nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie HBO Technische bedrijfskunde

De hbo opleiding HBO Technische bedrijfskunde zelfstandig vanuit huis volgen? Dankzij onze vergelijkingstool bekijk je alle erkende thuisstudies en opleidingen om verder te komen binnen het domein HBO-programma’s. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of juist een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Bekijk en vergelijken gemakkelijk professionele thuisopleidingen en cursussen van respectabele opleiders als NCOI en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een hbo thuisstudie HBO Technische bedrijfskunde! Studeren in jouw eigen tempo, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en docenten uit het werkveld. Deze hbo opleiding is er al vanaf €1770,00 bij een erkende aanbieder als NTI.

 • Volledige vrij en flexibel studeren.
 • 24/7 toegang tot online leeromgeving.
 • Leraren uit de praktijk.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Vaak betaalt de werkgever mee.
 • In mei 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Opleiders thuisstudie HBO Technische bedrijfskunde mei 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIHBO Technische bedrijfskunde6 maanden€1770,00Meer informatie
HBO Technische bedrijfskunde op eigen tempo thuis volgen

De beste opleidingen thuis of klassikaal volgen

De opleiding HBO Technische bedrijfskunde thuis digitaal volgen

Wil jij promotie maken? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Wat je denkniveau ook is, er is ontzettend veel mogelijk! Het wordt tijd om gewoon te beginnen. De website thuisstudiezoeken.nl is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze plek kom je in aanraking met ontzettend veel opleidingen (MBO/HBO) en cursussen om jouw volgende doel te realiseren. Verder groeien binnen het domein HBO-programma’s? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie HBO Technische bedrijfskunde. Met deze hbo opleiding ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, altijd waar en wanneer jij wilt. Uitstekend te combineren met jouw huidige baan, muziek of sport en andere bezigheden.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Starten met een hbo opleiding HBO Technische bedrijfskunde is zo gepiept. Hieronder gaan we er verder op in:

 1. Selecteer de gewenste opleider en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of kies de optie voor een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Lijkt het wat? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als jij alles volledig hebt ingevuld zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: op de momenten dat je tijd hebt de verschillende lesmaterialen samenvatten en toetsen / examens maken. Uiteraard heb je regelmatig contact met een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt ontvang je een certificaat of diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele prijs HBO Technische bedrijfskunde thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel informatie kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving met jouw macbook, ipad of telefoon. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Wel heb je een persoonlijke begeleiderdie jou door het traject helpen. De opleiding HBO Technische bedrijfskunde is er al vanaf €1770,00 via bijv. NTI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Alle theorie en opdrachten (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vast aanspreekpunt van NTI.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een aanzienlijk aantal werkenden investeren in hun carrière met een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en het enorme aanbod zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is het voor mij relevant? In het gedeelte hieronder besteden we aandacht aan de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige HBO Technische bedrijfskunde thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de hbo opleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus HBO Technische bedrijfskunde: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Na jouw inschrijving en betaling krijg je bij veel aanbieders binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Binnen afzienbare tijd worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (dit verschilt per opleiding). De hbo opleiding kost je plusminus 6 maanden. In de praktijk kan het een stuk sneller. Onverwachte drukte? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Korte opleidingen en cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Oriënteer jij je meer op een HBO-studie of master? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. In sommige gevallen is een relevante HBO Technische bedrijfskunde vooropleiding een van de voorwaarden. Het kan ook gaan om een 18-plus toets of een specifiek overgangsbewijs. Op de opleidingspagina bekijk je extra info inzake de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van aanbieders zoals onder andere LOI dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Op die manier weet je dat deze diploma’s gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Albeda. Mogelijk ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een echt branchediploma als NEVI. Bij een deel van de (hobby)cursussen zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Op die manier maak jij kenbaar dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
De meeste instanties hebben ook een HBO Technische bedrijfskunde klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, meer individuele begeleiding en je hebt meer een stok achter de deur. Minder prettig: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn vaste startmomenten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Veel opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Online check je de belangrijke documenten voor jouw hbo opleiding en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In dit systeem log je in om de volgende zaken te bekijken: webinars, video’s, geluidsbestanden, het lesmateriaal, oefeningen, praktijkvoorbeelden. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-hbo-technische-bedrijfskunde

Onderwijsinstellingen vergelijken mei 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Denk aan HBO Persoonlijkheidsleer tot een studie als Business Management, en sinds kort dus ook de HBO Technische bedrijfskunde zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling rijmt met mijn doelen en wensen? In onderstaande paragraaf behandelen we de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Studeren in jouw eigen tempo
 2. LOI: Flexibel onderwijs dat altijd in je leven past
 3. NTI: Inclusief alle benodigde vakliteratuur
 4. Laudius: Studeren via jouw online campus
 5. Thuiscursus.nl: Studeren op een tempo dat bij jou past
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Zelf een thuisstudie HBO Technische bedrijfskunde online versneld volgen is mogelijk vanaf €1770,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De belangrijkste producten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Eventuele kosten voor EVC-procedures

Tip van de specialist: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (mei 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een cursus / studie waar je kennis opdoet voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De thuisstudie draagt rechtstreeks bij aan je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van NTI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten komen minimaal uit op €250 (per jaar). Als plafond is €15000 ingesteld.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoe zit dit? Jouw bedrijf heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Tevens kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een erkende studie via jouw werkgever afronden kan voor meerdere partijen een win zijn. In de regel stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Technische bedrijfskunde. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, samen groeien is een mooie doelstelling.

Wil je je in korte tijd meer leren over het vakgebied technische bedrijfskunde? Lees dan verder. Tijdens het praktijkgerichte korte HBO Technische bedrijfskunde maak je in 6 maanden kennis met technische bedrijfskunde. Je verdiept je onder andere in technische processen, business management en planning en control. Meer weten over deze interessante opleiding Technische bedrijfskunde? Vraag onze gratis studiegids aan of neem contact op met een studieadviseur.

Daarom kies je voor HBO Technische bedrijfskunde van het NTI:

 • Inclusief praktijkbijeenkomsten en webinars
 • Geen vooropleiding nodig
 • In 6 maanden af te ronden

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie