loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO Organiseren van bedrijfsprocessen

De hbo opleiding HBO Organiseren van bedrijfsprocessen digitaal volgen? Dankzij onze vergelijker vind je uitgebreide info over de beste thuiscursussen en opleidingen in het vakgebied van Management en Leidinggeven. Streef je naar een carrièreboost? Wil je jouw eigen baas worden? Of gewoon iets leren wat je heel leuk vindt? Doorzoek en vergelijk eenvoudig tientallen relevante thuisstudies van vooraanstaande onderwijsinstellingen als Laudius en start vandaag nog met jouw hbo thuisopleiding HBO Organiseren van bedrijfsprocessen! Op een flexibele manier studeren, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en docenten uit het werkveld. Deze hbo opleiding is er al vanaf €2868,00 via o.a. LOI.

 • Studeren zo snel als jij wilt.
 • Volledig online studeren.
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Een waardevolle aanvulling op het CV.
 • Geen reistijd, dus extra studiemogelijkheden.
 • In augustus 2021 goedkoop beginnen.

Opleiders thuisstudie HBO Organiseren van bedrijfsprocessen augustus 2021

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Organiseren van bedrijfsprocessen12 maanden€2868,00Meer informatie
HBO Organiseren van bedrijfsprocessen op eigen tempo thuis volgen

Combineer werk, privé en jouw studie!

De opleiding HBO Organiseren van bedrijfsprocessen thuis digitaal volgen

Groeien binnen je bedrijf? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Op welk niveau jij ook denkt; de mogelijkheden zijn enorm! Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze site kan helpen bij het vinden van een studie. In de vergelijker check & vergelijk je tientallen thuisopleidingen en taal/hobbycursussen die passen bij jouw doelen. Verder groeien binnen het domein Management en Leidinggeven? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie HBO Organiseren van bedrijfsprocessen(duaal of voltijd). Door het volgen van deze hbo opleiding ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Dit gaat erg goed samen met werk of een andere opleiding, muzikale bezigheden en het gezin.

Hoe werkt het precies?
Aan de slag gaan met een hbo opleiding HBO Organiseren van bedrijfsprocessen is zo gepiept. Door middel van het stappenplan hieronder vind je alle details:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan ontvang je het lesmateriaal en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op zelfgekozen momenten de verschillende lesmaterialen samenvatten en toetsen / examens maken. Vanzelfsprekend krijg je begeleiding van een professionele docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond volgt natuurlijk een passende diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat zijn de tarieven van een HBO Organiseren van bedrijfsprocessen thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel lesmaterialen vind je in jouw digitale leeromgeving op een PC, smartphone of iPad. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Vaak bieden ze een persoonlijke begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding HBO Organiseren van bedrijfsprocessen is er al vanaf €2868,00 bij de onderwijsinstelling LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een professionele mentor van LOI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Snel en efficiënt thuis studeren

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot aantal werkenden geven de voorkeur aan een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en de variatie in thuisopleidingen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Worden er geen strenge eisen gesteld, en sluit het aan bij mijn wensen? In het gedeelte hieronder besteden we aandacht aan de vragen die we het meest horen over zelfstandige HBO Organiseren van bedrijfsprocessen thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de hbo opleiding?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus HBO Organiseren van bedrijfsprocessen: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je bij veel aanbieders binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Een paar dagen later worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De hbo opleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in circa 12 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het soms nog een stuk sneller. Lukt het niet in deze periode? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit wisselt per type opleiding. Cursussen en veel taalstudies zijn er in principe voor iedereen. Oriënteer jij je meer op een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Dikwijls is hier een specifieke HBO Organiseren van bedrijfsprocessen vooropleiding een voorwaarde. Als alternatief vragen ze vaak een 21-plus toets of een bepaald certificaat. Op de website van de aanbieder lees je aanvullende informatie omtrent de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van onderwijsaanbieders zoals bijv. NTI zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Je mag er dan op vertrouwen dat deze afstandopleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Drenthe College. Ook krijgen deelnemers soms een erkend branchediploma zoals NEVI. Bij korte cursussen en trainingen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op die manier kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Diverse instellingen geven ook een HBO Organiseren van bedrijfsprocessen klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Het minpunt is: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Vaak starten de opleidingen in september of februari. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Veel opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. In dit systeem download je de essentiële informatie voor je hbo opleiding en kan je overleggen met de docent. In jouw online omgeving kun je terecht voor ondermeer oefenexamens, webinars, het lesmateriaal, oefeningen, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-hbo-organiseren-van-bedrijfsprocessen

Onderwijsinstellingen vergelijken augustus 2021

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Het aanbod in studies is enorm. Onder andere Schoonheidsspecialist(e) Basiscursus tot aan HBO Programmeren in C#, en tegenwoordig dus ook de HBO Organiseren van bedrijfsprocessen zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn persoonlijke wensen? In het volgende hoofdstuk behandelen we de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 2. LOI: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 3. NTI: Online beroepskeuzetest
 4. Laudius: Ruime keuze in opleidingen
 5. Thuiscursus.nl: Studeren op een tempo dat bij jou past
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een hoogwaardige thuisstudie HBO Organiseren van bedrijfsprocessen online versneld volgen is haalbaar rond de €2868,00. Maar het kan nog goedkoper. Jouw studiekosten zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze specifieke posten mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Niet vergeten: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (augustus 2021). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een beroepsopleiding die relevant is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De studie een meerwaarde is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LOI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten in kwestie bedragen minimaal €250 (per 52 weken) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Waarom? Je werk / collega kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Bovendien zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een studie, training of cursus volgen via jouw werkgever kan voor meerdere partijen een win zijn. Steeds vaker kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Organiseren van bedrijfsprocessen. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Het analyseren en in kaart brengen van bedrijfsprocessen kan veel opleveren. Door bedrijfsprocessen anders of beter te organiseren, kan er efficiënter worden gewerkt, kunnen besparingen worden gerealiseerd en bedrijfsresultaten worden geoptimaliseerd.De opleiding HBO Organiseren van bedrijfsprocessen biedt kennis van verschillende deelgebieden en leert je de bedrijfsprocessen van je organisatie te analyseren. Waardevolle kennis voor iedere (toekomstige) manager!Met het diploma van het korte HBO-programma Organisatie van bedrijfsprocessen toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar een bacheloropleiding Management vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie