loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO Financieel specialist jaarrekening

De hbo opleiding HBO Financieel specialist jaarrekening zelfstandig vanuit huis volgen? Met onze thuisstudie-vergelijker vind je uitgebreide info over tientallen thuiscursussen en opleidingen waarmee jij verder komt binnen het domein Financieel. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of bijvoorbeeld zin in totaal iets nieuws? Neem de informatie door en vergelijk moeiteloos populaire studies en thuiscursussen van vooraanstaande opleiders als NCOI en ga meteen aan de slag met een hbo thuisopleiding HBO Financieel specialist jaarrekening! Zelf je studietempo bepalen, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en topdocenten uit het vak. Deze hbo opleiding kun je al volgen vanaf €2241,00 bij onder andere LOI.

 • Geen vast studieschema.
 • Lesmateriaal digitaal beschikbaar.
 • Een docent neemt de tijd voor jou.
 • Voeg waarde toe aan je CV.
 • De meest goedkope studiemogelijkheid.
 • In september 2022 voordelige tarieven.

Overzicht met thuisstudies HBO Financieel specialist jaarrekening september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Financieel specialist jaarrekening9 maanden€2241,00Meer informatie
HBO Financieel specialist jaarrekening thuis volgen

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding HBO Financieel specialist jaarrekening flexibel thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat er bij jou ook speelt, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze site kan jou hierbij helpen. Middels onze vergelijker vind je ontzettend veel studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die jou helpen naar jouw volgende doel. Verder groeien binnen het domein Financieel? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie HBO Financieel specialist jaarrekening(duaal of voltijd). Tijdens deze hbo opleiding doe je in korte termijn veel kennis op, op het moment dat het jou uitkomt. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast je huidige baan, vrijetijdsbesteding en jouw familie.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Aan de slag gaan met een hbo opleiding HBO Financieel specialist jaarrekening gaat sneller dan je denkt. In het stappenplan van ons studie-team leggen we het beknopt uit:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan ontvang je het lesmateriaal en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: op de momenten dat je tijd hebt het lesmateriaal doornemen en examens maken. Logischerwijs ontvang je regelmatig feedback van een professionele docent.
 6. Na het afronden van de studie ontvang je een certificaat of diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Wat zijn de tarieven van een HBO Financieel specialist jaarrekening thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel theorie en opdrachten bekijk je gewoon online, bijvoorbeeld op jouw telefoon of PC (ook tablets). Daarnaast hoef je niet te reizen en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Vaak is er een persoonlijke begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding HBO Financieel specialist jaarrekening is er nu al vanaf €2241,00 bij o.a. LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De leerstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vakkundige mentor van LOI.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een aanzienlijk aantal Nederlanders kiezen voor een studie aan huis. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en de enorme keuze in studies en cursussen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Kan men zomaar ineens een studie starten, en sluit het aan bij mijn wensen? In het gedeelte hieronder geven we antwoord op de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige HBO Financieel specialist jaarrekening thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de hbo opleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus HBO Financieel specialist jaarrekening: studeren op de momenten wanneer het jou past. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je soms dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Dezelfde week wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (indien gewenst). De hbo opleiding heeft een studietijd van om en nabij de 9 maanden. In de praktijk zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Onverwachte drukte? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding verplicht?
Dit wisselt per type opleiding. Basisopleidingen en cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Gaat jouw voorkeur uit naar een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Normaal gesproken is een passende HBO Financieel specialist jaarrekening vooropleiding een van de voorwaarden. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 21+ toetsof een VMBO/HAVO/VWO diploma. Op de website van de aanbieder tref je extra info aangaande de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van onderwijsinstellingen zoals bijvoorbeeld NTI zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Je mag er dan op vertrouwen dat deze thuisstudies op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. Verder zul je mogelijk recht hebben op een serieus branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Zodoende kun je aantonen dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Een aanzienlijk deel van de onderwijs-bedrijven beschikken over een HBO Financieel specialist jaarrekening klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: meer sociale interactie, direct antwoord op vragen en je hebt meer een stok achter de deur. Minder fijn: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook is de prijs van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De populaire opleiders bieden een online leeromgeving. In dit systeem vind je snel de meest handige tools voor je hbo opleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In de digitale leeromgeving kan men ook terecht voor het lesmateriaal, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, video’s, oefeningen, geluidsbestanden. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-hbo-financieel-specialist-jaarrekening

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dat gaat van Train de Trainer tot HBO Auditing, en je kunt nu dus ook kiezen voor de HBO Financieel specialist jaarrekening zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die matcht met mijn persoonlijke wensen? Hieronder vergelijk jij zelf de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 2. LOI: Uitstekend te combineren met een drukke baan
 3. NTI: Voldoet aan dezelfde kwaliteitseisen als onderwijsinstellingen in het reguliere onderwijs
 4. Laudius: Meer dan 40 jaar ervaring
 5. Thuiscursus.nl: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een professionele thuisstudie HBO Financieel specialist jaarrekening online versneld volgen kan voor een bedrag van €2241,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Jouw studiekosten zijn in veel gevallen een aftrekpost. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De belangrijkste posten kun je aftrekken:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Boeken of bepaalde software

Let op: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (september 2022). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een volwaardige opleiding die relevant is voor jouw huidige- of toekomstige baan. De belangrijkste details:

 • De thuisopleiding is van belang voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het moet gaan om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De kosten die je opvoert zijn ten minste €250 (per 12 maanden) tot een max van €15k.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Het doen van een deeltijd studie is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Hoe komt dit? Je organisatie heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Bovendien mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een relevante opleiding via je werk beginnen is dus voor beide partijen interessant. Regelmatig kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Financieel specialist jaarrekening. Ga eens om tafel met jouw manager, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Voor wie in zijn of haar functie te maken heeft met het aanleveren van gegevens voor, het opstellen van of het controleren van jaarrekeningen, is er de opleiding HBO Financieel specialist jaarrekening. In korte tijd volg je een aantal modules uit de HBO SPD Bedrijfsadministratie.Je behaalt met deze opleiding een diploma waarmee je aantoont op HBO-niveau over kennis en vaardigheden te beschikken en dat vrijstelling kan opleveren voor de gelijknamige modules binnen de NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie van LOI Hogeschool.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie