nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering

De hbo opleiding HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Geholpen door www.thuisstudiezoeken.nl check & vergelijk je toonaangevende thuisstudies en opleidingen om verder te komen binnen het domein HBO-programma’s. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of simpelweg iets leren wat je heel leuk vindt? Bekijk en vergelijken gemakkelijk tientallen relevante thuisopleidingen en cursussen van respectabele opleiders als Nationale Handelsacademie (NHA) en schrijf je vandaag nog in voor een hbo thuisstudie HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering! Op een flexibele manier studeren, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en altijd de beste begeleiding. Deze hbo opleiding is er al vanaf €585,00 bij onder andere NTI.

 • Studeren in jouw eigen tempo.
 • Een speciale online leeromgeving.
 • Feedback en hulp van docenten.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In december 2023 goedkoop beginnen.

Aanbieders thuisstudie HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering december 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIHBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering3 maanden€585,00Meer informatie
HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering op eigen tempo thuis volgen

Prima te combineren met werk en gezin

De opleiding HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering flexibel thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, er is altijd een geschikte thuisstudie! Maar je moet wel ergens beginnen. www.thuisstudiezoeken.nl is in ieder geval een goed startpunt. Op deze website vind je uitgebreide info over een grote variëteit aan studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie HBO-programma’s? Een goede optie is de online thuisstudie HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering(duaal of voltijd). Via deze hbo opleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, volledig op jouw eigen tempo. Uitstekend te combineren met een drukke baan, muziek of sport en het gezin + de kids.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Inschrijven voor een hbo opleiding HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering gaat erg gemakkelijk. Hieronder leggen we het beknopt uit:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als alle gegevens compleet zijn krijg je direct de benodigde lesmaterialen en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: op de momenten dat je tijd hebt de verschillende lesmaterialen samenvatten en toetsen / examens maken. Vanzelfsprekend krijg je begeleiding van een persoonlijke docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt ontvang je een certificaat of diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actuele tarieven HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom zijn de kosten zo laag? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Een belangrijk deel van het lesmateriaal check je simpelweg digitaal, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een smartphone, tablet of laptop. Verder bespaar je fors op reiskosten, en zijn er minder dure docenten. Doorgaans bestaat er een mentor of coach die jou kan helpen. De opleiding HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering is er nu al vanaf €585,00 bij bijv. NTI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De studiestof (meestal ook per post te krijgen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van NTI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Meer en meer arbeiders zien hun kansen in een zelfstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies maakt het steeds aantrekkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Wat moet ik me erbij voorstellen, en past het bij mijn ambities? In het volgende gedeelte besteden we aandacht aan de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je bij veel aanbieders dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Een paar dagen later krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit is niet altijd verplicht). De hbo opleiding duurt plusminus 3 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kun je het natuurlijk sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Het is niet erg als je er langer over doet.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Korte opleidingen en cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Betreft het een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Normaal gesproken is een relevante HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Soms kan er worden gekozen voor een 21+ examenof een ECV-certificaat. Op de opleidingspagina vind je de verdere details over de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van onderwijsinstellingen als Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Dit betekent dat deze thuisstudies niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Fotovakschool. Daarnaast ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een officieel branchediploma als NEVI. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze kan jij laten zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Een aanzienlijk deel van de opleidersbeschikken over een HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, meer individuele begeleiding en extra uitleg voor toetsen en examens. Onthoud wel: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. In deze omgeving vind je de meest handige tools voor je hbo opleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In deze internet omgeving tref je zaken als oefenexamens, geluidsbestanden, webinars, het lesmateriaal, video’s, praktijkvoorbeelden. Verder lever je hier opdrachten in, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-hbo-werkplekbeheer-en-kantoorautomatisering

Onderwijsinstellingen vergelijken december 2023

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Dit varieert van HBO Programmeren in JavaScript tot bijvoorbeeld Nemas Middle management, en dus ook de HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan op mijn privé situatie? Hierna behandelen we de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Studie in jouw eigen tempo afronden
 2. LOI: Docenten met ervaring uit het vak
 3. NTI: Profiteer van gratis studieadvies
 4. Laudius: Vandaag nog beginnen met jouw cursus
 5. Thuiscursus.nl: Proefles ontvangen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Naast je baan een thuisstudie HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering online volgen kan al vanaf €585,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze specifieke factoren mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Let op: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (december 2023). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een cursus / studie waar je kennis opdoet voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De cursus of studie een meerwaarde is voor jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het betreft een leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van NTI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De totale kosten moeten minimaal €250 zijn (jaarlijks). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Het doen van een deeltijd studie wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. De oorzaak daarvan? Jouw werkgever heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Bovendien mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een erkende studie volgen via jouw werkgever kan voor meerdere partijen een win zijn. In de regel heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, zij kunnen je daarover meer vertellen.

In dit kort HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering (3 maanden) leer je de ICT op de werkplek makkelijker en toegankelijker te maken. Sommige werknemers werken dagelijks vanaf kantoor, anderen doen aan flexwerken en weer anderen werken vanuit huis. De ICT moet daar wel op ingericht zijn. Wil jij daar meer over weten? Maak dan kennis met het boeiende kort HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering. Schrijf je snel in en behaal een waardevol certificaat!

Daarom kies je voor HBO Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering van het NTI:

 • Certificaat in 3 maanden
 • Onderdeel van HBO Informatica
 • Inclusief lesmateriaal

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie