 goedkoop aangeboden.

Overzicht met thuisstudies HBO financieel-economisch vertalen Frans september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Inleiding financieel-economisch vertalen Frans1 maanden€329,00Meer informatie
HBO Inleiding financieel-economisch vertalen Frans op eigen tempo thuis volgen

Studeer op afstand op jouw eigen tempo

De opleiding HBO financieel-economisch vertalen Frans thuis digitaal volgen

Groeien binnen je bedrijf? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, het aanbod is ontzettend groot! Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze site kan jou hierbij helpen. In de vergelijker tref je een ruim aanbod thuisstudies, taal- en hobbycursussen die passen bij jouw doelen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Taalvaardigheid en Vertalen? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie HBO Inleiding financieel-economisch vertalen Frans(duaal of voltijd). Aan de hand van deze hbo opleiding doe je in korte termijn veel kennis op, zonder strakke deadlines. Je kunt het prima combineren met jouw huidige baan, hobby’s en jouw gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Het deelnemen aan een hbo opleiding HBO financieel-economisch vertalen Frans is niet moeilijk. In onderstaand schema van onze studie-specialisten gaan we er verder op in:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Download de gratis studiegids of ga direct aan de slag met een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als alles in orde is komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: helemaal in je zelfgekozen tempo je lesstof bestuderen en opdrachten inleveren. Natuurlijk wordt je bijgestaan door een vakkundige docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je een passend diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Wat is de prijs van een HBO financieel-economisch vertalen Frans thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Waarom is het zo voordelig? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Veel lesmaterialen bekijk je gewoon online op een smartphone, tablet of laptop. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten benodigd. Normaal gesproken is er een coach of begeleider die jou kan helpen. De opleiding HBO Inleiding financieel-economisch vertalen Frans is er al vanaf €329,00 bij bijv. LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Het lesmateriaal (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een professionele mentor van LOI.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Flexibel thuis een opleiding doen

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot aantal Hollanders willen een thuisstudie volgen. De aanwezige flexibiliteit en de variatie in thuisopleidingen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is het voor mij relevant? In het overzicht hierna lees je de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige HBO Inleiding financieel-economisch vertalen Frans thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn hbo opleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus HBO financieel-economisch vertalen Frans: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je soms binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Niet veel later krijg je de benodigde boeken ook thuis (niet verplicht bij alle studies). De hbo opleiding heeft een studietijd van zo’n 1 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. (Hobby)cursussen stellen geen strenge eisen. Ben je op zoek naar een HBO-studie of master? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Dikwijls is hier een bepaalde HBO financieel-economisch vertalen Frans vooropleiding een van de voorwaarden. Als alternatief vragen ze vaak een 18 plus-examen of op basis van een eerder gevolgd programma. In de gratis brochure bekijk je ruime info omtrent de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van bedrijven zoals bijv. NHA zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat deze thuisopleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Hogeschool Schoevers. Verder levert de instelling vaak een erkend branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op die manier maak jij kenbaar dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Een aanzienlijk deel van de instellingen geven ook een HBO financieel-economisch vertalen Frans klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: meer contactmomenten met andere studenten, direct antwoord op vragen en je hebt meer een stok achter de deur. Een negatief punt is: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn vaste startmomenten. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De grote Nederlandse opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Op deze plek download je alles wat je nodig hebt voor jouw hbo opleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. In deze internet omgeving kun je terecht voor ondermeer video’s, geluidsbestanden, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, webinars, oefenexamens. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-hbo-financieel-economisch-vertalen-frans

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Bijvoorbeeld Duits voor beginners tot bijvoorbeeld Zelfstandig personal trainer, en je kunt nu dus ook kiezen voor de HBO financieel-economisch vertalen Frans zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn persoonlijke wensen? In onderstaande paragraaf vergelijk jij zelf de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Ingeschreven in het CRKBO
 2. LOI: Met speciale online hoorcolleges
 3. NTI: Voldoet aan dezelfde kwaliteitseisen als onderwijsinstellingen in het reguliere onderwijs
 4. Laudius: Ruime keuze in opleidingen
 5. Thuiscursus.nl: Brochure ontvangen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Je eigen thuisstudie HBO Inleiding financieel-economisch vertalen Frans online versneld volgen is haalbaar rond de €329,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze specifieke elementen zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Opmerking: er gelden strenge regels (september 2022). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een beroepscursus waarbij je competenties leert voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De cursus draagt direct bij aan jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via LOI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De totale kosten zijn ten minste €250 (per 52 weken) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Werkgever betaalt soms mee
Het doen van een deeltijd studie is iets wat veel werkgevers stimuleren. De oorzaak daarvan? Het bedrijf waar je werkt kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Daarnaast mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een studie, training of cursus via je werk beginnen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Doorgaans mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO financieel-economisch vertalen Frans. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Het korte HBO-programma Inleiding financieel-economisch vertalen – Frans is een goede keuze voor vertalers Frans die zich in korte tijd willen specialiseren in de richting van financieel-economisch vertalen. Deze opleiding biedt inzicht in verschillende typen financieel-economische vertalingen. Daarbij ga je zelf aan de slag met het vertalen van financiële teksten, onder begeleiding van vertalers die gespecialiseerd zijn in deze richting.Dit korte HBO-programma geeft bovendien recht op 140 Permanente Educatie Punten (PE-punten) voor het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Zo haal je in slechts twee maanden het verplichte aantal nascholingsuren voor vijf jaar.Het HBO-programma Inleiding financieel-economisch vertalen – Frans is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Vertaler Frans. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar deze volledige bachelor.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie