nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
oem office learning menu logo
 • Office E-learning
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Pedagogisch beleidsmedewerker en coach

De cursus Pedagogisch beleidsmedewerker en coach op je eigen tempo vanuit huis volgen? Geholpen door deze thuisstudie vergelijker lees je alles over een ruim aanbod aan thuiscursussen en studies in de categorie Onderwijs en Pedagogiek. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of gewoon zin in totaal iets nieuws? Lees info en vergelijk eenvoudig veel gekozen thuiscursussen en studies van Nederlandse aanbieders van thuisstudies als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Pedagogisch beleidsmedewerker en coach! Een studie die past bij jouw niveau, het meest actuele lesmateriaal, en altijd de beste begeleiding. Deze cursus kun je al volgen vanaf €1672,00 bij LOI.

 • Volledige vrij en flexibel studeren.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Leraren uit de praktijk.
 • Een praktijk-investering in jezelf.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In januari 2023 goedkoop beginnen.

Opleiders thuisstudie Pedagogisch beleidsmedewerker en coach januari 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIPedagogisch beleidsmedewerker en coach8 maanden€1672,00Meer informatie
Pedagogisch beleidsmedewerker en coach digitaal vanuit huis

De beste opleidingen thuis of klassikaal volgen

De opleiding Pedagogisch beleidsmedewerker en coach zelfstandig thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, de mogelijkheden zijn enorm! Het is gewoon een kwestie van doen. Deze thuisstudie-vergelijker kan jou hierbij helpen. Met onze vergelijker vind je uitgebreide info over honderden studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die aansluiten op jouw wensen. Wil je verder leren binnen het domein Onderwijs en Pedagogiek? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Pedagogisch beleidsmedewerker en coach(duaal of voltijd). Door deze cursus leer je de onderdelen van het vak, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Je kunt het prima combineren met een baan, sport en jouw familie.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Van start gaan met een cursus Pedagogisch beleidsmedewerker en coach gaat erg gemakkelijk. Door middel van het stappenplan hieronder kan je er alles over lezen:

 1. Selecteer de gewenste opleider en lees meer details over de cursus.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als alle gegevens compleet zijn worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. De studie kan beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo het lesmateriaal doornemen en opdrachten inleveren. Natuurlijk wordt je hierin begeleid door een erkende docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Je bent klaar voor de volgende stap!

Wat zijn de tarieven van een Pedagogisch beleidsmedewerker en coach thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuiscursus via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Wat is hiervan de reden? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel lesmaterialen kun je via internet bekijken met jouw PC, smartphone of iPad. Daarnaast hoef je niet te reizen en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Natuurlijk is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Pedagogisch beleidsmedewerker en coach kan men aanschaffen vanaf €1672,00 via de onderwijsinstelling LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Altijd een eigen mentor van LOI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Steeds meer Nederlanders investeren in hun carrière met een thuisstudie. Het zelf kunnen bepalen en de uitgebreide database met cursussen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en past het bij mijn doelen? Hierna besteden we aandacht aan de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Pedagogisch beleidsmedewerker en coach thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Pedagogisch beleidsmedewerker en coach: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je soms dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Niet veel later wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (indien gewenst). De cursus is vaak af te ronden in circa 8 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het een stuk sneller. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Cursussen en veel taalstudies zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben je op zoek naar een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan kijken de opleiders iets kritischer. In sommige gevallen is een bepaalde Pedagogisch beleidsmedewerker en coach vooropleiding een van de voorwaarden. Het kan ook gaan om een 21-plus toets of een specifiek overgangsbewijs. In de gratis studiegids kun je terecht voor alle relevante details omtrent de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van onderwijsaanbieders als onder andere NHA zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat deze afstandopleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Hogeschool Rotterdam. Mogelijk krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een gerenommeerd branchediploma zoals NEVI. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Daarmee laat jij zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Verscheidene onderwijs-aanbieders faciliteren ook een Pedagogisch beleidsmedewerker en coach klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt veel leren van andere cursisten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Er zijn ook nadelen: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Standaard is de prijs van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De erkende opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Online bekijk je alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. In deze internet omgeving is er een verzameling geplaatst van oefeningen, het lesmateriaal, video’s, webinars, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-pedagogisch-beleidsmedewerker-en-coach

Onderwijsinstellingen vergelijken januari 2023

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Bijvoorbeeld Iers Voor Beginners tot en met HBO Mediation, en dus ook de Pedagogisch beleidsmedewerker en coach zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn ambities? Bijgaand benoemen we de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Met persoonlijke begeleiding
 2. LOI: Studiekosten fiscaal aftrekbaar
 3. NTI: Persoonlijke begeleiding door mentoren en ervaren docenten
 4. Laudius: Meer dan 40 jaar ervaring
 5. Thuiscursus.nl: Vakkundige docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
oem logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Je eigen thuisstudie Pedagogisch beleidsmedewerker en coach online versneld volgen doe je vanaf €1672,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Boeken, lesgeld e.d. kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De relevante posten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • Boeken of bepaalde software

Opgelet: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (januari 2023). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een beroepsopleiding waar je kennis opdoet voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. De belangrijkste details:

 • Het traject draagt rechtstreeks bij aan jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Het gaat om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De kosten die je opvoert komen minimaal uit op €250 (per jaar). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoe zit dit? Jouw bedrijf kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Verder mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een relevante opleiding volgen via jouw werkgever kan voor meerdere partijen een win zijn. Binnen veel organisaties is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Pedagogisch beleidsmedewerker en coach. Ga eens om tafel met jouw manager, en haal meer uit je talenten en interesses.

Ben je in het bezit van een MBO 4-diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker en werkzaam in de kinder- of buitenschoolse opvang? En wil je je laten bijscholen op het gebied van pedagogiek? Dan is de bijscholingscursus Pedagogisch beleidsmedewerker/coach een goede keuze! Binnen acht maanden word je opgeleid tot pedagogisch beleidsmedewerker/coach. Wil je je alleen focussen op het vakgebied coach of juist de beleidsmatige kant? Kies dan voor een cursus die zich richt op een van deze twee gebieden. Deze cursussen zijn afgeleid van de volledige cursus en hebben een studieduur van vier maanden.Tijdens deze opleiding komen drie modules aan bod. In de module Algemene coachingsvaardigheden leer je hoe je met succes een coaching traject moet doorlopen én hoe je coaching op een effectieve manier kunt vormgeven.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie