nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie HBO Information Security Management

De hbo opleiding HBO Information Security Management vanuit huis volgen? D.m.v. www.thuisstudiezoeken.nl vind je erkende thuisstudies en cursussen waarmee jij verder komt binnen het domein ICT. Wil je hogerop in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of anderzijds een cursus om je kennis te verbreden? Doorzoek en vergelijk zonder problemen professionele studies en thuiscursussen van betrouwbare instellingen als Laudius en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een hbo thuisopleiding HBO Information Security Management! Een passende opleiding voor iedereen, up-to-date lesmateriaal, en de beste docenten. Deze hbo opleiding kun je al volgen vanaf €658,00 bij een erkende aanbieder als LOI.

 • 100% flexibel studeren.
 • Actueel en kwalitatief lesmateriaal.
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Studeren met het oog op de praktijk.
 • Goedkoper dan een opleiding op locatie.
 • In september 2023 goedkoop aangeboden.

Vergelijking van thuisstudies HBO Information Security Management september 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Information Security Management2 maanden€658,00Meer informatie
HBO Information Security Management thuis volgen

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding HBO Information Security Management flexibel vanuit huis starten

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat er bij jou ook speelt, voor iedereen is er iets mogelijk. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze website is een handige manier om te beginnen met zoeken. Middels onze vergelijker vind je uitgebreide info over honderden thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die jou helpen naar jouw volgende doel. Verder groeien binnen het domein ICT? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie HBO Information Security Management(duaal of voltijd). Aan de hand van deze hbo opleiding doe je belangrijke kennis op, altijd waar en wanneer jij wilt. Het is goed te doen samen met jouw functie, hobby’s en het gezin + de kids.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Kiezen voor een hbo opleiding HBO Information Security Management is eenvoudiger dan jij denkt. In het bijgaande stappenplan kan je er alles over lezen:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of kies de optie voor een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als alle gegevens compleet zijn worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Nu kun je starten met leren: op eigen tempo lesstof en boeken doornemen en toetsen / examens maken. Bij alle opleiders wordt je hierin begeleid door een ervaren docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele tarieven HBO Information Security Management thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Wat is hiervan de reden? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Een groot deel van wat behandeld wordt bekijk je gewoon online met een macbook, ipad of telefoon. Daarnaast hoef je niet te reizen en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Vanzelfsprekend is er een coach of begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding HBO Information Security Management kun je al volgen vanaf €658,00 via LOI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • De studiestof (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vakkundige begeleider van LOI.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Flexibel thuis een opleiding doen

Binnen no-time een echte opleiding starten

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Meer en meer jongeren willen vanuit huis studeren. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het enorme aanbod zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het voor mij relevant? Onderstaand lees je de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige HBO Information Security Management thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn hbo opleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus HBO Information Security Management: je kan elke week starten met deze opleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je vaak al dezelfde dag nog alle digitale materialen. Binnen 1 week worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (niet verplicht bij alle studies). De hbo opleiding heeft een studietijd van circa 2 maanden. Meestal kan het een stuk sneller. Kom je er even niet aan toe? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Cursussen en trainingen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Oriënteer jij je meer op een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Normaal gesproken is een relevante HBO Information Security Management vooropleiding noodzakelijk. Echter kan het ook gaan om een 21+ toetsof ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de gratis brochure lees je aanvullende informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van onderwijsaanbieders als bijv. NHA voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze diploma’s op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Oysterwyck Hogeschool. Bovendien levert de instelling vaak een echt branchediploma als fitness trainer A. Bij afronding van een kortlopende cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma zal de buitenwereld zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Een aanzienlijk deel van de aanbieders hebben ze mogelijkheid voor een HBO Information Security Management klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: leren van je studiegenoten, meer directe feedback van je docent en je hebt meer een stok achter de deur. Er zijn ook nadelen: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Standaard is de prijs van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Veel opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. In deze omgeving vind je alles voor jouw hbo opleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Via jouw account is er een verzameling geplaatst van geluidsbestanden, oefenexamens, het lesmateriaal, webinars, video’s, oefeningen. Je kunt hier ook projecten uploaden, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-hbo-information-security-management

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2023

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het aanbod in studies is enorm. Dit varieert van Hongaars tot een opleiding als HBO Sociale zekerheidsrecht, en natuurlijk de HBO Information Security Management zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die sluit aan op mijn situatie? In de beschrijving hierna vind je een opsomming met de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Ingeschreven in het CRKBO
 2. LOI: Al meer dan 90 jaar voorop in onderwijs
 3. NTI: Eenvoudig aanmelden voor praktijkdagen, workshops en examens.
 4. Laudius: Video & MP3 bestanden
 5. Thuiscursus.nl: Ook universitair en hoger onderwijs
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Zelf een thuisstudie HBO Information Security Management online versneld volgen is mogelijk vanaf €658,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Boeken, lesgeld e.d. kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De belangrijkste posten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Tip van de specialist: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (september 2023). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een volwaardige opleiding die belangrijk is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). De voorwaarden zijn als volgt:

 • De studie heb je gekozen met het oog op jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van LOI.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De gemaakte studiekosten zijn ten minste €250,00 (per 52 weken), en maximaal €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoe zit dit? Je organisatie plukt ook de vruchten van jouw kennis. Tevens kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een studie, training of cursus via jouw bedrijf volgen kan voor meerdere partijen een win zijn. In de regel mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Information Security Management. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, en haal meer uit je talenten en interesses.

Informatie is kostbaar voor bedrijven en organisaties. Informatiebeveiliging is dan ook een topprioriteit binnen iedere organisatie. Zeker nu organisaties rekening moeten houden met de General Data Protection Regulation (GDPR) of Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).De opleiding HBO Information Security Management gaat in op het effectief en efficiënt beschermen van informatie en informatievoorzieningen. Een belangrijke voorwaarde voor het goed functioneren van een bedrijf en de continuïteit van bedrijfsactiviteiten.Met het diploma van het korte HBO-programma Information Security Management toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar een bacheloropleiding HBO Informatica vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie