nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Evenementen Organisator

De cursus Evenementen Organisator zelfstandig thuis volgen? Via onze thuisstudie-vergelijker tref je alle erkende thuiscursussen en opleidingen om verder te groeien binnen het vakgebied Opleiding. Streef je naar een carrièreboost? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of simpelweg zin in totaal iets nieuws? Neem de informatie door en vergelijk direct goede thuisstudies van Nederlandse instellingen als Laudius en start vandaag nog met jouw thuiscursus Evenementen Organisator! Zelf je studietempo bepalen, het meest actuele lesmateriaal, en fantastische praktijkdocenten. Deze cursus is er al vanaf €489,00 via LAUDIUS.

 • In jouw eigen tempo studeren.
 • Actueel en kwalitatief lesmateriaal.
 • Zeer goede begeleiding.
 • Stilstand is achteruitgang, ga aan de slag!
 • Financiële regeling via de werkgever.
 • In mei 2024 leuke welkomstkorting.

Vergelijk thuisstudies Evenementen Organisator mei 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LAUDIUSEvenementen Organisator9 maanden€489,00Meer informatie
Evenementen Organisator digitaal vanuit huis

Up-to-date lesmateriaal en docenten uit het vak

De opleiding Evenementen Organisator flexibel thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat er ook bij jou speelt, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Maar je moet wel zelf in actie komen! Onze thuisopleiding-vergelijker is een handige manier om te beginnen met zoeken. In de vergelijker vind je uitgebreide info over een grote variëteit aan studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Opleiding? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Evenementen Organisator(duaal of voltijd). Tijdens deze cursus doe je in korte termijn veel kennis op, op het moment dat het jou uitkomt. Ideaal als je studeren moet combineren met je huidige baan, sport en een druk gezinsleven.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Het deelnemen aan een cursus Evenementen Organisator is eenvoudiger dan jij denkt. Door middel van het stappenplan hieronder kan je er alles over lezen:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Registreer je dan direct online.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als je overal aan voldoet, dan worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: waar en wanneer jij wilt de verschillende lesmaterialen samenvatten en opdrachten inleveren. Uiteraard wordt je bijgestaan door een vaste docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je een diploma of getuigschrift. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat zijn de kosten van een Evenementen Organisator thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel theorie en opdrachten vind je in jouw digitale leeromgeving op een telefoon of PC (ook tablets). Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Wel is er een coach of begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Evenementen Organisator wordt al aangeboden vanaf €489,00 via de onderwijsinstelling LAUDIUS. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Het lesmateriaal (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vakkundige begeleider van LAUDIUS.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Ontdek het gemak van thuis studeren

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een aanzienlijk aantal Nederlanders willen vanuit huis studeren. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en de uitgebreide database met cursussen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is deze opleiding wel geschikt? Onderstaand besteden we aandacht aan de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Evenementen Organisator thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Evenementen Organisator: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Na jouw inschrijving en betaling krijg je soms binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Dezelfde week wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit is niet altijd verplicht). De cursus kun je afronden ongeveer 9 maanden. In veel gevallen hoeft het niet eens zo lang te duren. Kom je er even niet aan toe? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dat verschilt per studie. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben jij van plan te starten met een HBO / WO opleidingstraject? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. In sommige gevallen is een specifieke Evenementen Organisator vooropleiding vereist. Men kan ook kiezen voor een 21+ examenof een ECV-certificaat. In de folder van de school kun je terecht voor ruime info over de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van instellingen zoals o.a. Fontys voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat jouw behaalde diploma net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Fontys Hogescholen. Ook krijgen deelnemers soms een speciaal branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma maak jij kenbaar dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Flink wat onderwijs-aanbieders hebben ook een Evenementen Organisator klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Een negatief punt is: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Via internet raadpleeg je de essentiële informatie voor je cursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In dit systeem zijn de volgende documenten te vinden: geluidsbestanden, oefenexamens, oefeningen, webinars, praktijkvoorbeelden, video’s. Ook kan je opdrachten uploaden, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-evenementen-organisator

Onderwijsinstellingen vergelijken mei 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Je kunt vrijwel alles online studeren. Dat gaat van MBO Triage en kwaliteitszorg tot een opleiding als Speed reading, en dus ook de Evenementen Organisator zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen in lijn is met mijn doelen en wensen? Onderstaand lees je over de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Al meer dan 80 jaar ervaring
 2. LOI: Korting bij betaling ineens of betalen in termijnen
 3. NTI: De beste begeleiding tijdens je hele studie
 4. Laudius: Grote online-community
 5. Thuiscursus.nl: Brochure ontvangen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een echte thuisstudie Evenementen Organisator online versneld volgen is mogelijk vanaf €489,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Boeken, lesgeld e.d. kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De volgende elementen mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Belangrijk: er zijn wel strenge voorwaarden (mei 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een cursus of studie die gericht is op je toekomstige werkveld (of huidige functie). We sommen dit nog even voor je op:

 • De opleiding is van belang voor jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Er is sprake van een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van LAUDIUS.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De gemaakte studiekosten moeten minimaal €250 zijn (p/jaar), en maximaal €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Wat is daarvan de reden? Jouw werkgever kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Verder kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een training of beroepsopleiding via de werkgever starten is dus voor jullie beide relevant. Soms kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Evenementen Organisator. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Ondernemend en sociaal zijn, dat zijn zeker kwaliteiten die horen bij een evenementenorganisator. Als organisator van verschillende activiteiten regel je van alles. Zo zorg je dat de juiste locatie gevonden wordt, er publiciteit wordt gegeven aan het evenement, de catering verzorgd is en alles veilig is. Wil jij straks zorgen voor dat perfecte congres of een boekpresentatie, begin dan snel met deze cursus.

LAUDIUS opleidingsinformatie
LAUDIUS Opleidingen

Plaats een reactie