loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Certified Wireless Networking Administrator

De hbo opleiding Certified Wireless Networking Administrator flexibel vanuit huis volgen? Aan de hand van onze thuisstudie-vergelijker vind je de meest interessante thuiscursussen en opleidingen om verder te groeien binnen het vakgebied ICT. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Voor jezelf beginnen? Of wellicht een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Doorzoek en vergelijk heel eenvoudig veel gekozen thuiscursussen en studies van betrouwbare aanbieders van thuisstudies als Scheidegger en schrijf je vandaag nog in voor een hbo thuisstudie Certified Wireless Networking Administrator! Een opleiding die past bij je denkniveau, up-to-date lesmateriaal, en goede begeleiding. Deze hbo opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €417,00 bij bijvoorbeeld LOI.

 • Volledige vrij en flexibel studeren.
 • Mogelijk om sneller te studeren.
 • Zeer goede begeleiding.
 • De lessen altijd 100% bij de tijd.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In juli 2022 aantrekkelijk geprijsd.

Overzicht met thuisstudies Certified Wireless Networking Administrator juli 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOICertified Wireless Networking Administrator (CWNA)3 maanden€417,00Meer informatie
Certified Wireless Networking Administrator (CWNA) online vanuit huis

Bekijk direct alle erkende thuisstudies

De opleiding Certified Wireless Networking Administrator thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Ambieer je een nieuwe baan? Wat er ook bij jou speelt, de mogelijkheden zijn enorm! Jij hoeft alleen nog maar te starten. De website thuisstudiezoeken.nl helpt jou graag met de volgende stap. Middels onze vergelijker tref je een scala aan opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die aansluiten op jouw wensen. Wil je verder leren binnen het domein ICT? Een goede optie is de online thuisstudie Certified Wireless Networking Administrator (CWNA). Met deze hbo opleiding verdiep jij je volledig in het vak, op het moment dat het jou uitkomt. Het is goed te doen samen met jouw functie, muzikale bezigheden en een druk gezinsleven.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Inschrijven voor een hbo opleiding Certified Wireless Networking Administrator is niet ingewikkeld. In het onderstaande stappenplan leggen we dit precies uit:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of probeer een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als je voldoet aan de toelatingseisen krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: op de momenten dat je tijd hebt het lesmateriaal doornemen en huiswerk inleveren. Natuurlijk wordt je hierin begeleid door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond wordt je beloond met een diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele tarieven Certified Wireless Networking Administrator thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Waarom zijn de kosten zo laag? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel theorie en opdrachten check je simpelweg digitaal via bijvoorbeeld je computer, iPad of smartphone. Verder heb je geen reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Vaak is er een persoonlijke begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Certified Wireless Networking Administrator (CWNA) kun je bestellen vanaf €417,00 bij LOI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • De studiestof (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een persoonlijke mentor van LOI.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Snel en efficiënt thuis studeren

Werken en studeren combineren

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een groot deel van de werkenden investeren in hun carrière met een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het alleen maar leuker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is het niveau niet te hoog? Hierna vind je de vragen die we het meest horen over zelfstandige Certified Wireless Networking Administrator (CWNA) thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de hbo opleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus Certified Wireless Networking Administrator: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je dikwijls dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Een paar dagen later worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (niet verplicht bij alle studies). De hbo opleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in circa 3 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. (Hobby)cursussen zijn erg flexibel in hun starteisen. Betreft het een HBO / WO opleidingstraject? Dan kijken de opleiders iets kritischer. In sommige gevallen is een relevante Certified Wireless Networking Administrator vooropleiding vereist. Als alternatief vragen ze vaak een 18-plus toets of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de folder van de school tref je alle relevante details ten aanzien van de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van onderwijsaanbieders als bijvoorbeeld Laudius voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze studies op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als ROC ter AA. Tevens zul je mogelijk recht hebben op een speciaal branchediploma zoals NL Actief. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Daarmee laat jij zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
De meeste onderwijs-aanbieders hebben ze mogelijkheid voor een Certified Wireless Networking Administrator klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: meer contactmomenten met andere studenten, face to face spreken van de docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Onthoud wel: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders werken met een online leeromgeving. Hier tref je alles wat je nodig hebt voor jouw hbo opleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Via deze portalen zijn de volgende documenten te vinden: geluidsbestanden, oefeningen, oefenexamens, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, webinars. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-hbo-certified-wireless-networking-administrator

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2022

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld HBO Corporate identity and branding tot bijvoorbeeld HBO Mediastrategie, en natuurlijk de Certified Wireless Networking Administrator zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen sluit aan bij mijn aspiraties? In onderstaande paragraaf lees je over de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Tevredenheid gegarandeerd
 2. LOI: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 3. NTI: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 4. Laudius: Optioneel afsluiten met Open Boek examen
 5. Thuiscursus.nl: Verschillende leslocaties
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Naast je baan een thuisstudie Certified Wireless Networking Administrator (CWNA) online volgen kan al vanaf €417,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Lesmaterialen en lesgeld kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De volgende elementen kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Niet vergeten: er zijn wel strenge voorwaarden (juli 2022). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een cursus / studie waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • Het traject is relevant voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Er is sprake van een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van LOI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten die je maakt beslaan het minimum van €250 (per 52 weken), en maximaal €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoe zit dit? Jouw baas heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Tevens mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een studie, training of cursus via de werkgever doen is dus voor beide partijen interessant. Soms wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Certified Wireless Networking Administrator. Ga eens om tafel met jouw manager, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Werk je als netwerkprofessional? Dan is bijblijven in je vakgebied een must. Kies daarom voor de opleiding Certified Wireless Networking Administrator (CWNA). Deze cursus behandelt de technologie, beveiliging en inrichting van het draadloze netwerk. Je leert om (grote) draadloze netwerken te beheren. In korte tijd ben je volledig op de hoogte van de laatste technologieën en ben je perfect voorbereid op het examen PW0-105. Na afloop toon je aan helemaal up-to-date te zijn in je vakgebied.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie