loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie PHP & MySQL Professional

De hbo opleiding PHP & MySQL Professional op afstand volgen? D.m.v. onze thuisstudie-vergelijker tref je een ruim aanbod aan thuisopleidingen en cursussen om verder te komen binnen het domein ICT. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of anderzijds een cursus om je kennis te verbreden? Bekijk en vergelijken simpel en snel de beste opleidingen en thuisstudies van toonaangevende scholen als Laudius en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een hbo thuisstudie PHP & MySQL Professional! Studeren op je eigen tempo, het meest actuele lesmateriaal, en altijd de beste begeleiding. Deze hbo opleiding is te koop vanaf €417,00 via o.a. LOI.

 • Zelf beslissen over je studietempo.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Behulpzame docenten.
 • Up-to date en gericht op de praktijk.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In mei 2022 met introductie-aanbieding.

Vergelijking van thuisstudies PHP & MySQL Professional mei 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIPHP & MySQL Professional3 maanden€417,00Meer informatie
NHAPHP/MySQL6 maanden€349,00Meer informatie
PHP & MySQL Professional thuis volgen

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding PHP & MySQL Professional flexibel vanuit huis starten

Groeien binnen je bedrijf? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Op welk niveau jij ook denkt; voor ons allemaal is er een uitdaging. Maar je moet wel ergens beginnen. Deze site kan jou hierbij helpen. Met behulp van onze website check je een grote variëteit aan thuisstudies, taal- en hobbycursussen die passen bij jouw doelen. Verder groeien binnen het domein ICT? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie PHP & MySQL Professional(duaal of voltijd). Tijdens deze hbo opleiding verdiep jij je volledig in het vak, zo snel of langzaam als jij dat wil. Uitstekend te combineren met werk of een andere opleiding, andere interesses en natuurlijk het gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Inschrijven voor een hbo opleiding PHP & MySQL Professional is eenvoudiger dan jij denkt. In het bijgaande stappenplan leggen we dit precies uit:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of kies voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Ben jij overtuigd? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als alle gegevens compleet zijn zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. De studie kan beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo de lesmaterialen doorkijken en huiswerk inleveren. Logischerwijs wordt je bijgestaan door een vakkundige docent.
 6. Alles afgerond? Dan krijg je een passend diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Wat is de prijs van een PHP & MySQL Professional thuisopleiding?

Een positief aspect van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom is het zo voordelig? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel informatie kun je via internet bekijken met een PC, smartphone of iPad. Verder heb je geen reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Wel bestaat er een mentor of coach die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding PHP & MySQL Professional kan men aanschaffen vanaf €417,00 via o.a. LOI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Alle theorie en opdrachten (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een persoonlijke begeleider van LOI.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Snel en efficiënt thuis studeren

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een aanzienlijk aantal arbeiders kiezen voor een studie aan huis. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en de variatie in thuisopleidingen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en sluit het aan bij mijn wensen? Hieronder bespreken we kort de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige PHP & MySQL Professional thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn hbo opleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus PHP & MySQL Professional: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je bij veel aanbieders binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Een paar dagen later krijg je de hele studiemap ook thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De hbo opleiding kun je afronden ongeveer 3 maanden. Dikwijls hoeft het niet eens zo lang te duren. Even studeren op een lager pitje? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit wisselt per type opleiding. Cursussen en veel taalstudies stellen geen strenge eisen. Ben jij van plan te starten met een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Soms is een passende PHP & MySQL Professional vooropleiding noodzakelijk. Soms kan er worden gekozen voor een 21+ toetsof een specifiek overgangsbewijs. In de gratis studiegids check je alle relevante details met betrekking tot toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van onderwijsaanbieders zoals onder andere Scheidegger zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze studies niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Landstede groep. Verder krijgen deelnemers soms een echt branchediploma als NL Actief. Bij korte cursussen en trainingen zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Op die manier is het voor iedereen duidelijk dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Flink wat onderwijsinstellingen bieden ook een PHP & MySQL Professional klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt ervaringen en kennis delen de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Minder prettig: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Tevens is tarief van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. In dit systeem raadpleeg je alles wat je nodig hebt voor jouw hbo opleiding en kan je overleggen met de docent. Via deze portalen kan men ook terecht voor oefenexamens, het lesmateriaal, webinars, oefeningen, video’s, praktijkvoorbeelden. Verder lever je hier opdrachten in, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-hbo-php-mysql-professional

Onderwijsinstellingen vergelijken mei 2022

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Bijvoorbeeld HBO Bijzondere KNF-onderzoeken tot en met HBO HRM Human behaviour, en tegenwoordig dus ook de PHP & MySQL Professional zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen sluit aan bij mijn doelen en wensen? Bijgaand vergelijk jij zelf de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Prettige digitale leeromgeving
 2. LOI: Praktijkgerichte docenten
 3. NTI: Uitstekende naam op de arbeidsmarkt
 4. Laudius: Het laagste lesgeld van Nederland
 5. Thuiscursus.nl: Altijd examengarantie
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Je eigen thuisstudie PHP & MySQL Professional online versneld volgen doe je vanaf €417,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn in veel gevallen een aftrekpost. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De relevante posten kun je aftrekken:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Vakliteratuur, boeken, readers, etc.

Tip van de specialist: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (mei 2022). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een studie die gericht is op jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. De belangrijkste details:

 • De thuisstudie levert een bijdrage aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het betreft een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van LOI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten bedragen minimaal €250 (per 52 weken) tot een max van €15k.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. De reden hiervoor? Je werk / collega heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Tevens kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een studie, training of cursus via je werk beginnen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Vaak kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding PHP & MySQL Professional. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Bij dynamische websites wordt veelvuldig gebruikgemaakt van PHP in combinatie met MySQL-databases. Wil je snel kennis opdoen van PHP en MySQL? Kies dan voor de LOI-cursus PHP en MySQL Professional. Deze cursus behandelt professionele technieken en biedt technologische verdieping op het gebied van dynamische webpagina’s. Aan het einde van de cursus ben je in staat om aan de hand van MySQL én PHP zelfstandig een dynamische website te bouwen. Met de opgedane kennis heb je zeker een streepje voor op de arbeidsmarkt.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie