nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
oem office learning menu logo
 • Office E-learning
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies

De opleiding Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies op afstand volgen, op jouw eigen tempo? D.m.v. onze vergelijker ontdek je de meest interessante thuisopleidingen en cursussen in de categorie Financieel. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of misschien toe aan volledig iets nieuws? Ga direct van start en vergelijk meteen goede thuisopleidingen en cursussen van erkende afstandsopleiders als Scheidegger en schrijf je vandaag nog in voor een thuisopleiding Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies! Studeren in jouw eigen tempo, het meest actuele lesmateriaal, en altijd de beste begeleiding. Deze opleiding is te koop vanaf €4482,00 via o.a. LOI.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • 24/7 toegang tot online leeromgeving.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • 100% actuele en toepasbare lesstof.
 • Zelf kiezen waar je gaat studeren.
 • In januari 2023 met introductie-aanbieding.

Aanbieders thuisstudie Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies januari 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIAssociate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies18 maanden€4482,00Meer informatie
Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies op eigen tempo thuis volgen

In jouw eigen tempo het gewenste diploma halen

De opleiding Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies op eigen tempo vanuit huis volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat jouw situatie ook is, het aanbod is ontzettend groot! Maar je moet wel ergens beginnen. Deze thuisstudie-vergelijker is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze website tref je honderden opleidingen (MBO/HBO) en cursussen om jouw volgende doel te realiseren. Wil je verder leren binnen het domein Financieel? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze opleiding verdiep jij je volledig in het vak, op het moment dat het jou uitkomt. Ideaal als je studeren moet combineren met jouw huidige baan, sport en jouw gezin.

Hoe werkt het precies?
Van start gaan met een opleiding Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies regel je razendsnel online. In het volgende stukje gaan we er verder op in:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Is het wat je had verwacht? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als je overal aan voldoet, dan wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: zelf je studietijd indelen en de stof doornemen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Uiteraard wordt je geholpen door een ervaren docent.
 6. Na het afronden van de studie volgt natuurlijk een passende diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Hoeveel kost een Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuisopleiding via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je schaf geen hele dure boeken aan. Een groot deel van wat behandeld wordt check je simpelweg digitaal, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een smartphone, tablet of laptop. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en zijn er minder dure docenten. In de regel heb je een persoonlijke begeleidervoor ondersteuning en advies. De opleiding Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies is er al vanaf €4482,00 bij het instituut LOI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een vast aanspreekpunt van LOI.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Veel medewerkers investeren in hun carrière met een thuisstudie. De flexibele manier van studeren en de variatie in thuisopleidingen maakt het ook steeds gemakkelijker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Kan ik zomaar beginnen, en is het voor mij relevant? Onderstaand vind je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn opleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies: studeren op de momenten wanneer het jou past. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je soms binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Een paar dagen later wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (soms kan het alleen met digitale middelen). De opleiding kun je afronden plusminus 18 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan je het ook sneller afronden. Lukt het niet in deze periode? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Cursussen en trainingen hebben in de regel weinig basiseisen. Betreft het een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Normaal gesproken is een bepaalde Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Echter kan het ook gaan om een 21 plus examen of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de gratis studiegids kun je terecht voor de benodigde specificaties inzake de toelatingseisen van deze opleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van aanbieders als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze studies niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Hotelschool The Hague. Tevens levert de instelling vaak een serieus branchediploma zoals NL Actief. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op die manier kun je aantonen dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Diverse opleidershebben ze mogelijkheid voor een Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, de goede en individuele ondersteuning en extra uitleg voor toetsen en examens. Minder prettig: je moet jouw agenda erop aanpassen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Daar bekijk je belangrijke info rondom jouw opleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. In jouw online omgeving tref je zaken als het lesmateriaal, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, oefeningen, oefenexamens, video’s. Verder lever je hier opdrachten in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-associate-degree-financial-services-management-specialisatie-verzekeringsadvies

Onderwijsinstellingen vergelijken januari 2023

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Denk aan Eigen beautysalon starten t/m Bachbloesemtherapie, en nu dus ook de Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen past bij mijn aspiraties? In het volgende hoofdstuk kun je meer vinden over de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Ruim 80 jaar ervaring
 2. LOI: Ruime keuze in opleidingen
 3. NTI: Eenvoudig aanmelden voor praktijkdagen, workshops en examens.
 4. Laudius: Meer dan 40 jaar ervaring
 5. Thuiscursus.nl: 10% vroegboekkorting bij inschrijven
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
oem logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

De thuisstudie Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies online versneld volgen kan voor een bedrag van €4482,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De volgende posten mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Eventuele kosten voor EVC-procedures

Let op: niet elke studie komt in aanmerking (januari 2023). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een beroepsopleiding die gericht is op jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De cursus een meerwaarde is voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via LOI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De gemaakte studiekosten zijn minimaal €250,00 (jaarlijks). Als plafond is €15000 ingesteld.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De reden hiervoor? Jouw werkgever heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Daarbij zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een erkende studie volgen via jouw werkgever heeft dus veel verschillende voordelen. In de regel mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Associate degree Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

In de verzekeringswereld zijn deskundige, betrokken en goedopgeleide professionals hard nodig. De Associate degree Financial Services Management –specialisatie Verzekeringsadvies speelt hier perfect op in: de tweejarige studie is volledig afgestemd op de deskundigheidseisen die de Wet op het financieel toezicht stelt en er wordt veel aandacht besteed aan sociale en communicatieve vaardigheden. Hierdoor ben je na afloop uitstekend in staat om advies te geven over verschillende soorten verzekeringen, zoals levensverzekeringen of schadeverzekeringen, zowel aan particulieren als aan bedrijven.De Associate degree (Ad) Financial Services Management – specialisatie Verzekeringsadvies biedt brede bedrijfseconomische en (fiscaal-) juridische kennis gecombineerd met specifieke, op de praktijk gerichte kennis én een breed scala aan beroepsvaardigheden. Kortom, een brede basis voor allerlei functies in de verzekeringssector.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie