nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
oem office learning menu logo
 • Office E-learning
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Zelfstandig budgetcoach

De cursus Zelfstandig budgetcoach thuis volgen met goede begeleiding? Geholpen door www.thuisstudiezoeken.nl vind je uitgebreide info over toonaangevende thuisstudies, cursussen en trainingen om verder te komen binnen het domein Psychologie en Coaching. Je carrière een nieuwe impuls geven? Voor jezelf beginnen? Of wellicht toe aan volledig iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk direct goede thuisopleidingen en cursussen van Nederlandse scholen als Nationale Handelsacademie (NHA) en wie weet begin jij volgende week al met een thuiscursus Zelfstandig budgetcoach! Studeren in jouw eigen tempo, up-to-date lesmateriaal, en de beste docenten. Deze cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €792,00 via LOI.

 • Goed te combineren met werk.
 • Prettige online leeromgeving.
 • Uitstekende docenten.
 • Een praktijk-investering in jezelf.
 • Je bespaart enorm op het lesgeld.
 • In maart 2023 scherpe kortingen.

Overzicht met thuisstudies Zelfstandig budgetcoach maart 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIZelfstandig budgetcoach10 maanden€792,00Meer informatie
Zelfstandig budgetcoach thuis volgen

Een erkende thuisstudie op jouw eigen tempo

De opleiding Zelfstandig budgetcoach zelfstandig thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat jouw situatie ook is, de mogelijkheden zijn enorm! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze thuisstudie-vergelijker helpt jou graag met de volgende stap. Met behulp van onze website check & vergelijk je veel verschillende thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Psychologie en Coaching? Een goede optie is de online thuisstudie Zelfstandig budgetcoach(duaal of voltijd). Tijdens deze cursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, op het moment dat het jou uitkomt. Het is goed te doen samen met jouw huidige baan, sport en het gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Van start gaan met een cursus Zelfstandig budgetcoach regel je razendsnel online. In het onderstaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies de optie voor een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Lijkt het wat? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als je voldoet aan de toelatingseisen wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op zelfgekozen momenten de lesstof erbij pakken en opdrachten inleveren. Natuurlijk wordt je geholpen door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt wordt je beloond met een diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de huidige kosten van een Zelfstandig budgetcoach thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom is het zo voordelig? Je schaf geen hele dure boeken aan. Een belangrijk deel van het lesmateriaal kun je via internet bekijken met een tablet, smartphone of laptop. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Vanzelfsprekend bieden ze een persoonlijke begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Zelfstandig budgetcoach kun je bestellen vanaf €792,00 bij LOI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle theorie en opdrachten (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een persoonlijke begeleider van LOI.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • De examens (soms op locatie).
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Flexibel thuis een opleiding doen

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een groot deel van de Nederlanders willen een thuisstudie volgen. De aanwezige flexibiliteit en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het ook steeds gemakkelijker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en sluit het aan bij mijn wensen? In de volgende paragraaf vind je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Zelfstandig budgetcoach thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn cursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Zelfstandig budgetcoach: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je dikwijls dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Dezelfde week krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De cursus duurt om en nabij de 10 maanden. In de praktijk kun je het natuurlijk sneller afronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. (Hobby)cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Ben je op zoek naar een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Normaal gesproken is een dergelijke Zelfstandig budgetcoach vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Een andere methoden kan zijn een 18+ toets of een VMBO/HAVO/VWO diploma. Op de website van de aanbieder bekijk je alle relevante details met betrekking tot toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van onderwijsaanbieders als o.a. NHA zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Dit betekent dat deze diploma’s op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Hogeschool der Kunsten Den Haag. Tevens kan je ook rekenen op een erkend branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op deze manier maak jij kenbaar dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Verscheidene instellingen geven ook een Zelfstandig budgetcoach klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, de goede en individuele ondersteuning en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Het minpunt is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Online check je de essentiële informatie voor je cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In jouw online omgeving kun je terecht voor ondermeer video’s, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, webinars, oefeningen, geluidsbestanden. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-zelfstandig-budgetcoach

Onderwijsinstellingen vergelijken maart 2023

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. En er steeds meer aanbod. Dat gaat van HBO Voorlichtingsplan Scholen tot en met Instroomcursus wiskunde en natuurkunde voor HBO Engineering, en uiteraard ook de Zelfstandig budgetcoach zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn persoonlijke wensen? Hieronder vergelijk jij zelf de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Gratis studiegids aanvragen
 2. LOI: Praktijkgerichte docenten
 3. NTI: Profiteer van gratis studieadvies
 4. Laudius: Studeren via jouw online campus
 5. Thuiscursus.nl: Verschillende leslocaties
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
oem logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Je eigen thuisstudie Zelfstandig budgetcoach online versneld volgen is realistisch vanaf €792,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Boeken, lesgeld e.d. kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. Deze elementen mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Boeken of bepaalde software

Let op: er gelden strenge regels (maart 2023). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een opleidingdie gericht is op je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De cursus is gericht op jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via LOI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • Jouw totale kosten moeten minimaal €250 zijn (per jaar), en maximaal €15.000.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Het doen van een deeltijd studie is iets wat veel werkgevers stimuleren. De oorzaak daarvan? Jouw baas heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarbij kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een erkende studie via de werkgever doen kan voor meerdere partijen een win zijn. Binnen veel organisaties mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Zelfstandig budgetcoach. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, en haal meer uit je talenten en interesses.

Wil jij als zelfstandig ondernemer mensen helpen om financiële problemen te voorkomen of op te lossen? Dan is de LOI-cursus Zelfstandig budgetcoach een uitstekende keuze. Tijdens deze cursus behandelen we financiële kennis en coachingsvaardigheden, maar ook alles waar een zelfstandig ondernemer mee te maken krijgt. We gaan bijvoorbeeld in op het opstellen van een budgetplan, het berekenen van het vrij te laten bedrag en de afloscapaciteit en het herkennen van financieel risicovol gedrag in een vroeg stadium. Ook kennis en vaardigheden van het ondernemen worden behandeld, zoals marketing, financiële administratie en debiteurenbeheer. Na afloop ben je klaar om succesvol een eigen bedrijf te starten in budgetcoaching.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie