loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Networking with Windows Server 2016

De hbo opleiding Networking with Windows Server 2016 flexibel en snel thuis volgen? Geholpen door onze thuisstudie-vergelijker kom je in aanraking met de meest interessante thuiscursussen en opleidingen in het vakgebied van ICT. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of juist iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Lees info en vergelijk heel eenvoudig kwalitatieve thuiscursussen en studies van Nederlandse scholen als Fontys en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een hbo thuisstudie Networking with Windows Server 2016! Een studie die past bij jouw niveau, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze hbo opleiding is er al vanaf €636,00 bij een opleider als LOI.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Al je studie & lesmateriaal online.
 • Uitstekende docenten.
 • Up-to date en gericht op de praktijk.
 • Het laagste lesgeld.
 • In september 2022 voor een voordelige prijs.

Alle thuisstudies Networking with Windows Server 2016 september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOINetworking with Windows Server 2016 (741)4 maanden€636,00Meer informatie
Networking with Windows Server 2016 (741) thuis volgen

De beste opleidingen thuis of klassikaal volgen

De opleiding Networking with Windows Server 2016 flexibel vanuit huis starten

Wil jij promotie maken? Ambieer je een nieuwe baan? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, de mogelijkheden zijn enorm! Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze thuisstudie-vergelijker kan helpen bij het vinden van een studie. Hier kom je in aanraking met ontzettend veel studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die jou helpen naar jouw volgende doel. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema ICT? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Networking with Windows Server 2016 (741)(duaal of voltijd). Tijdens deze hbo opleiding verdiep jij je volledig in het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw functie, buitenschoolse activiteiten en jouw gezin.

Hoe werkt het precies?
Aan de slag gaan met een hbo opleiding Networking with Windows Server 2016 kan moeiteloos via internet. Door middel van het stappenplan hieronder kan je er alles over lezen:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies voor een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Lijkt het wat? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Wanneer alle privé-gegevens kloppen worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: zelf je studietijd indelen en de lesstof erbij pakken en opdrachten inleveren. Vanzelf wordt je bijgestaan door een vaste docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt wordt je beloond met een diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actueel tarief Networking with Windows Server 2016 thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Een belangrijk deel van het lesmateriaal kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving met jouw telefoon of PC (ook tablets). Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Vanzelfsprekend bestaat er een mentor of coach die jou ondersteunt. De opleiding Networking with Windows Server 2016 (741) is er nu al vanaf €636,00 via o.a. LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Alle theorie en opdrachten (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vakkundige mentor van LOI.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Steeds meer Nederlanders willen een thuisstudie volgen. De aanwezige flexibiliteit en het grote aanbod aan opleidingen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is het wat voor mij? Onderstaand vind je de vragen die we het meest horen over zelfstandige Networking with Windows Server 2016 (741) thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de hbo opleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Networking with Windows Server 2016: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De lesstof is grotendeels digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je vaak al dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Dezelfde week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De hbo opleiding kost je grofweg 4 maanden. Dikwijls kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Het is niet erg als je er langer over doet.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Cursussen en trainingen kan iedereen op elk moment beginnen. Gaat het om een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Soms is een passende Networking with Windows Server 2016 vooropleiding wel een minimum. Men kan ook kiezen voor een 18+ toets of een bepaald certificaat. Via de site van de onderwijsinstelling kun je terecht voor alle noodzakelijke details ten aanzien van de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van opleiders als bijv. Scheidegger zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Zo weet je dat jouw behaalde diploma gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Christelijke Hogeschool Ede. Mogelijk levert de instelling vaak een echt branchediploma als branchediploma pedicure. Bij korte cursussen en trainingen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op die manier kan jij laten zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Diverse instellingen hebben ze mogelijkheid voor een Networking with Windows Server 2016 klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Minder prettig: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De meeste opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. In dat portaal bekijk je belangrijke info rondom jouw hbo opleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. In deze speciale omgeving is er een verzameling geplaatst van praktijkvoorbeelden, video’s, het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefenexamens, webinars. In dat systeem upload je ook huiswerk, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-hbo-networking-with-windows-server-2016

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Onder andere VWO Economie tot HBO Levensmiddelenleer, en dus ook de Networking with Windows Server 2016 zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling sluit aan op mijn aspiraties? In de beschrijving hierna vergelijk jij zelf onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Duizenden tevreden studenten
 2. LOI: Verplichte literatuur is vrijwel altijd inbegrepen
 3. NTI: Start elk moment met jouw opleiding.
 4. Laudius: Meer dan 300 studies om uit te kiezen
 5. Thuiscursus.nl: Erg ruim cursusaanbod
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Zelf een thuisstudie Networking with Windows Server 2016 (741) online volgen kan al vanaf €636,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De relevante zaken zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Niet vergeten: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (september 2022). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een cursus / studie die belangrijk is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De thuisopleiding heb je gekozen met het oog op jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via LOI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De totale kosten komen minimaal uit op €250 (per jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Werkgever betaalt soms mee
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. De reden hiervoor? Het bedrijf waar je werkt plukt ook de vruchten van jouw kennis. Verder mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding via jouw werkgever afronden is dus voor beide partijen interessant. Regelmatig is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Networking with Windows Server 2016. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

In deze praktijkgerichte cursus leer je alles over de netwerktechnologieën van Windows Server 2016. Je bereidt je perfect voor op het officiële Microsoft-examen Networking with Windows Server 2016 (70-741).Wat je leert, pas je meteen toe in realistische praktijksituaties. Daarbij maak je gebruik van de online oefenomgeving Virtual Labs. Na afronding van de cursus ben je in staat om zelfstandig netwerken op te zetten, te implementeren en te onderhouden. Met die kennis zien werkgevers je graag komen!

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie