nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Master Projectmanagement

De masteropleiding Master Projectmanagement digitaal volgen? Via onze thuisstudie-vergelijker vind je uitgebreide info over de meest interessante thuisstudies, cursussen en trainingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Masterprogramma’s. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of juist een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Pak dit moment en vergelijk meteen veel gekozen thuisopleidingen van erkende opleiders als Scheidegger en schrijf je vandaag nog in voor een master thuisstudie Master Projectmanagement! Een studie die past bij jouw niveau, een prettige online leeromgeving, en altijd de beste begeleiding. Deze masteropleiding is er al vanaf €4200,00 via NTI.

 • Uitstekend te combineren met werk.
 • Snel het gewenste diploma halen.
 • Leraren uit het werkveld.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Je bespaart enorm op het lesgeld.
 • In mei 2024 voor een voordelige prijs.

Alle thuisstudies Master Projectmanagement mei 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIMaster Projectmanagement12 maanden€4200,00Meer informatie
Master Projectmanagement vanuit huis volgen

Combineer werk, privé en jouw studie!

De opleiding Master Projectmanagement voordelig vanuit huis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat er ook bij jou speelt, het aanbod is ontzettend groot! Het is gewoon een kwestie van doen. Deze thuisstudie-vergelijker is een handige manier om te beginnen met zoeken. Hier vind je uitgebreide info over veel verschillende zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil je verder leren binnen het domein Masterprogramma’s? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Master Projectmanagement. Met deze masteropleiding leer je de onderdelen van het vak, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast jouw huidige baan, culturele activiteiten en andere bezigheden.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Beginnen met een masteropleiding Master Projectmanagement is niet ingewikkeld. In het onderstaande stappenplan geven we hierop een korte toelichting:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies voor een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Is het wat je had verwacht? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als alles in orde is wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: je kunt waar en wanneer je wilt de lesstof erbij pakken en toetsen / examens maken. Zoals je mag verwachten krijg je begeleiding van een erkende docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele kosten Master Projectmanagement thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online master thuisstudie via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel informatie check je simpelweg digitaal, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een macbook, ipad of telefoon. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Natuurlijk heb je een persoonlijke begeleidervoor ondersteuning en advies. De opleiding Master Projectmanagement wordt al aangeboden vanaf €4200,00 bij NTI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle theorie en opdrachten (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een persoonlijke begeleider van NTI.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Flexibel thuis een opleiding doen

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een thuisstudie. De vrijheid en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het steeds aantrekkelijker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is het voor mij relevant? In het overzicht hierna bespreken we kort enkele prangende vragen rondom zelfstandige Master Projectmanagement thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn masteropleiding?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Master Projectmanagement: je kan elke week starten met deze opleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je dikwijls binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Dezelfde week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit is niet altijd verplicht). De masteropleiding kun je afronden ongeveer 12 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Het is niet erg als je er langer over doet.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Basisopleidingen en cursussen zijn er in principe voor iedereen. Oriënteer jij je meer op een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan kijken de opleiders iets kritischer. In sommige gevallen is een relevante Master Projectmanagement vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Soms kan er worden gekozen voor een 18+ toets of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). Op de website van de aanbieder lees je extra info omtrent de toelatingseisen van deze masteropleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van onderwijsaanbieders als bijv. NTI zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Dit betekent dat jouw behaalde diploma gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Islamitische Universiteit Rotterdam. Tevens kan je ook rekenen op een echt branchediploma als branchediploma schoonheidsspecialist(e). Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op deze manier is het voor iedereen duidelijk dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Een aanzienlijk deel van de onderwijs-bedrijven hebben ze mogelijkheid voor een Master Projectmanagement klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: de interactie met andere studenten, direct antwoord op vragen en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Onthoud wel: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Ook zijn de kosten van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De grote Nederlandse opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Hier raadpleeg je de belangrijke documenten voor jouw masteropleiding en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In jouw online omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: video’s, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, oefeningen, webinars. Verder lever je hier opdrachten in, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-master-projectmanagement

Onderwijsinstellingen vergelijken mei 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. En er steeds meer aanbod. Dat gaat van Correct Nederlands Schrijven tot aan Vakopleiding Schuldhulpverlener, en tegenwoordig dus ook de Master Projectmanagement zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling past bij mijn doelen en wensen? In het volgende overzicht benoemen we onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Tevredenheid gegarandeerd
 2. LOI: Interactief leren met online animatiefilms
 3. NTI: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 4. Laudius: Prettige digitale leeromgeving
 5. Thuiscursus.nl: Docenten met ervaring uit het vak
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een thuisstudie Master Projectmanagement online versneld volgen is mogelijk vanaf €4200,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Boeken, lesgeld e.d. kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze zaken mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Advies van de adviseur: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (mei 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een opleidingdie van belang is voor jouw huidige- of toekomstige baan. De voorwaarden zijn als volgt:

 • Het traject is geschikt voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NTI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten in kwestie zijn ten minste €250,00 (jaarlijks). Als plafond is €15000 ingesteld.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Hoezo? Het bedrijf waar je werkt kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Bovendien mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via je werk volgen kan voor meerdere partijen een win zijn. Standaard mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Master Projectmanagement. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Mis jij kennis op het gebied van projectmanagement? Wil je je op masterniveau hierin verdiepen en ben je niet in staat de volledige Master Projectmanagement te volgen? Kies dan voor dit Masterprogramma! In een jaar leer je op een praktijkgerichte manier meer over management van complexe en grote projecten, programmamanagement en strategisch management. Dit Master sluit perfect aan op actuele ontwikkelingen in het bedrijfsleven, waar steeds meer projectmatig en agile gewerkt wordt. Na afloop ontvang je een waardevol certificaat.

Daarom kies je voor Master Projectmanagement van het NTI:

 • In 12 maanden af te ronden
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Inclusief 3 praktijkbijeenkomsten
 • Begeleiding door ervaren vakdocenten
 • Inclusief vakliteratuur

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie