loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • NHBO
 • 30% korting op beroepsopleidingen. Ruim cursusaanbod met leraren uit het volwassenenonderwijs.

Thuisstudie Neuromarketing

De cursus Neuromarketing vanuit huis volgen? Middels onze thuisstudie-vergelijker kom je in aanraking met erkende thuisstudies en cursussen waarmee jij verder komt binnen het domein Opleiding. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Beginnen als ZZP’er? Of bijvoorbeeld een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Check en vergelijk meteen goede thuisopleidingen en cursussen van vooraanstaande onderwijsinstellingen als LOI en start vandaag nog met jouw thuiscursus Neuromarketing! Een studie die past bij jouw niveau, een gratis proefles volgen, en altijd de beste begeleiding. Deze cursus is er al vanaf €349,00 bij een opleider als LAUDIUS.

 • Studeren wanneer jou het uitkomt.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Een praktijk-investering in jezelf.
 • Bespaar reiskosten en reistijd.
 • In december 2020 leuke welkomstkorting.

Vergelijk thuisstudies Neuromarketing december 2020

AanbiederStudienaamKostenTijdsduurInschrijflink
LAUDIUSNeuromarketing3 maanden€349,00Meer informatie
Neuromarketing digitaal vanuit huis

Studeren op jouw manier bij erkende opleiders

De opleiding Neuromarketing online thuis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Ambieer je een nieuwe baan? Op welk niveau jij ook denkt; iedereen vind het leuk om te leren. Maar je moet wel zelf in actie komen! De website thuisstudiezoeken.nl is een ideaal vertrekpunt. Met onze vergelijker vind je uitgebreide info over een grote variëteit aan zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Opleiding? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Neuromarketing(duaal of voltijd). Aan de hand van deze cursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, volledig op jouw eigen tempo. Ideaal als je studeren moet combineren met werk of een andere opleiding, hobby’s en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Beginnen met een cursus Neuromarketing is niet moeilijk. Door middel van het stappenplan hieronder leggen we dit precies uit:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of vraag een gratis proefles aan om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Ben je enthousiast? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als alles in orde is worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: waar en wanneer jij wilt lesstof en boeken doornemen en huiswerk inleveren. Uiteraard wordt je ondersteund door een erkende docent.
 6. Na het afronden van de studie volgt natuurlijk een passende diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de kosten van een Neuromarketing thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom zijn de kosten zo laag? Meestal heb je geen dure studieboeken. Een groot deel van wat behandeld wordt check je simpelweg digitaal, bijvoorbeeld op jouw PC, smartphone of iPad. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en werken ze met minder dure docenten. Wel bieden ze een persoonlijke begeleider die jou kan helpen. De opleiding Neuromarketing is er al vanaf €349,00 via LAUDIUS. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een persoonlijke begeleider van LAUDIUS.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Werken en studeren combineren

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Steeds meer Hollanders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en het grote aanbod aan opleidingen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn doelen? In het overzicht hierna geven we antwoord op de meest gestelde vragen over zelfstandige Neuromarketing thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Neuromarketing: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je doorgaans à la minute de digitale studiestof. Binnen 1 week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (soms is dit optioneel). De cursus heeft een looptijd van gemiddeld 3 maanden. In veel gevallen kan het een stuk sneller. Lukt het niet in deze periode? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dit wisselt per type opleiding. Cursussen en trainingen kan iedereen op elk moment beginnen. Ben je aan het kijken naar een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Normaal gesproken is een specifieke Neuromarketing vooropleiding een harde eis. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 21+ toetsof een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de beschrijving van de opleiding bekijk je meer informatie aangaande de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van onderwijsinstellingen zoals bijvoorbeeld Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit betekent dat deze opleidingen gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Noorderpoort. Tevens kan je ook rekenen op een officieel branchediploma als branchediploma verzekeringen. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op die manier zal de buitenwereld zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Verschillende aanbieders verstrekken ook een Neuromarketing klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: de interactie met andere studenten, de goede en individuele ondersteuning en je hebt meer een stok achter de deur. Onthoud wel: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Tevens is tarief van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, NHBO of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Het gros van de opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. In dit systeem vind je de meest handige tools voor je cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. Met jouw online lesomgeving is er een verzameling geplaatst van oefenexamens, geluidsbestanden, het lesmateriaal, oefeningen, praktijkvoorbeelden, webinars. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-neuromarketing

Onderwijsinstellingen vergelijken december 2020

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Onder andere Fietsenmaker tot een studie als Time management, en uiteraard ook de Neuromarketing zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling matcht met mijn situatie? In het volgende overzicht behandelen we onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Studie in jouw eigen tempo afronden
 2. LOI: Gratis studiegids aanvragen
 3. NTI: Overal studeren met onze online leeromgeving
 4. Laudius: Duizenden tevreden studenten
 5. NHBO: Veel verschillende startdata
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 400+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Naast je baan een thuisstudie Neuromarketing online versneld volgen is mogelijk vanaf €349,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Zaken als collegegeld en lesmaterialen mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze specifieke producten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Houd er rekening mee: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (december 2020). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een cursus of studie waar je kennis opdoet voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De cursus of studie een meerwaarde is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Er moet een leertraject zijn. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via LAUDIUS.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De kosten die je opvoert zijn minimaal €250,00 (jaarlijks) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De reden hiervoor? Jouw bedrijf heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Bovendien zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een zelfstudie volgen via jouw werkgever is dus voor beide partijen interessant. Bij veel bedrijven mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Neuromarketing. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Het aankoopgedrag van mensen wordt veelal bepaald door onbewuste processen. Hoe beïnvloed je dit gedrag om jouw marketingdoelen te bereiken? In deze cursus neuromarketing leer je hoe kennis over neurologie en psychologie van het onbewuste jou nog vaardiger maakt in het positief beïnvloeden van keuzes. Je krijgt inzicht in processen die plaatsvinden in het onbewuste van ieder mens.

LAUDIUS opleidingsinformatie
LAUDIUS Opleidingen

Plaats een reactie