loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • NHBO
 • 30% korting op beroepsopleidingen. Ruim cursusaanbod met leraren uit het volwassenenonderwijs.

Thuisstudie HBO Organisatiepsychologie

De hbo opleiding HBO Organisatiepsychologie comfortabel vanuit huis volgen? Aan de hand van www.thuisstudiezoeken.nl check & vergelijk je alle erkende thuisopleidingen en cursussen gerelateerd aan HBO-programma’s. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Voor jezelf beginnen? Of bijvoorbeeld iets leren wat je heel leuk vindt? Check en vergelijk gemakkelijk veel gekozen thuisopleidingen en cursussen van toonaangevende opleiders als Nationale Handelsacademie (NHA) en schrijf je vandaag nog in voor een hbo thuisstudie HBO Organisatiepsychologie! Zelf je studietempo bepalen, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en de beste docenten. Deze hbo opleiding is te koop vanaf €597,00 bij onder andere NTI.

 • Je bepaalt zelf wanneer je studeert.
 • Online lesmateriaal bekijken.
 • Volop feedback van je docent.
 • 100% actuele en toepasbare lesstof.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In maart 2021 voordelig geprijsd.

Opleiders thuisstudie HBO Organisatiepsychologie maart 2021

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIHBO Organisatiepsychologie3 maanden€597,00Meer informatie
HBO Organisatiepsychologie vanuit huis volgen

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding HBO Organisatiepsychologie voordelig vanuit huis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Hoe jouw situatie er ook uitziet, iedereen kan studeren en leren. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze site is in ieder geval een goed startpunt. Middels onze vergelijker check & vergelijk je honderden cursussen en beroepsopleidingendie aansluiten op jouw wensen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein HBO-programma’s? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie HBO Organisatiepsychologie(duaal of voltijd). Tijdens deze hbo opleiding ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, op jouw niveau en jouw tempo. Het is goed te doen samen met een drukke baan, sport en natuurlijk het gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Inschrijven voor een hbo opleiding HBO Organisatiepsychologie regel je razendsnel online. Door middel van het stappenplan hieronder kan je er alles over lezen:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of vraag een gratis proefles aan om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als je overal aan voldoet, dan zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. De studie kan beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo de lesstof erbij pakken en toetsen / examens maken. Logischerwijs wordt je hierin begeleid door een vaste docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt wordt je beloond met een diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Wat is de prijs van een HBO Organisatiepsychologie thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Waarom zijn de kosten zo laag? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel van de documentatie check je simpelweg digitaal met jouw telefoon of PC (ook tablets). Verder heb je geen reiskosten, en zijn er minder dure docenten. Normaal gesproken heb je een persoonlijke begeleiderdie helpen bij vragen en problemen. De opleiding HBO Organisatiepsychologie kan men aanschaffen vanaf €597,00 bij bijvoorbeeld NTI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Het lesmateriaal (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Altijd een eigen mentor van NTI.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Steeds meer Hollanders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De maximale vrijheid en het grote aanbod aan opleidingen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Hoe werkt het precies, en is het niveau niet te hoog? In het volgende gedeelte besteden we aandacht aan enkele prangende vragen rondom zelfstandige HBO Organisatiepsychologie thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus HBO Organisatiepsychologie: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je doorgaans binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Een paar dagen later krijg je de benodigde boeken ook thuis (soms is dit optioneel). De hbo opleiding heeft een looptijd van zo’n 3 maanden. In de praktijk kun je het natuurlijk sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Cursussen en veel taalstudies zijn doorgaans voor iedereen. Oriënteer jij je meer op een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. In de regel is een bepaalde HBO Organisatiepsychologie vooropleiding een van de voorwaarden. Soms kan er worden gekozen voor een 18+ toets of een specifiek overgangsbewijs. Op de opleidingspagina achterhaal je alle relevante details inzake de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van aanbieders zoals bijv. NCOI zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat deze thuisopleidingen gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Opleidingsinstelling Geestelijke Gezondheidszorg Verpleegkunde. Ook zul je mogelijk recht hebben op een echt branchediploma als NIMA. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma zal de buitenwereld zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Diverse instellingen faciliteren ook een HBO Organisatiepsychologie klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: je kunt ervaringen en kennis delen meer directe feedback van je docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Er zijn ook nadelen: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Tevens is tarief van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, NHBO of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De grote Nederlandse opleiders werken met een online leeromgeving. Daar check je alles wat je nodig hebt voor jouw hbo opleiding en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In deze internet omgeving vind je onder andere oefenexamens, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, webinars, het lesmateriaal, video’s. In dat systeem upload je ook huiswerk, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-hbo-organisatiepsychologie

Onderwijsinstellingen vergelijken maart 2021

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dit loopt van Associate degree Management voor de techniek t/m HBO European cultures, en je kunt nu dus ook kiezen voor de HBO Organisatiepsychologie zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling past bij mijn doelen en wensen? In onderstaande paragraaf behandelen we de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Officieel erkend diploma
 2. LOI: Met speciale online hoorcolleges
 3. NTI: Online beroepskeuzetest
 4. Laudius: Op elk moment starten met jouw cursus
 5. NHBO: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 400+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een professionele thuisstudie HBO Organisatiepsychologie online volgen kan al vanaf €597,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Boeken, lesgeld e.d. mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze specifieke onderdelen mag je aftrekken:

 • Lesgeld / collegegeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Let op: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (maart 2021). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een beroepscursus die belangrijk is voor jouw huidige- of toekomstige baan. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De cursus of studie is belangrijk voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het gaat om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NTI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten moeten minimaal €250 zijn (per jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Waarom? Jouw baas heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Daarnaast kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een relevante opleiding volgen via jouw werkgever kan voor meerdere partijen een win zijn. In de regel kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Organisatiepsychologie. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Wil jij in een korte periode meer leren over het gedrag in organisaties? Dan is het korte HBO Organisatiepsychologie iets voor jou. Tijdens dit programma leer je hoe je gedrag in organisaties kunt veranderen en hoe je individuen en groepen adviseert. Je verdiept je in de betekenis van werk, arbeid, gezondheid en motivatie en doet kennis op over leiderschap, groepsgedrag en organisatiecultuur. Enthousiast? Schrijf je dan in en behaal in 3 maanden een waardevol certificaat!

Daarom kies je voor HBO Organisatiepsychologie van het NTI:

 • Erkende onderwijsinstelling
 • Inclusief volledige vakliteratuur
 • Begeleiding door praktijkgerichte docenten

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie