loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Certified UML Professional

De hbo opleiding Certified UML Professional comfortabel vanuit huis volgen? D.m.v. onze vergelijker ontdek je talloze thuiscursussen en studies om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie ICT. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of wellicht toe aan volledig iets nieuws? Check en vergelijk zonder problemen populaire zelfstudies en thuiscursussen van erkende onderwijsinstellingen als Nederlands Talen Instituut (NTI) en ga meteen aan de slag met een hbo thuisstudie Certified UML Professional! Op een flexibele manier studeren, een prettige online leeromgeving, en fantastische praktijkdocenten. Deze hbo opleiding is er al vanaf €594,00 via o.a. LOI.

 • Studeren zo snel als jij wilt.
 • Al je studie & lesmateriaal online.
 • Krachtige ondersteuning van docenten.
 • Stilstand is achteruitgang, ga aan de slag!
 • Veel voordelen t.o.v. een studie op locatie.
 • In oktober 2022 goedkoop beginnen.

Vergelijking van thuisstudies Certified UML Professional oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOICertified UML Professional6 maanden€594,00Meer informatie
LOICertified UML Professional Foundation3 maanden€357,00Meer informatie
LOICertified UML Professional Intermediate3 maanden€357,00Meer informatie
Certified UML Professional thuis volgen

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding Certified UML Professional thuis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat jouw niveau ook is, er is altijd een geschikte thuisstudie! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze thuisstudie-vergelijker helpt jou graag met de volgende stap. Hier vergelijk je ontzettend veel zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die aansluiten op jouw wensen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema ICT? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Certified UML Professional(duaal of voltijd). Door het volgen van deze hbo opleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, op het moment dat het jou uitkomt. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast jouw huidige baan, sportactiviteiten en andere bezigheden.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Starten met een hbo opleiding Certified UML Professional gaat sneller dan je denkt. In het stappenplan van ons studie-team vind je alle details:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als alle gegevens compleet zijn worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: op zelfgekozen momenten de stof doornemen en huiswerk inleveren. Vanzelf wordt je ondersteund door een professionele docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt ontvang je een certificaat of diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele prijzen Certified UML Professional thuisopleiding?

Een positief aspect van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is het zo voordelig? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Een groot deel van wat behandeld wordt kun je digitaal raadplegen via bijvoorbeeld je smartphone, tablet of laptop. Verder heb je geen reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Normaal gesproken is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou kan helpen. De opleiding Certified UML Professional kun je bestellen vanaf €594,00 bij het instituut LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een persoonlijke mentor van LOI.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Werken en studeren combineren

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een groeiend aantal jongeren willen vanuit huis studeren. De aanwezige flexibiliteit en de enorme keuze in studies en cursussen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn ambities? In het gedeelte hieronder besteden we aandacht aan de vragen die we het meest horen over zelfstandige Certified UML Professional thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn hbo opleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus Certified UML Professional: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je bij veel aanbieders binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Niet veel later worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (soms is dit optioneel). De hbo opleiding duurt plusminus 6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Cursussen en trainingen stellen geen strenge eisen. Betreft het een erkende MBO- of HBO opleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. In de regel is een bepaalde Certified UML Professional vooropleiding een harde eis. Echter kan het ook gaan om een 18-plus toets of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de folder van de school tref je de benodigde specificaties over de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Krijg ik een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van scholen als o.a. NTI zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Zo weet je dat deze thuisstudies niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Nimeto. Mogelijk ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een gerenommeerd branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij afronding van een kortlopende cursus heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Zo laat jij zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Meerdere instellingen bieden ook een Certified UML Professional klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: meer sociale interactie, de goede en individuele ondersteuning en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Minder prettig: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De erkende opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Via internet raadpleeg je de belangrijke documenten voor jouw hbo opleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Via deze portalen vind je onder andere geluidsbestanden, webinars, video’s, het lesmateriaal, oefeningen, oefenexamens. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-hbo-certified-uml-professional

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Het aanbod in studies is enorm. Dit varieert van HBO Vertalen in de praktijk Spaans tot aan Horecaportier, en sinds kort dus ook de Certified UML Professional zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die in lijn is met mijn privé situatie? Onderstaand lees je over de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Een van de voordeligste opleiders van Nederland
 2. LOI: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 3. NTI: Vakkundige docenten
 4. Laudius: Vandaag nog beginnen met jouw cursus
 5. Thuiscursus.nl: Ook universitair en hoger onderwijs
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

De thuisstudie Certified UML Professional online versneld volgen is mogelijk vanaf €594,00. Maar het kan nog goedkoper. Lesmaterialen en lesgeld mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De volgende producten kun je aftrekken:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Tip van de specialist: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (oktober 2022). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een beroepsopleiding die belangrijk is voor de baan van je toekomst (of huidige werk). Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • Het traject is geschikt voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via LOI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De gemaakte studiekosten bedragen minimaal €250 (per 52 weken) en nooit hoger dan €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een opleiding of cursus volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. De oorzaak daarvan? Jouw werkgever kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Overigens zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een zelfstudie volgen via jouw werkgever is dus een win-win situatie. Doorgaans wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Certified UML Professional. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Om binnen de complexe wereld van softwareontwikkeling een systeem te ontwerpen dat voor alle gebruikers begrijpelijk én gestandaardiseerd is, is Unified Modeling Language (UML) ontwikkeld. Deze modelleertaal, aan de hand van diagrammen, is dus gecreëerd voor de bouw, het ontwerp én implementatie van gecompliceerde softwaresystemen. UML kan naast software ook op het gebied van productiestromen worden toegepast.Tijdens de cursus Certified UML Professional behaal je maar liefst twee internationaal erkende diploma’s waarmee je aantoont een professional te zijn op het gebied van UML.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie