nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Engels voor beginners

De hbo opleiding Engels voor beginners op afstand volgen? Met de vergelijker van thuisstudies ontdek je goed aangeschreven thuiscursussen en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Talen. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je voor jezelf iets starten? Of simpelweg toe aan volledig iets nieuws? Neem de informatie door en vergelijk meteen populaire studies en thuiscursussen van toonaangevende aanbieders van thuisstudies als Thuiscursus.nl en begin morgen al met een hbo thuisstudie Engels voor beginners! Een studie die past bij jouw niveau, up-to-date lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze hbo opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €312,00 bij bijvoorbeeld LOI.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Lesmateriaal digitaal beschikbaar.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Praktijkgericht studeren.
 • Zelf kiezen waar je gaat studeren.
 • In september 2023 scherpe kortingen.

Vergelijk thuisstudies Engels voor beginners september 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIEngels voor beginners8 maanden€312,00Meer informatie
Thuiscursus.nlEngels voor Beginners3-6 maanden€299,00Meer informatie
NTIEngels voor beginners16 maanden€270,00Meer informatie
LAUDIUSEngels Voor Beginners A15 maanden€159,00Meer informatie
LAUDIUSEngels Voor Beginners A25 maanden€159,00Meer informatie
Engels voor beginners vanuit huis volgen

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding Engels voor beginners op eigen tempo vanuit huis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, de mogelijkheden zijn enorm! Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze vergelijkingssite is daarbij het ideale startpunt. Met onze vergelijker vind je honderden zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die passen bij jouw doelen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Talen? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Engels voor beginners(duaal of voltijd). Door deze hbo opleiding ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zonder strakke deadlines. Jij kan studeren op deze manier combineren met een drukke baan, buitenschoolse activiteiten en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Kiezen voor een hbo opleiding Engels voor beginners is eenvoudiger dan jij denkt. In onderstaand schema van onze studie-specialisten kan je er alles over lezen:

 1. Selecteer de gewenste opleider en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of kies de optie voor een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Wanneer alle privé-gegevens kloppen komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. De studie kan beginnen: waar en wanneer jij wilt de lesmaterialen doorkijken en klassikaal onderwijs volgen. Vanzelfsprekend heb je regelmatig contact met een persoonlijke docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele tarieven Engels voor beginners thuisopleiding?

Een positief aspect van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Wat daar de reden voor is? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. De meeste lesstof kun je via internet bekijken via bijvoorbeeld je telefoon of PC (ook tablets). Daarnaast hoef je niet te reizen en werken deze aanbieders met minder dure docenten. In de regel is er een persoonlijke begeleider die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Engels voor beginners is er nu al vanaf €312,00 via LOI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De studiestof (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vakkundige begeleider van LOI.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Werken en studeren combineren

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Steeds meer werkenden willen vanuit huis studeren. De maximale vrijheid en de variatie in thuisopleidingen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en past het bij mijn doelen? Hieronder geven we antwoord op de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Engels voor beginners thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Engels voor beginners: studeren op de momenten wanneer het jou past. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd ontvang je dikwijls dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Kort daarna krijg je de hele studiemap ook thuis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De hbo opleiding heeft een looptijd van plusminus 8 maanden. Meestal hoeft het niet eens zo lang te duren. Kom je er even niet aan toe? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Cursussen en veel taalstudies zijn doorgaans voor iedereen. Heb je interesse in een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Meestal is een specifieke Engels voor beginners vooropleiding vereist. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ toets of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de gratis studiegids achterhaal je de verdere details inzake de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van opleiders zoals o.a. Laudius voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze diploma’s gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Academie Artemis, Hogeschool voor Styling. Ook ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een echt branchediploma als NL Actief A. Bij korte cursussen en trainingen ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma is het voor iedereen duidelijk dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Een aanzienlijk deel van de opleidersbieden ook een Engels voor beginners klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: leren van je studiegenoten, meer directe feedback van je docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Minder prettig: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Tevens is tarief van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De populaire opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Op deze plek raadpleeg je de essentiële informatie voor je hbo opleiding en heb je contact met jouw docent. In dit systeem vind je onder andere webinars, het lesmateriaal, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, video’s. Ook kan je opdrachten uploaden, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-hbo-engels-voor-beginners

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2023

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Bijvoorbeeld Moderne bedrijfsadministratie (MBA) tot bijvoorbeeld HBO Juridische Gespreksvoering, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Engels voor beginners zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan bij mijn privé situatie? In de beschrijving hierna lees je over de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Duizenden tevreden studenten
 2. LOI: Kies uit meer dan 1000 opleidingen
 3. NTI: Mentoren die je begeleiden tijdens de gehele studie.
 4. Laudius: Moderne Online Campus (online omgeving)
 5. Thuiscursus.nl: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een echte thuisstudie Engels voor beginners online versneld volgen is haalbaar rond de €312,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De relevante posten mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Niet vergeten: er zijn wel strenge voorwaarden (september 2023). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een cursus / studie die belangrijk is voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De thuisstudie een meerwaarde is voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De kosten die je opvoert zijn ten minste €250,00 (per jaar) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Wat is daarvan de reden? Je organisatie heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Overigens zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een erkende studie via jouw bedrijf volgen heeft pluspunten voor beide partijen. Standaard heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Engels voor beginners. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, en haal meer uit je talenten en interesses.

De LOI-cursus Engels voor beginners is de ideale keuze voor iedereen die zijn of haar kennis van de Engelse taal wil opfrissen of Engels wil leren voor werk of vakantie. Op een leuke en slimme manier, door middel van online animatiefilms, leer je Engels spreken, verstaan, lezen en schrijven. Al binnen een maand kun je een eenvoudig gesprek in het Engels voeren. Met behulp van teksten die zijn ingesproken door ‘native speakers’ (als MP3) wordt de perfecte uitspraak aangeleerd. Voor extra uitleg kun je de gratis online hoorcolleges volgen.Engels leren is niet alleen leuk en handig, kennis van de Engelse taal is ook een mooie aanvulling op je cv. Het geeft nèt die extra voorsprong op de arbeidsmarkt.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie