loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Business information management foundation

De hbo opleiding Business information management foundation digitaal volgen? Aan de hand van onze vergelijker vind je uitgebreide info over goed aangeschreven thuisopleidingen en cursussen in het vakgebied van ICT. Streef je naar een carrièreboost? Wil je jouw eigen baas worden? Of simpelweg een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Doorzoek en vergelijk direct de beste zelfstudies en thuiscursussen van Hollandse onderwijsinstellingen als Scheidegger en ga meteen aan de slag met een hbo thuisstudie Business information management foundation! Studeren in jouw eigen tempo, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en uitstekende vakdocenten. Deze hbo opleiding kun je al volgen vanaf €298,00 bij LOI.

 • Zelf je studielast bepalen.
 • Online lesmateriaal bekijken.
 • Studeren met persoonlijk contact.
 • Praktijkgericht studeren.
 • Studiekosten zijn vaak aftrekbaar.
 • In augustus 2022 aantrekkelijke acties.

Alle thuisstudies Business information management foundation augustus 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIBusiness information management foundation (BiSLF)2 maanden€298,00Meer informatie
Business information management foundation (BiSLF) digitaal vanuit huis

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding Business information management foundation vanuit huis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat jouw niveau ook is, het aanbod is ontzettend groot! Maar je moet wel ergens beginnen. Deze website komt dan om de hoek kijken. Met onze vergelijker check je een ruim aanbod opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Verder groeien binnen het domein ICT? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Business information management foundation (BiSLF). Met deze hbo opleiding doe je in korte termijn veel kennis op, altijd waar en wanneer jij wilt. Dit gaat erg goed samen met jouw huidige baan, vrijetijdsbesteding en natuurlijk het gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Van start gaan met een hbo opleiding Business information management foundation is eenvoudiger dan jij denkt. Door middel van het stappenplan hieronder gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Klik op een van de opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies voor een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Wanneer alle privé-gegevens kloppen krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. De studie kan beginnen: op eigen tempo de lesstof erbij pakken en examens doen of projecten uploaden. Zoals je mag verwachten krijg je begeleiding van een vaste docent.
 6. Alles afgerond? Dan wordt je beloond met een diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele kosten Business information management foundation thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Meestal heb je geen dure studieboeken. Veel lesmaterialen open je gewoon via internet via bijvoorbeeld je computer, iPad of smartphone. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. In de regel bieden ze een persoonlijke begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Business information management foundation (BiSLF) kun je bestellen vanaf €298,00 via bijvoorbeeld LOI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een vakkundige mentor van LOI.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Ontdek het gemak van thuis studeren

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en de variatie in thuisopleidingen maakt het alleen maar leuker. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is het wat voor mij? Onderstaand besteden we aandacht aan de meest gestelde vragen over zelfstandige Business information management foundation (BiSLF) thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Business information management foundation: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je soms binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Binnen 1 week krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit is niet altijd verplicht). De hbo opleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in ongeveer 2 maanden. In de praktijk kun je het natuurlijk sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Is een vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. Korte opleidingen en cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Heb je interesse in een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Dikwijls is hier een passende Business information management foundation vooropleiding noodzakelijk. Het kan ook gaan om een 18+ toets of een bepaald certificaat. In de gratis studiegids kun je terecht voor aanvullende informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van bedrijven zoals onder andere Fontys zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze afstandopleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals Academie Artemis, Hogeschool voor Styling. Daarbij krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een speciaal branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op deze wijze zal de buitenwereld zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Het gros van de onderwijs-bedrijven geven ook een Business information management foundation klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: de interactie met andere studenten, meer individuele begeleiding en je hebt meer een stok achter de deur. Het minpunt is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De populaire opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. In dat portaal raadpleeg je de belangrijke documenten voor jouw hbo opleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. In dit systeem zijn de volgende documenten te vinden: oefenexamens, webinars, video’s, het lesmateriaal, oefeningen, praktijkvoorbeelden. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-hbo-business-information-management-foundation

Onderwijsinstellingen vergelijken augustus 2022

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Je kunt vrijwel alles online studeren. Dit loopt van Oracle Database 12c tot een opleiding als HBO Basis grafisch ontwerpen, en sinds kort dus ook de Business information management foundation zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling past bij mijn persoonlijke wensen? In onderstaande paragraaf vergelijk jij zelf de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Met een ruim aanbod hobbycursussen.
 2. LOI: Meer dan 90 jaar ervaring
 3. NTI: De beste begeleiding tijdens je hele studie
 4. Laudius: Vakkundige docenten
 5. Thuiscursus.nl: Speciaal e-Campus platform
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie Business information management foundation (BiSLF) online versneld volgen is haalbaar rond de €298,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Zaken als collegegeld en lesmaterialen mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De relevante producten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Opmerking: er gelden strenge regels (augustus 2022). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een opleidingwaar je kennis opdoet voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). We sommen dit nog even voor je op:

 • De cursus draagt direct bij aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Er is sprake van een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van LOI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • Jouw totale kosten zijn minimaal €250,00 (jaarlijks) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Het doen van een deeltijd studie wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Wat is daarvan de reden? Je werk / collega plukt ook de vruchten van jouw kennis. Verder mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via jouw werkgever afronden kan voor meerdere partijen een win zijn. Standaard mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Business information management foundation. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Ben je verantwoordelijk voor (delen van) de informatievoorziening binnen een organisatie? Dan is de cursus Business Information Management Foundation (BiSL®) een aanrader. Business Information Services Library (BiSL®) is dé standaard voor informatiemanagement-structuren. Business Information Management met verwijzing naar BiSL®, in Nederland beter bekend als functioneel beheer, bekijkt de informatievoorziening in een organisatie op een andere manier. De nieuwe werkwijze benadert de informatievoorziening vanuit het perspectief van de businessorganisatie en de gebruikers van informatiesystemen. Met deze cursus haal je in korte tijd het certificaat EXIN Business Information Management Foundation (BiSL®).

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie