nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Associate degree Accountancy

De opleiding Associate degree Accountancy vanuit huis volgen? D.m.v. deze thuisstudie vergelijker vind je uitgebreide info over toonaangevende thuisstudies, cursussen en trainingen om verder te groeien binnen het vakgebied Administratie. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of anderzijds een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Lees info en vergelijk moeiteloos de beste thuisopleidingen van betrouwbare afstandsopleiders als Scheidegger en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een opleiding Associate degree Accountancy! Een opleiding die past bij je denkniveau, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en docenten uit het werkveld. Deze opleiding is er al vanaf €4482,00 via o.a. LOI.

 • 100% flexibel studeren.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Behulpzame docenten.
 • Een studie gericht op praktijksituaties.
 • Geen verplichting tot bijwonen lessen.
 • In juni 2024 voordelige tarieven.

Vergelijking van thuisstudies Associate degree Accountancy juni 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIAssociate degree Accountancy18 maanden€4482,00Meer informatie
Associate degree Accountancy vanuit huis volgen

Bekijk aanbod en start vandaag al!

De opleiding Associate degree Accountancy op eigen tempo vanuit huis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Op welk niveau jij ook denkt; er is altijd een geschikte thuisstudie! Het is nu aan jou om er werk van te maken. De website thuisstudiezoeken.nl komt dan om de hoek kijken. In de vergelijker tref je tientallen studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Administratie? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Associate degree Accountancy(duaal of voltijd). In deze opleiding doe je in korte termijn veel kennis op, altijd waar en wanneer jij wilt. Uitstekend te combineren met jouw functie, hobby’s en een druk gezinsleven.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Starten met een opleiding Associate degree Accountancy is online snel te regelen. In het stappenplan van ons studie-team zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of probeer een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als alle gegevens compleet zijn zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. De studie kan beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo de lesstof erbij pakken en opdrachten inleveren. Natuurlijk wordt je hierin begeleid door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt ontvang je een certificaat of diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Wat is de prijs van een Associate degree Accountancy thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online opleiding via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe komt dit? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Een belangrijk deel van het lesmateriaal vind je in jouw digitale leeromgeving op jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Daarnaast hoef je niet te reizen en werken ze met minder dure docenten. Natuurlijk is er een coach of begeleider die jou door het traject helpen. De opleiding Associate degree Accountancy kan men aanschaffen vanaf €4482,00 bij de onderwijsinstelling LOI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Alle theorie en opdrachten (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een vakkundige mentor van LOI.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Meer en meer medewerkers geven de voorkeur aan een thuisstudie. De vrijheid en de variatie in thuisopleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Kan ik zomaar beginnen, en is het voor mij relevant? Hieronder besteden we aandacht aan de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Associate degree Accountancy thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de opleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Associate degree Accountancy: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je meestal dezelfde dag nog alle digitale materialen. Niet veel later worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (soms is dit optioneel). De opleiding duurt circa 18 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan je het ook sneller afronden. Onverwachte drukte? Het is niet erg als je er langer over doet.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Cursussen en trainingen zijn er in principe voor iedereen. Wil je je aanmelden voor een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Meestal is een dergelijke Associate degree Accountancy vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Echter kan het ook gaan om een 21+ examenof een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de gratis brochure tref je aanvullende informatie omtrent de toelatingseisen van deze opleiding.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van onderwijsinstellingen als NHA zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Dit betekent dat deze thuisopleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals Alfa-college. Verder behaal je met een thuisstudie vaak een erkend branchediploma zoals branchediploma schadebehandelaar. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Op deze manier kan een (toekomstig) werkgever zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
De meeste aanbieders beschikken over een Associate degree Accountancy klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: meer sociale interactie, direct antwoord op vragen en je hebt meer een stok achter de deur. Onthoud wel: je moet het veel beter plannen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De populaire opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. In dat portaal vind je de essentiële informatie voor je opleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In deze speciale omgeving is er een verzameling geplaatst van oefeningen, webinars, het lesmateriaal, geluidsbestanden, video’s, praktijkvoorbeelden. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-associate-degree-accountancy

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. En er steeds meer aanbod. Onder andere Threading tot Kattentrimmer, en tegenwoordig dus ook de Associate degree Accountancy zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan op mijn aspiraties? Bijgaand beschrijven we kort de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: 15 dagen gratis een opleiding proberen
 2. LOI: Hulp bij het kiezen van een studie
 3. NTI: Jij bepaalt waar, wanneer en in welk tempo je studeert.
 4. Laudius: Grote online-community
 5. Thuiscursus.nl: Altijd examengarantie
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Een professionele thuisstudie Associate degree Accountancy online versneld volgen kost om en nabij de €4482,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. De studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De belangrijkste onderdelen kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Niet vergeten: niet elke studie komt in aanmerking (juni 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een volwaardige opleiding waarmee je vakkennis opdoet voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De cursus of studie draagt rechtstreeks bij aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Er moet een leertraject zijn. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten die je maakt beslaan het minimum van €250 (per 12 maanden) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Werkgever betaalt soms mee
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets wat veel werkgevers stimuleren. De reden hiervoor? Je werk / collega kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Verder zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een studie, training of cursus via jouw werkgever afronden kan voor meerdere partijen een win zijn. Vaak mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Associate degree Accountancy. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, samen groeien is een mooie doelstelling.

Ben je administrateur of administratief medewerker en ben je toe aan de volgende stap in je carrière, maar mis je nog bepaalde kennis en vaardigheden? Met de Associate degree (Ad) Accountancy doe je in twee jaar de juiste kennis en competenties op om een essentiële uitvoerende en controlerende rol te spelen bij het verzorgen van de (financiële) administratie van cliënten. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden als overleg voeren over zaken op financieel-economisch en administratief gebied, het volgen van ontwikkelingen in het vakgebied, het aanleveren van relevante informatie voor het opstellen van de balans, winst-en -verliesrekening, de begroting, budgetten, de jaarrekening en de meerjarenplanning, het verzamelen van informatie in de administratieve en fiscale dienstverlening en het schrijven van rapporten. Na afronding heb je de belangrijkste kennis en vaardigheden op HBO-niveau opgedaan en ben je klaar voor een volgende carrièrestap.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie