loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Masterclass Verandermanagement

De masterclass Masterclass Verandermanagement flexibel en snel thuis volgen? Aan de hand van www.thuisstudiezoeken.nl ontdek je talloze thuisstudies en opleidingen in het vakgebied van Management en Leidinggeven. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of meer toe aan volledig iets nieuws? Lees info en vergelijk moeiteloos kwalitatieve studies en thuiscursussen van Hollandse scholen als Thuiscursus.nl en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een master-thuisstudie Masterclass Verandermanagement! Studeren op je eigen tempo, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en docenten uit het werkveld. Deze masterclass is te koop vanaf €1047,00 bij LOI.

 • Studeren wanneer jou het uitkomt.
 • 24/7 toegang tot online leeromgeving.
 • Docenten uit het werkveld.
 • Up-to date en gericht op de praktijk.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In november 2021 scherpe kortingen.

Opleiders thuisstudie Masterclass Verandermanagement november 2021

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIMasterclass Verandermanagement3 maanden€1047,00Meer informatie
Masterclass Verandermanagement digitaal vanuit huis

In jouw eigen tempo het gewenste diploma halen

De opleiding Masterclass Verandermanagement vanuit huis volgen

Groeien naar een hogere functie? Ambieer je een nieuwe baan? Wat je denkniveau ook is, voor iedereen is er iets mogelijk. Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze vergelijkingssite komt dan om de hoek kijken. Op deze plek tref je veel verschillende studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Management en Leidinggeven? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Masterclass Verandermanagement. Met deze masterclass leer je de belangrijkste vaardigheden, altijd waar en wanneer jij wilt. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast een drukke baan, muziek of sport en jouw gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Het deelnemen aan een masterclass Masterclass Verandermanagement gaat sneller dan je denkt. In het volgende stukje gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of neem direct een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als jij alles volledig hebt ingevuld wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt het lesmateriaal doornemen en toetsen / examens maken. Zoals je mag verwachten ontvang je regelmatig feedback van een erkende docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt volgt natuurlijk een passende diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de huidige kosten van een Masterclass Verandermanagement thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online master-thuisstudie via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Wat is hiervan de reden? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. De meeste lesstof bekijk je gewoon online via bijvoorbeeld je macbook, ipad of telefoon. Verder bespaar je fors op reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Vanzelfsprekend heb je een persoonlijke begeleiderdie ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Masterclass Verandermanagement kun je bestellen vanaf €1047,00 via het instituut LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • De lesstof (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Altijd een eigen mentor van LOI.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Thuis studeren op jouw moment

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een groot deel van de volwassenen zien hun kansen in een zelfstudie. De vrijheid en het veelzijdige aanbod in thuisstudies zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is deze opleiding wel geschikt? In het overzicht hierna geven we antwoord op enkele prangende vragen rondom zelfstandige Masterclass Verandermanagement thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn masterclass?
Het meest ideale aan een thuiscursus Masterclass Verandermanagement: studeren op de momenten wanneer het jou past. De lesstof is grotendeels digitaal. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je bij veel aanbieders dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Dezelfde week worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (niet verplicht bij alle studies). De masterclass duurt pakweg 3 maanden. In de praktijk kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Cursussen en veel taalstudies zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Wil je je aanmelden voor een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. In sommige gevallen is een toepasbare Masterclass Verandermanagement vooropleiding vereist. Men kan ook kiezen voor een 18+ examen of op basis van een eerder gevolgd programma. In de gratis brochure bekijk je meer informatie over de toelatingseisen van deze masterclass.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van bedrijven als bijv. Laudius zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Op die manier weet je dat deze thuisopleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Zone College. Mogelijk kan je ook rekenen op een erkend branchediploma zoals NL Actief. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Op die manier kun je aantonen dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Een aanzienlijk deel van de onderwijsinstellingen faciliteren ook een Masterclass Verandermanagement klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: je kunt veel leren van andere cursisten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en meer gerichte voorbereiding op examens. Er zijn ook nadelen: je moet het veel beter plannen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De erkende opleiders bieden een online leeromgeving. Via internet download je alles wat je nodig hebt voor jouw masterclass en kan er contact worden gezocht met de docenten. In deze internet omgeving tref je zaken als geluidsbestanden, webinars, het lesmateriaal, video’s, praktijkvoorbeelden, oefenexamens. Je kunt hier ook projecten uploaden, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-master-masterclass-verandermanagement

Onderwijsinstellingen vergelijken november 2021

Op afstand studeren is enorm populair. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Dit varieert van VWO Management en organisatie tot aan Cyber Security, en sinds kort dus ook de Masterclass Verandermanagement zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling sluit aan op mijn ambities? In de beschrijving hierna lees je over de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Ingeschreven in het CRKBO
 2. LOI: Ruime keuze in opleidingen
 3. NTI: Studeren op jouw moment en jouw manier
 4. Laudius: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 5. Thuiscursus.nl: Studeren op een tempo dat bij jou past
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een echte thuisstudie Masterclass Verandermanagement online versneld volgen is haalbaar rond de €1047,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Boeken, lesgeld e.d. kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze onderdelen kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Vakliteratuur, boeken, readers, etc.

Niet vergeten: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (november 2021). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een opleidingdie belangrijk is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Let altijd even op deze aspecten:

 • De thuisstudie heb je gekozen met het oog op jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het gaat om een leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van LOI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De kosten die je opvoert zijn ten minste €250 (per jaar) tot een max van €15k.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Wat is daarvan de reden? Je manager kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Daarnaast zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een zelfstudie via jouw werkgever afronden is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Soms mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Masterclass Verandermanagement. Ga eens om tafel met jouw manager, en haal meer uit je talenten en interesses.

Veranderprojecten zijn vaak zeer complex. Denk bijvoorbeeld aan een implementatie van ICT of veranderd bedrijfsproces. Verschillende factoren en partijen spelen hierbij een rol. Deze praktijkgerichte masterclass Verandermanagement biedt de benodigde handvatten om veranderprocessen effectief te sturen, zodat het gewenste resultaat ook daadwerkelijk wordt bereikt.De masterclass in onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde opleiding Master of Business Administration (MBA). Succesvolle afronding van deze masterclass biedt bij doorstroming mogelijkheid tot vrijstelling voor overeenkomende modules binnen de volledige MBA-opleiding.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie