loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie MBA Human Resource Management

De masteropleiding MBA Human Resource Management op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Aan de hand van de vergelijker van thuisstudies lees je alles over toonaangevende thuisstudies en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie MBA-programma’s. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of misschien iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Pak dit moment en vergelijk direct tientallen relevante thuiscursussen en studies van respectabele opleiders als Nederlands Talen Instituut (NTI) en begin morgen al met een master thuisstudie MBA Human Resource Management! Een studie die past bij jouw niveau, een gratis proefles volgen, en persoonlijke begeleiding. Deze masteropleiding is te bestellen vanaf €930,00 bij een opleider als NTI.

 • Goed te combineren met werk.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Leraren uit de praktijk.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Zelf kiezen waar je gaat studeren.
 • In september 2022 leuke welkomstkorting.

Overzicht thuisstudies MBA Human Resource Management september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIMBA Human Resource Management6 maanden€930,00Meer informatie
MBA Human Resource Management thuis volgen

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding MBA Human Resource Management op afstand volgen

Toe aan een Carrièreboost? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Hoe jouw situatie er ook uitziet, voor iedereen is er iets mogelijk. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. De website thuisstudiezoeken.nl is een ideaal vertrekpunt. Op deze plek vergelijk je veel verschillende cursussen en beroepsopleidingendie jou helpen naar jouw volgende doel. Wil je verder leren binnen het domein MBA-programma’s? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie MBA Human Resource Management(duaal of voltijd). In deze masteropleiding verdiep jij je volledig in het vak, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Je kunt het prima combineren met werk of een andere opleiding, muzikale bezigheden en jouw gezin.

Hoe werkt het precies?
Van start gaan met een masteropleiding MBA Human Resource Management is niet ingewikkeld. In het bijgaande stappenplan geven we hierop een korte toelichting:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of kies voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als alles in orde is krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt de stof doornemen en colleges terugkijken. Logischerwijs krijg je begeleiding van een professionele docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Je bent klaar voor de volgende stap!

Hoeveel kost een MBA Human Resource Management thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online master thuisstudie via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Een belangrijk deel van het lesmateriaal kun je via internet bekijken, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een computer, laptop, tablet of telefoon. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Normaal gesproken zijn er persoonlijke mentoren en coaches die jou gedurende de studie helpt. De opleiding MBA Human Resource Management kan men aanschaffen vanaf €930,00 bij o.a. NTI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle theorie en opdrachten (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van NTI.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Met diploma / accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Werken en studeren combineren

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Meer en meer Nederlanders willen vanuit huis studeren. De hoge mate van flexibiliteit en het grote aanbod aan opleidingen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Kan ik zomaar beginnen, en is deze opleiding wel geschikt? In het volgende gedeelte geven we antwoord op de meest gestelde vragen over zelfstandige MBA Human Resource Management thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de masteropleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus MBA Human Resource Management: studeren op de momenten wanneer het jou past. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je meestal binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Kort daarna krijg je de hele studiemap ook thuis (niet verplicht bij alle studies). De masteropleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in grofweg 6 maanden. In veel gevallen zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat verschilt per studie. De meeste (hobbymatige) cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Oriënteer jij je meer op een MBO of HBO studie voor lange termijn? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. In sommige gevallen is een specifieke MBA Human Resource Management vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18+ toets of een VMBO/HAVO/VWO diploma. Op de opleidingspagina tref je de benodigde specificaties omtrent de toelatingseisen van deze masteropleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van bedrijven zoals bijv. Nationale Handelsacademie (NHA) zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Op die manier weet je dat jouw behaalde diploma op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Leidse Instrumentmakerschool. Bovendien zul je mogelijk recht hebben op een serieus branchediploma zoals NL Actief A. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Daarmee maak jij kenbaar dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Flink wat onderwijsinstellingen bieden ook een MBA Human Resource Management klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: je kunt ervaringen en kennis delen de goede en individuele ondersteuning en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Onthoud wel: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Op deze plek vind je belangrijke info rondom jouw masteropleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In de digitale leeromgeving vind je onder andere geluidsbestanden, webinars, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, het lesmateriaal, oefeningen. In dat systeem upload je ook huiswerk, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-master-mba-human-resource-management

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren is sterk in opkomst. En er steeds meer aanbod. Dit varieert van HBO Inleiding literair vertalen Spaans tot een opleiding als Bulgaars, en uiteraard ook de MBA Human Resource Management zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn persoonlijke wensen? In onderstaande paragraaf vind je een opsomming met onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Taalcursussen, beroepsopleidingen en VO
 2. LOI: Locaties door heel Nederland
 3. NTI: Docenten beantwoorden al je inhoudelijke vragen over de lesstof
 4. Laudius: Binnen 1 minuut starten
 5. Thuiscursus.nl: Studeren op een tempo dat bij jou past
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een professionele thuisstudie MBA Human Resource Management online volgen kan al vanaf €930,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Boeken, lesgeld e.d. zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. De belangrijkste posten mag je aftrekken:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Belangrijk: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (september 2022). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een volwaardige opleiding die gericht is op je toekomstige werkveld (of huidige functie). Neem de volgende zaken in acht:

 • De opleiding draagt rechtstreeks bij aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het gaat om een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van NTI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De kosten die je opvoert zijn ten minste €250,00 (per 52 weken) tot een max van €15k.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. De reden hiervoor? Je manager heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Tevens kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een uitgebreide cursus via jouw bedrijf volgen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Doorgaans mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding MBA Human Resource Management. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

De inzet en ontwikkeling van mensen en hun talenten is cruciaal voor het succes van een bedrijf. Wanneer medewerkers op de juiste plek binnen de organisatie zitten, kunnen zij beter en sneller anticiperen op veranderingen in de omgeving. Wil jij je als manager of managementondersteuner aanpassen aan de ontwikkelingen in jouw organisatie? Wil jij handvatten om beter met veranderingen om te gaan? Dan is deze module van de Master of Business Administration (MBA-opleiding) echt iets voor jou! Je kunt deze module al binnen 6 maanden afronden. Een praktijkdag is onderdeel van het programma, zo kun je de opgedane kennis direct toetsen in de praktijk.

Daarom kies je voor MBA Human Resource Management van het NTI:

 • Studieduur 6 maanden
 • Begeleiding door praktijkgerichte docenten
 • Incl. gratis praktijkdag

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie