loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016

De hbo opleiding HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016 op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Geholpen door www.thuisstudiezoeken.nl vind je de meest interessante thuisopleidingen en cursussen waarmee jij verder komt binnen het domein ICT. Wil je hogerop in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of meer zin in totaal iets nieuws? Check en vergelijk gemakkelijk de beste thuisopleidingen van Nederlandse opleiders als NCOI en ga meteen aan de slag met een hbo thuisopleiding HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016! Studeren in jouw eigen tempo, het meest actuele lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze hbo opleiding kan jij volgen vanaf €658,00 bij LOI.

 • 100% flexibel studeren.
 • Snel het gewenste diploma halen.
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Ook zakelijk interessante mogelijkheden.
 • In september 2022 voordelig starten.

Overzicht thuisstudies HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016 september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO MCSA Upgrade to Windows Server 20162 maanden€658,00Meer informatie
HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016 op eigen tempo thuis volgen

Efficiënt studeren op jouw eigen tempo

De opleiding HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016 voordelig vanuit huis volgen

Wil jij promotie maken? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Op welk niveau jij ook denkt; de mogelijkheden zijn enorm! Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze vergelijkingssite helpt met het vinden van de juiste studie. Hier kom je in aanraking met honderden zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die jou helpen naar jouw volgende doel. Verder groeien binnen het domein ICT? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016(duaal of voltijd). Via deze hbo opleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, zo snel of langzaam als jij dat wil. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast een drukke baan, hobby’s en andere bezigheden.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Kiezen voor een hbo opleiding HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016 kan moeiteloos via internet. In onderstaand schema van onze studie-specialisten zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en lees meer details over de cursus.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of kies voor een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als jij alles volledig hebt ingevuld ontvang je het lesmateriaal en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo de lesstof erbij pakken en toetsen maken of opdrachten inleveren. Vanzelf wordt je bijgestaan door een ervaren docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond ontvang je een certificaat of diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Wat zijn de kosten van een HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016 thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Wat daar de reden voor is? Meestal heb je geen dure studieboeken. Veel van de documentatie kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving op een smartphone, tablet of laptop. Daarnaast hoef je niet te reizen en er hoeven minder docenten ingezet te worden. In de regel is er een persoonlijke begeleider die jou door het traject helpen. De opleiding HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016 is er al vanaf €658,00 via bijvoorbeeld LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De studiestof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van LOI.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • De examens (soms op locatie).
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis een cursus of opleiding volgen

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groeiend aantal jongeren kiezen voor een studie aan huis. De aanwezige flexibiliteit en de uitgebreide database met cursussen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is het voor mij relevant? In het overzicht hierna vind je de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016 thuisstudies.

Kan ik direct starten met de hbo opleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je bij veel aanbieders binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Binnen afzienbare tijd krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De hbo opleiding kost je plusminus 2 maanden. Meestal kun je het natuurlijk sneller afronden. Lukt het niet in deze periode? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dit varieert per studie en opleider. Cursussen en trainingen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben je op zoek naar een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Vaak is een matchende HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016 vooropleiding noodzakelijk. Men kan ook kiezen voor een 21+ toetsof ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de beschrijving van de opleiding check je alle noodzakelijke details aangaande de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van onderwijsinstellingen als Laudius zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat jouw behaalde diploma op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Curio. Verder kan je ook rekenen op een erkend branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij een deel van de (hobby)cursussen is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Daarmee maak jij kenbaar dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Een aanzienlijk deel van de onderwijs-bedrijven verstrekken ook een HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016 klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: je kunt ervaringen en kennis delen een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Minder prettig: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Tevens is tarief van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Hier check je de noodzakelijke software en documentatie voor je hbo opleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. Via jouw account tref je zaken als oefeningen, het lesmateriaal, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, video’s, geluidsbestanden. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-hbo-mcsa-upgrade-to-windows-server-2016

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren is sterk in opkomst. En er steeds meer aanbod. Onder andere HBO Managen van ICT inkoop- en verkoopprocessen tot en met TMap Suite Test Master, en sinds kort dus ook de HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016 zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling rijmt met mijn wensen en situatie? Bijgaand behandelen we de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: 5 jaar lang je huiswerk insturen
 2. LOI: Studiekosten fiscaal aftrekbaar
 3. NTI: Studeren met veel persoonlijk contact
 4. Laudius: Altijd 14 dagen gratis proberen
 5. Thuiscursus.nl: Advies van consulenten
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

De thuisstudie HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016 online versneld volgen doe je vanaf €658,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De volgende onderdelen zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Belangrijk: er zijn wel strenge voorwaarden (september 2022). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een opleidingdie relevant is voor de baan van je toekomst (of huidige werk). Let altijd even op deze aspecten:

 • De opleiding is van belang voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van LOI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • Jouw totale kosten zijn ten minste €250,00 (per 52 weken) tot een max van €15k.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Het doen van een deeltijd studie is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Waarom? Jouw werkgever heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Daarnaast zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een studie, training of cursus via jouw werkgever afronden is dus voor jullie beide relevant. Soms kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Beheerders met kennis van Windows Server 2008 en/of 2012 brengen hun kennis volledig up-to-date met het korte HBO-programma MCSA Upgrade to Windows Server 2016. Je doet onder meer belangrijke kennis op over installatie, opslag, rekencapaciteit, netwerken en identity functionaliteit.Deze praktijkgerichte opleiding bereidt perfect voor op het officiële examen voor het Microsoft-certificaat 70-743. Bij de opleiding kun je kosteloos gebruiken maken van de online oefenomgeving Virtual Labs. Hier train je je skills met behulp van praktijksimulaties.Met het diploma van het korte HBO-programma MCSA Upgrade to Windows Server 2016 toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar een bacheloropleiding HBO Informatica vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie