loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • NHBO
 • 30% korting op beroepsopleidingen. Ruim cursusaanbod met leraren uit het volwassenenonderwijs.

Thuisstudie HBO Organisatiemanagement

De hbo opleiding HBO Organisatiemanagement flexibel vanuit huis volgen? Dankzij onze vergelijker check & vergelijk je erkende thuisstudies en opleidingen om verder te groeien binnen het vakgebied HBO-programma’s. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of wellicht een cursus om je kennis te verbreden? Bekijk en vergelijken moeiteloos goede opleidingen en thuisstudies van toonaangevende instellingen als Scheidegger en begin morgen al met een hbo thuisstudie HBO Organisatiemanagement! Studeren op je eigen tempo, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en goede begeleiding. Deze hbo opleiding is beschikbaar vanaf €597,00 bij NTI.

 • Studeren in jouw eigen tempo.
 • 24/7 toegang tot online leeromgeving.
 • Studeren met persoonlijk contact.
 • Een praktijk-investering in jezelf.
 • Bespaar reiskosten en reistijd.
 • In maart 2021 aantrekkelijke acties.

Aanbieders thuisstudie HBO Organisatiemanagement maart 2021

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIHBO Organisatiemanagement3 maanden€597,00Meer informatie
HBO Organisatiemanagement thuis volgen

Begin vandaag nog met jouw thuisstudie

De opleiding HBO Organisatiemanagement flexibel thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Op welk niveau jij ook denkt; voor ons allemaal is er een uitdaging. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze thuisstudie-vergelijker komt dan om de hoek kijken. Op deze website kom je in aanraking met een scala aan studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die aansluiten op jouw wensen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie HBO-programma’s? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie HBO Organisatiemanagement(duaal of voltijd). In deze hbo opleiding doe je belangrijke kennis op, zo snel of langzaam als jij dat wil. Ideaal als je studeren moet combineren met jouw huidige werk, hobby’s en andere bezigheden.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Het deelnemen aan een hbo opleiding HBO Organisatiemanagement is online snel te regelen. Door middel van het stappenplan hieronder zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en lees meer details over de cursus.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als alle gegevens compleet zijn krijg je direct de benodigde lesmaterialen en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: zelf je studietijd indelen en de lesmaterialen doorkijken en opdrachten inleveren. Bij alle opleiders krijg je begeleiding van een vakkundige docent.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Wat zijn de tarieven van een HBO Organisatiemanagement thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. De meeste lesstof kun je digitaal raadplegen, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een computer, laptop, tablet of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder dure docenten. Doorgaans is er een coach of begeleider die jou kan helpen. De opleiding HBO Organisatiemanagement kun je al volgen vanaf €597,00 bij bijvoorbeeld NTI. De kosten worden gevormd door:

 • De leerstof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van NTI.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een groot deel van de arbeiders willen vanuit huis studeren. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en de uitgebreide database met cursussen is een belangrijke reden. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is deze opleiding wel geschikt? Hierna lees je de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige HBO Organisatiemanagement thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus HBO Organisatiemanagement: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Wanneer de inschrijving akkoord is krijg je soms dezelfde dag nog alle digitale materialen. Dezelfde week krijg je de hele studiemap ook thuis (niet verplicht bij alle studies). De hbo opleiding duurt plusminus 3 maanden. In de praktijk kan het soms nog een stuk sneller. Lukt het niet in deze periode? Het is niet erg als je er langer over doet.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn doorgaans voor iedereen. Wil je je aanmelden voor een HBO-studie of master? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. In de regel is een specifieke HBO Organisatiemanagement vooropleiding een voorwaarde. Men kan ook kiezen voor een 21 plus examen of een bepaald certificaat. Op de opleidingspagina kun je terecht voor de benodigde specificaties ten aanzien van de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van bedrijven als bijv. Laudius zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. We kunnen dus zeggen dat jouw behaalde diploma op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Curio. Tevens ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een gerenommeerd branchediploma zoals NL Actief. Bij een deel van de (hobby)cursussen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op die manier kun je aantonen dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Diverse instanties hebben ook een HBO Organisatiemanagement klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: de interactie met andere studenten, meer individuele begeleiding en extra uitleg voor toetsen en examens. Wat minder positief is: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, NHBO of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Via dit systeem raadpleeg je belangrijke info rondom jouw hbo opleiding en kan je overleggen met de docent. In deze internet omgeving zoek je ook naar video’s, oefenexamens, het lesmateriaal, geluidsbestanden, webinars, oefeningen. Ook kan je opdrachten uploaden, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-hbo-organisatiemanagement

Onderwijsinstellingen vergelijken maart 2021

Op afstand studeren is enorm populair. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Denk aan Sociale psychologie tot aan Outlook, en dus ook de HBO Organisatiemanagement zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die sluit aan bij mijn persoonlijke wensen? In de beschrijving hierna vind je een opsomming met onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Locaties door heel Nederland
 2. LOI: Ruim 1.000 opleidingen om uit te kiezen
 3. NTI: Eerst studie proberen met een proefles
 4. Laudius: Online bibliotheek
 5. NHBO: Prettige digitale leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 400+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Je eigen thuisstudie HBO Organisatiemanagement online versneld volgen is haalbaar rond de €597,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Zaken als collegegeld en lesmaterialen mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze kosten kun je aftrekken:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Opgelet: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (maart 2021). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een studie die belangrijk is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De thuisstudie vormt een bijdrage voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Er moet een leertraject zijn. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NTI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De totale kosten bedragen minimaal €250 (per jaar) en nooit hoger dan €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een opleiding of cursus volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Hoe komt dit? Jouw werkgever heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Verder zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een professionele opleiding via jouw bedrijf volgen is dus voor jullie beide relevant. Steeds vaker is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding HBO Organisatiemanagement. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, en haal meer uit je talenten en interesses.

Ben jij geïnteresseerd in management en organisatie? Dan is het flexibel te volgen korte HBO Organisatiemanagement een echte aanrader. In 3 maanden tijd verdiep je je in verschillende aspecten die een succesvolle organisatie kenmerken. Je leert over organisatiestructuren, strategisch management en operationeel management. Ook besluitvormingsprocessen en financiële kengetallen komen aan bod. Enthousiast? Schrijf je in en behaal een waardevol certificaat!  

Daarom kies je voor HBO Organisatiemanagement van het NTI:

 • Erkende onderwijsinstelling
 • Inclusief volledige vakliteratuur
 • Begeleiding door praktijkgerichte docenten

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie