loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Operations management

De hbo opleiding Operations management vanuit huis volgen? Geholpen door onze thuisstudie-vergelijker vind je uitgebreide info over talloze thuisstudies en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Logistiek Inkoop en Transport. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of misschien iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Pak dit moment en vergelijk meteen populaire thuisstudies van erkende scholen als NTI en wie weet begin jij volgende week al met een hbo thuisstudie Operations management! Op een flexibele manier studeren, up-to-date lesmateriaal, en topdocenten uit het vak. Deze hbo opleiding kun je al volgen vanaf €387,00 via LOI.

 • Zelf je studie indelen.
 • Lesmateriaal digitaal beschikbaar.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Aantrekkelijke welkomstcadeau’s.
 • De meest goedkope studiemogelijkheid.
 • In juli 2022 aantrekkelijk geprijsd.

Overzicht thuisstudies Operations management juli 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIOperations management3 maanden€387,00Meer informatie
Operations management thuis volgen

Prima te combineren met werk en gezin

De opleiding Operations management op eigen tempo vanuit huis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Wat je denkniveau ook is, voor ons allemaal is er een uitdaging. Maar je moet wel ergens beginnen. Deze vergelijkingssite kan jou hierbij helpen. Met onze vergelijker vergelijk je een ruim aanbod opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die passen bij jouw doelen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Logistiek Inkoop en Transport? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Operations management(duaal of voltijd). Tijdens deze hbo opleiding ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zo snel of langzaam als jij dat wil. Uitstekend te combineren met werk of een andere opleiding, muziek of sport en een druk gezinsleven.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Kiezen voor een hbo opleiding Operations management kan moeiteloos via internet. In onderstaand schema van onze studie-specialisten kan je er alles over lezen:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of neem direct een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan ontvang je het lesmateriaal en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: zelf je studietijd indelen en het lesmateriaal doornemen en huiswerk inleveren. Vanzelf heb je regelmatig contact met een vaste docent.
 6. Alles afgerond? Dan krijg je een diploma of getuigschrift. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat is de prijs van een Operations management thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. De meeste lesstof kun je via internet bekijken met een PC, smartphone of iPad. Verder bespaar je fors op reiskosten, en zijn er minder docenten benodigd. Normaal gesproken is er een persoonlijke begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Operations management is er al vanaf €387,00 bij o.a. LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Het lesmateriaal (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vast aanspreekpunt van LOI.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • De examens (soms op locatie).
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een aanzienlijk aantal mensen investeren in hun carrière met een thuisstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en de enorme keuze in studies en cursussen maakt het steeds aantrekkelijker. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is het wat voor mij? In het gedeelte hieronder vind je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Operations management thuisstudies.

Kan ik direct starten met de hbo opleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus Operations management: je kan elke week starten met deze opleiding. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je bij veel aanbieders dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Kort daarna worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (dit is niet altijd verplicht). De hbo opleiding heeft een looptijd van plusminus 3 maanden. Dikwijls hoeft het niet eens zo lang te duren. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Veel beroepsopleidingen en cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Betreft het een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Dikwijls is hier een passende Operations management vooropleiding een voorwaarde. Soms kan er worden gekozen voor een 21+ toetsof een ECV-certificaat. Via de site van de onderwijsinstelling tref je meer informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Wat is het behaalde diploma waard?
De volledige MBO-, HBO en masters van bedrijven als o.a. Nederlands Talen Instituut (NTI) voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat jouw behaalde diploma gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Grafisch Lyceum Utrecht. Bovendien kan je ook rekenen op een speciaal branchediploma zoals NEVI. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op deze wijze kan jij laten zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Diverse scholen bieden ook een Operations management klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: je kunt ervaringen en kennis delen meer achtergrondinformatie en de examenhulp (bespreken van de vragen). Er zijn ook nadelen: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De erkende opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. In dat portaal tref je de essentiële informatie voor je hbo opleiding en kan je overleggen met de docent. In dit systeem zijn de volgende documenten te vinden: webinars, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, oefeningen, het lesmateriaal, video’s. Verder lever je hier opdrachten in, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-hbo-operations-management

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2022

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Denk aan Bloemist tot bijvoorbeeld Reiki, en dus ook de Operations management zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die sluit aan op mijn doelen en wensen? Hieronder beschrijven we kort de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 2. LOI: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 3. NTI: Studie in jouw eigen tempo afronden
 4. Laudius: Topdocenten met jarenlange ervaring
 5. Thuiscursus.nl: Ook universitair en hoger onderwijs
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Een hoogwaardige thuisstudie Operations management online versneld volgen is haalbaar rond de €387,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Zaken als collegegeld en lesmaterialen mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze specifieke zaken zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Opmerking: niet elke studie komt in aanmerking (juli 2022). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een volwaardige opleiding die iets bijdraagt aan je toekomstige werkveld (of huidige functie). Let altijd even op deze aspecten:

 • De thuisstudie vormt een bijdrage voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van LOI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De totale kosten zijn ten minste €250,00 (jaarlijks) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Waarom? Jouw bedrijf kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Verder kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een relevante opleiding via de werkgever starten heeft pluspunten voor beide partijen. Standaard is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Operations management. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, en haal meer uit je talenten en interesses.

Met de cursus Operations management leer je alles over het managen van resources die nodig zijn voor de productie en levering van producten en diensten. De markt verandert steeds sneller. Een bedrijf dient daarom snel op deze veranderingen in te kunnen spelen om concurrerend te blijven, terwijl het aantal aanbieders ook nog sterk toeneemt. Dit betekent dat een bedrijf de productie als het ware moet afstemmen op de veranderende en grillige vraag in de markt en alle verspilling en overbodige handelingen zo veel mogelijk wil vermijden. Dit is het werkterrein van de productielogistiek. Tijdens deze cursus leer je hier alles over. In korte tijd doe je grondige kennis op over bijvoorbeeld het ontwerpen van product, proces en arbeid, productieplanning en –control.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie