loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie WFT Schadeverzekeringen

De cursus WFT Schadeverzekeringen vanuit huis volgen? Aan de hand van onze thuisstudie-vergelijker lees je alles over tientallen thuiscursussen en studies waarmee jij verder komt binnen het domein Opleiding. Wil je hogerop in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of gewoon iets leren wat je heel leuk vindt? Check en vergelijk heel eenvoudig populaire thuiscursussen en studies van Hollandse opleiders als Nationale Handelsacademie (NHA) en wie weet begin jij volgende week al met een thuiscursus WFT Schadeverzekeringen! Zelf je studietempo bepalen, het meest actuele lesmateriaal, en persoonlijke begeleiding. Deze cursus is te bestellen vanaf €179,00 bij bijvoorbeeld LAUDIUS.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Leraren uit het werkveld.
 • Up-to date en gericht op de praktijk.
 • Geen verplichting tot bijwonen lessen.
 • In september 2022 scherpe tarieven.

Alle thuisstudies WFT Schadeverzekeringen september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LAUDIUSWFT Schadeverzekeringen4 maanden€179,00Meer informatie
LOIWft Schadeverzekering zakelijk4 maanden€276,00Meer informatie
LOIWft Schadeverzekering particulier4 maanden€276,00Meer informatie
WFT Schadeverzekeringen digitaal vanuit huis

Efficiënt studeren op jouw eigen tempo

De opleiding WFT Schadeverzekeringen vanuit huis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat jouw niveau ook is, er is altijd een geschikte thuisstudie! Maar je moet wel ergens beginnen. Onze thuisopleiding-vergelijker helpt jou graag met de volgende stap. Met behulp van onze website vergelijk je een scala aan studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil je verder leren binnen het domein Opleiding? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie WFT Schadeverzekeringen(duaal of voltijd). Binnen deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Uitstekend te combineren met een baan, hobby’s en een druk gezinsleven.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Aan de slag gaan met een cursus WFT Schadeverzekeringen is niet moeilijk. In het stappenplan van ons studie-team komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Registreer je dan direct online.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Wanneer alle privé-gegevens kloppen krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: op eigen tempo de verschillende lesmaterialen samenvatten en klassikaal onderwijs volgen. Logischerwijs wordt je hierin begeleid door een vakkundige docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je een diploma of getuigschrift. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Hoeveel kost een WFT Schadeverzekeringen thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Een groot deel van wat behandeld wordt open je gewoon via internet via bijvoorbeeld je tablet, smartphone of laptop. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en werken ze met minder dure docenten. Normaal gesproken bieden ze een persoonlijke begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding WFT Schadeverzekeringen is er nu al vanaf €179,00 bij het instituut LAUDIUS. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een vakkundige mentor van LAUDIUS.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Snel en efficiënt thuis studeren

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Meer en meer werkenden zien hun kansen in een zelfstudie. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en het grote aanbod aan opleidingen maakt het alleen maar leuker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het niveau niet te hoog? Hierna lees je de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige WFT Schadeverzekeringen thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus WFT Schadeverzekeringen: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je soms dezelfde dag nog alle digitale materialen. Een paar dagen later krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit is niet altijd verplicht). De cursus is vaak af te ronden in grofweg 4 maanden. In veel gevallen kan het een stuk sneller. Lukt het niet in deze periode? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding vereist?
Dit wisselt per type opleiding. Beroepsopleidingen en praktische studies hebben in de regel weinig basiseisen. Wil je je aanmelden voor een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. In sommige gevallen is een specifieke WFT Schadeverzekeringen vooropleiding noodzakelijk. Een andere methoden kan zijn een 21+ toetsof een bepaald certificaat. In de gratis brochure bekijk je ruime info over de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van opleiders als onder andere Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat deze opleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals Hogeschool van Amsterdam. Bovendien krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een echt branchediploma als branchediploma verzekeringen. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Daarmee maak jij kenbaar dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Diverse instellingen bieden ook een WFT Schadeverzekeringen klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt veel leren van andere cursisten, meer achtergrondinformatie en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Onthoud wel: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Via jouw account vind je onder andere webinars, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, het lesmateriaal, video’s, oefeningen. Verder lever je hier opdrachten in, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-cursussen-wft-schadeverzekeringen

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Bijvoorbeeld HBO Fast Track Medische Basiskennis tot aan Personal Coach, en sinds kort dus ook de WFT Schadeverzekeringen zelfcursus. Welke onderwijsinstelling sluit aan op mijn ambities? Bijgaand vind je een opsomming met de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Vakkundige docenten
 2. LOI: Verplichte literatuur is vrijwel altijd inbegrepen
 3. NTI: Docenten geven feedback en beantwoorden je vragen via de online leeromgeving
 4. Laudius: Gratis studiegids aanvragen
 5. Thuiscursus.nl: Gratis studiegids aanvragen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Zelf een thuisstudie WFT Schadeverzekeringen online versneld volgen doe je vanaf €179,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Boeken, lesgeld e.d. kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De relevante zaken kun je aftrekken:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Belangrijk: niet elke studie komt in aanmerking (september 2022). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een beroepsopleiding die relevant is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. De belangrijkste details:

 • De cursus draagt direct bij aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van LAUDIUS.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten zijn minimaal €250,00 (per jaar) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een opleiding of cursus volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. De oorzaak daarvan? Het bedrijf waar je werkt heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarnaast zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een erkende studie via de werkgever doen kan voor meerdere partijen een win zijn. Binnen veel organisaties is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding WFT Schadeverzekeringen. Ga eens om tafel met jouw manager, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

De erkende cursus WFT Schadeverzekeringen van Laudius bereidt jou uitstekend voor op het officiële examen. Gedurende de thuisstudie leer je risico's in kaart te brengen en hierbij een vertaling te maken naar verzekeringsoplossingen. Na afronding van deze opleiding beschik je over vaardigheden en competenties om succesvol te adviseren bij de verkoop van schadeverzekeringen.

LAUDIUS opleidingsinformatie
LAUDIUS Opleidingen

Plaats een reactie