nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Associate degree Financieel management

De opleiding Associate degree Financieel management vanuit huis volgen? Aan de hand van onze thuisstudie-vergelijker kom je in aanraking met een ruim aanbod aan thuiscursussen en opleidingen waarmee jij verder komt binnen het domein Administratie. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of wellicht iets leren wat je heel leuk vindt? Pak dit moment en vergelijk probleemloos professionele opleidingen en thuisstudies van betrouwbare onderwijsinstellingen als NCOI en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuisopleiding Associate degree Financieel management! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, een prettige online leeromgeving, en fantastische praktijkdocenten. Deze opleiding kan jij volgen vanaf €4482,00 bij bijvoorbeeld LOI.

 • Goed te combineren met werk.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Zeer goede begeleiding.
 • Praktijkgericht studeren.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In juli 2024 met introductie-aanbieding.

Opleiders thuisstudie Associate degree Financieel management juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIAssociate degree Financieel management18 maanden€4482,00Meer informatie
NTIAssociate degree Financieel management24 maanden€3960,00Meer informatie
Associate degree Financieel management zelf thuis volgen

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding Associate degree Financieel management thuis digitaal volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Wat jouw situatie ook is, voor iedereen is er iets mogelijk. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze thuisstudie-vergelijker is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze plek check & vergelijk je een ruim aanbod opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die aansluiten op jouw wensen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Administratie? Een goede optie is de online thuisstudie Associate degree Financieel management(duaal of voltijd). Aan de hand van deze opleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, op jouw niveau en jouw tempo. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast werk of een andere opleiding, vrijetijdsbesteding en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Aan de slag gaan met een opleiding Associate degree Financieel management is eenvoudiger dan jij denkt. In onderstaand schema van onze studie-specialisten geven we hierop een korte toelichting:

 1. Klik op een van de opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of neem direct een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Lijkt het wat? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Wanneer alle privé-gegevens kloppen worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: zelf je studietijd indelen en de lesmaterialen doorkijken en toetsen maken of opdrachten inleveren. Uiteraard wordt je ondersteund door een erkende docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt ontvang je een certificaat of diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat is de prijs van een Associate degree Financieel management thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Wat is hiervan de reden? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Veel lesmaterialen vind je in jouw digitale leeromgeving op een PC, smartphone of iPad. Verder bespaar je fors op reiskosten, en zijn er minder dure docenten. In de regel bestaat er een mentor of coach die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Associate degree Financieel management is er al vanaf €4482,00 bij het instituut LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van LOI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot deel van de medewerkers kiezen voor een studie aan huis. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het grote aanbod aan opleidingen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Hoe werkt het precies, en is het niveau niet te hoog? Onderstaand beantwoorden we de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Associate degree Financieel management thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn opleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus Associate degree Financieel management: je kan elke week starten met deze opleiding. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je vaak al à la minute de digitale studiestof. Binnen 1 week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (soms kan het alleen met digitale middelen). De opleiding heeft een looptijd van pakweg 18 maanden. In veel gevallen kun je het natuurlijk sneller afronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Is een vooropleiding verplicht?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Basisopleidingen en cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Gaat jouw voorkeur uit naar een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Meestal is een passende Associate degree Financieel management vooropleiding een van de voorwaarden. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 21-plus toets of een bepaald certificaat. Op de website van de aanbieder check je alle noodzakelijke details betreffende de toelatingseisen van deze opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van instellingen zoals o.a. Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. We kunnen dus zeggen dat deze studies net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Helicon Opleidingen. Tevens zul je mogelijk recht hebben op een echt branchediploma als NL Actief. Bij korte cursussen en trainingen ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma is het voor iedereen duidelijk dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
De meeste scholen beschikken over een Associate degree Financieel management klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: meer sociale interactie, meer individuele begeleiding en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Er zijn ook nadelen: je moet jouw agenda erop aanpassen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Veel opleiders werken met een online leeromgeving. Hier check je de noodzakelijke software en documentatie voor je opleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. In dit systeem zoek je ook naar oefeningen, video’s, webinars, het lesmateriaal, oefenexamens, geluidsbestanden. Je kunt hier ook projecten uploaden, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-associate-degree-financieel-management

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Dit loopt van HBO Inleiding financieel-economisch vertalen Duits tot aan Customer relationship management, en dus ook de Associate degree Financieel management zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen past bij mijn aspiraties? In het volgende hoofdstuk vind je de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Samenwerking met toonaangevende organisaties
 2. LOI: Mogelijkheid tot een studieadviesgesprek
 3. NTI: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 4. Laudius: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 5. Thuiscursus.nl: All-in prijzen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

De thuisstudie Associate degree Financieel management online versneld volgen doe je vanaf €4482,00. Maar het kan nog goedkoper. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze specifieke factoren mag je aftrekken:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Let op: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een studie die van belang is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • Het traject vormt een bijdrage voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het gaat om een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van LOI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten zijn minimaal €250,00 (per 12 maanden). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoezo? Jouw werkgever kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Verder mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via je werk beginnen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Binnen veel organisaties mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Associate degree Financieel management. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, en haal meer uit je talenten en interesses.

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan financieel-administratief medewerkers. Veel eenvoudige handelingen zijn geautomatiseerd, waardoor de werkzaamheden vooral liggen op het gebied van controle en beheersing. Daarnaast verandert regelgeving razendsnel en neemt het belang ervan toe. Er is dan ook behoefte aan professionals die niet alleen uitvoerend kunnen werken, maar ook de nodige achtergrondkennis hebben. In vacatures wordt dan ook vaak minstens om MBO+- of HBO-niveau gevraagd.De Associate degree (Ad) Financieel management brengt je vakkennis in korte tijd op een hoger niveau. De studie biedt een stevige vakinhoudelijke basis. Na afronding ben je klaar voor een coördinerende rol in de financiële administratie.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie