loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Omgaan met conflicten en agressie

De hbo opleiding Omgaan met conflicten en agressie zelfstandig thuis volgen? Via Thuisstudiezoeken.nl ontdek je talloze thuisopleidingen en cursussen waarmee jij verder komt binnen het domein Gezondheidszorg en Welzijn. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of simpelweg een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Neem de informatie door en vergelijk meteen goede thuisstudies van Hollandse scholen als Laudius en start vandaag nog met jouw hbo thuisstudie Omgaan met conflicten en agressie! Zelf je studietempo bepalen, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en fantastische praktijkdocenten. Deze hbo opleiding is te koop vanaf €297,00 bij een erkende aanbieder als LOI.

 • Geen vast studieschema.
 • Prettige online leeromgeving.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In januari 2022 aantrekkelijke acties.

Vergelijk thuisstudies Omgaan met conflicten en agressie januari 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIOmgaan met conflicten en agressie3 maanden€297,00Meer informatie
Omgaan met conflicten en agressie digitaal vanuit huis

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding Omgaan met conflicten en agressie thuis digitaal volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, er is altijd een geschikte thuisstudie! Het is gewoon een kwestie van doen. Deze vergelijkingssite komt dan om de hoek kijken. Met onze vergelijker vind je veel verschillende thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die aansluiten op jouw wensen. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Gezondheidszorg en Welzijn? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Omgaan met conflicten en agressie(duaal of voltijd). Tijdens deze hbo opleiding doe je in korte termijn veel kennis op, op het moment dat het jou uitkomt. Je kunt het prima combineren met jouw functie, vrijetijdsbesteding en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Kiezen voor een hbo opleiding Omgaan met conflicten en agressie regel je razendsnel online. In het stappenplan van ons studie-team geven we hierop een korte toelichting:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of vraag een gratis proefles aan om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als jij alles volledig hebt ingevuld wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: zelf je studietijd indelen en lesstof en boeken doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Natuurlijk wordt je hierin begeleid door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Wat zijn de tarieven van een Omgaan met conflicten en agressie thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Wat daar de reden voor is? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel informatie kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving via bijvoorbeeld je macbook, ipad of telefoon. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Vaak is er een coach of begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Omgaan met conflicten en agressie volg je al vanaf €297,00 via de onderwijsinstelling LOI. De kosten worden gevormd door:

 • Alle theorie en opdrachten (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een vakkundige mentor van LOI.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Werken en studeren combineren

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Steeds meer jongeren investeren in hun carrière met een thuisstudie. De vrijheid en het grote aanbod aan opleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is het voor mij relevant? In het gedeelte hieronder lees je de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Omgaan met conflicten en agressie thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn hbo opleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Omgaan met conflicten en agressie: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. De lesstof is grotendeels digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je vaak al dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Een paar dagen later krijg je de benodigde boeken ook thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De hbo opleiding heeft een looptijd van plusminus 3 maanden. Meestal bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Kom je er even niet aan toe? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dat verschilt per studie. Cursussen en veel taalstudies stellen geen strenge eisen. Wil je je aanmelden voor een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Dikwijls is hier een bepaalde Omgaan met conflicten en agressie vooropleiding een van de voorwaarden. Een andere methoden kan zijn een 18 plus-examen of een ECV-certificaat. In de beschrijving van de opleiding tref je aanvullende informatie ten aanzien van de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van onderwijsinstellingen als onder andere Fontys zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Dit wil zeggen dat deze studies op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Van Hall Larenstein. Tevens levert de instelling vaak een waardevol branchediploma als Visagie Branchediploma. Bij korte cursussen en trainingen is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Zodoende kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Verschillende onderwijs-bedrijven bieden ook een Omgaan met conflicten en agressie klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: je kunt ervaringen en kennis delen meer individuele begeleiding en je hebt meer een stok achter de deur. Minder fijn: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Standaard is de prijs van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De populaire opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Daar bekijk je de belangrijke documenten voor jouw hbo opleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. In jouw online omgeving vind je onder andere praktijkvoorbeelden, video’s, webinars, het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefenexamens. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-hbo-omgaan-met-conflicten-en-agressie

Onderwijsinstellingen vergelijken januari 2022

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Je kunt vrijwel alles online studeren. Dit varieert van HBO Oriëntatie financial professional tot een opleiding als Associate degree Management, Economie en Recht, en tegenwoordig dus ook de Omgaan met conflicten en agressie zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die matcht met mijn aspiraties? In het volgende overzicht behandelen we onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Studeren waar en wanneer jij dat wil
 2. LOI: Heldere kosten voor de opleiding en examens
 3. NTI: Studeren met veel persoonlijk contact
 4. Laudius: Erkende opleidingen en diploma’s
 5. Thuiscursus.nl: Professionele opleidingen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

De thuisstudie Omgaan met conflicten en agressie online versneld volgen is mogelijk vanaf €297,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Jouw studiekosten mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze specifieke elementen mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Boeken of bepaalde software

Let op: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (januari 2022). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een opleidingwaarbij je competenties leert voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • Het traject draagt direct bij aan de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Er is sprake van een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LOI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten die je maakt komen minimaal uit op €250 (per 52 weken). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoe zit dit? Je organisatie heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Bovendien mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding via de werkgever doen heeft pluspunten voor beide partijen. Steeds vaker mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Omgaan met conflicten en agressie. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Vrijwel iedere hulpverlener en sociaal werker krijgt te maken met conflicten en agressie. Bijvoorbeeld tussen jou en je cliënt, maar ook tussen cliënten onderling. Deze cursus leert je hoe je hier (beter) mee om kunt gaan. Je leert conflicten herkennen, effectief ingrijpen, agressieve situaties bijsturen en je eigen grenzen bewaken. Ook is er veel aandacht voor het vergroten van je eigen weerbaarheid.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie