loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • NHBO
 • 30% korting op beroepsopleidingen. Ruim cursusaanbod met leraren uit het volwassenenonderwijs.

Thuisstudie Storytelling en beleving

De hbo opleiding Storytelling en beleving op afstand volgen? Middels de vergelijker van thuisstudies vind je uitgebreide info over talloze thuiscursussen en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Grafische vormgeving en Multimedia. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of meer toe aan volledig iets nieuws? Ga direct van start en vergelijk gemakkelijk veel gekozen studies en thuiscursussen van toonaangevende aanbieders van thuisstudies als Laudius en begin morgen al met een hbo thuisstudie Storytelling en beleving! Een passende opleiding voor iedereen, een gratis proefles volgen, en uitstekende vakdocenten. Deze hbo opleiding is te bestellen vanaf €556,00 via LOI.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Al je studie & lesmateriaal online.
 • Professionele docenten.
 • Studeren met het oog op de praktijk.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In januari 2021 aantrekkelijk geprijsd.

Overzicht thuisstudies Storytelling en beleving januari 2021

AanbiederStudienaamKostenTijdsduurInschrijflink
LOIStorytelling en beleving4 maanden€556,00Meer informatie
Storytelling en beleving thuis volgen

Studeer op afstand op jouw eigen tempo

De opleiding Storytelling en beleving thuis digitaal volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, het aanbod is ontzettend groot! Het is gewoon een kwestie van doen. Deze vergelijkingssite is daarbij het ideale startpunt. Met behulp van onze website check je een ruim aanbod thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Grafische vormgeving en Multimedia? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Storytelling en beleving(duaal of voltijd). In deze hbo opleiding doe je belangrijke kennis op, altijd waar en wanneer jij wilt. Jij kan studeren op deze manier combineren met je werk, muzikale bezigheden en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Kiezen voor een hbo opleiding Storytelling en beleving is niet moeilijk. In het bijgaande stappenplan gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of ga direct aan de slag met een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als alle gegevens compleet zijn ontvang je het lesmateriaal en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: op eigen tempo je lesstof bestuderen en huiswerk inleveren. Vanzelf wordt je ondersteund door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt ontvang je een certificaat of diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de kosten van een Storytelling en beleving thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Wat daar de reden voor is? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Een belangrijk deel van het lesmateriaal kun je via internet bekijken op een macbook, ipad of telefoon. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Doorgaans is er een coach of begeleider die jou kan helpen. De opleiding Storytelling en beleving kun je al volgen vanaf €556,00 via o.a. LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een professionele begeleider van LOI.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Snel en efficiënt thuis studeren

Werken en studeren combineren

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groeiend aantal arbeiders investeren in hun carrière met een thuisstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het grote aanbod aan opleidingen maakt het ook steeds gemakkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn ambities? In het volgende gedeelte vind je de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Storytelling en beleving thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn hbo opleiding?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Storytelling en beleving: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De lesstof is grotendeels digitaal. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je soms binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Binnen afzienbare tijd krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De hbo opleiding kost je gemiddeld 4 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Onverwachte drukte? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een vooropleiding verplicht?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Cursussen en veel taalstudies hebben in de regel weinig basiseisen. Wil je je aanmelden voor een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Vaak is een passende Storytelling en beleving vooropleiding wel een minimum. Het kan ook gaan om een 21-plus toets of een ECV-certificaat. Op de opleidingspagina bekijk je de verdere details aangaande de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van aanbieders als o.a. Fontys zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Je mag er dan op vertrouwen dat deze afstandopleidingen niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. ROC Da Vinci College. Daarbij kan je ook rekenen op een officieel branchediploma als branchediploma schadebehandelaar. Bij afronding van een kortlopende cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op deze manier is het voor iedereen duidelijk dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
De meeste scholen bieden ook een Storytelling en beleving klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: meer contactmomenten met andere studenten, direct antwoord op vragen en extra uitleg voor toetsen en examens. Het minpunt is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Ook zijn de kosten van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, NHBO of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. In dit systeem raadpleeg je belangrijke info rondom jouw hbo opleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Via jouw account zijn de volgende documenten te vinden: oefenexamens, het lesmateriaal, video’s, praktijkvoorbeelden, webinars, oefeningen. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-hbo-storytelling-en-beleving

Onderwijsinstellingen vergelijken januari 2021

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. En er steeds meer aanbod. Dit loopt van Slowaaks tot een studie als Oekraïens, en tegenwoordig dus ook de Storytelling en beleving zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die past bij mijn situatie? In de beschrijving hierna vergelijk jij zelf de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Duizenden tevreden studenten
 2. LOI: Interactief leren met online animatiefilms
 3. NTI: MBO, HBO en Master
 4. Laudius: Vandaag nog beginnen met jouw cursus
 5. NHBO: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 400+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Je eigen thuisstudie Storytelling en beleving online versneld volgen kan voor een bedrag van €556,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze posten kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Opgelet: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (januari 2021). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een beroepsopleiding waar je kennis opdoet voor de baan van je toekomst (of huidige werk). Let altijd even op deze aspecten:

 • De thuisopleiding levert een bijdrage aan jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten in kwestie bedragen minimaal €250 (per 12 maanden) en nooit hoger dan €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoe zit dit? Het bedrijf waar je werkt plukt ook de vruchten van jouw kennis. Bovendien zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een uitgebreide cursus volgen via jouw werkgever heeft pluspunten voor beide partijen. In de regel mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Storytelling en beleving. Ga eens om tafel met jouw manager, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Storytelling is hot! Steeds meer organisaties zien in dat marketing en communicatie meer nodig hebben dan een goede boodschap. Met een sterk verhaal creëer je een beleving bij je doelgroep. Een beleving die ervoor zorgt dat de boodschap beter overkomt én beter blijft hangen.De cursus Storytelling leert je hoe je een goed verhaal vertelt en dit vertaalt naar een multimediale communicatie-uiting. Ook leer je hoe je je verhaal en uiting laat aansluiten bij de strategie en doelstellingen van een organisatie. Deze storytellingcursus is dan ook een waardevolle aanvulling op de kennis van iedere (toekomstige) communicatieprofessional.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie