loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Associate degree Security management

De opleiding Associate degree Security management op afstand volgen? D.m.v. de vergelijker van thuisstudies bekijk je talloze thuiscursussen en studies waarmee jij verder komt binnen het domein Handhaving en Security. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Voor jezelf beginnen? Of wellicht iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Bekijk en vergelijken direct professionele thuisstudies van betrouwbare aanbieders van thuisstudies als NCOI en ga meteen aan de slag met een thuisopleiding Associate degree Security management! Zelf je studietempo bepalen, studiematerialen online toegankelijk, en altijd de beste begeleiding. Deze opleiding kun je al volgen vanaf €4482,00 bij onder andere LOI.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Zeer goede begeleiding.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • Veel voordelen t.o.v. een studie op locatie.
 • In december 2022 voordelig geprijsd.

Aanbieders thuisstudie Associate degree Security management december 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIAssociate degree Security management18 maanden€4482,00Meer informatie
Associate degree Security management online vanuit huis

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding Associate degree Security management op eigen tempo vanuit huis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat er ook bij jou speelt, iedereen vind het leuk om te leren. Het is nu aan jou om er werk van te maken. www.thuisstudiezoeken.nl kan jou hierbij helpen. Op deze plek check & vergelijk je een ruim aanbod zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die jou helpen naar jouw volgende doel. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Handhaving en Security? Een goede optie is de online thuisstudie Associate degree Security management(duaal of voltijd). In deze opleiding ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, op jouw niveau en jouw tempo. Dit gaat erg goed samen met jouw huidige baan, vrijwilligerswerk en het gezin + de kids.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Aan de slag gaan met een opleiding Associate degree Security management gaat erg gemakkelijk. In het stappenplan van ons studie-team zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Selecteer de gewenste opleider en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of vraag een gratis proefles aan om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als je overal aan voldoet, dan krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. De studie kan beginnen: zelf je studietijd indelen en je lesstof bestuderen en opdrachten inleveren. Bij alle opleiders ontvang je regelmatig feedback van een ervaren docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt volgt natuurlijk een passende diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Hoeveel kost een Associate degree Security management thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuisopleiding via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Veel theorie en opdrachten vind je in jouw digitale leeromgeving met een smartphone, tablet of laptop. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Vaak is er een coach of begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Associate degree Security management is er nu al vanaf €4482,00 bij bijv. LOI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • De leerstof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vast aanspreekpunt van LOI.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Steeds meer arbeiders kiezen voor een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het voor mij relevant? In de volgende paragraaf vind je de meest gestelde vragen over zelfstandige Associate degree Security management thuisstudies.

Kan ik direct starten met de opleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Associate degree Security management: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je vaak al binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Dezelfde week krijg je de hele studiemap ook thuis (soms is dit optioneel). De opleiding heeft een looptijd van circa 18 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kun je het natuurlijk sneller afronden. Onverwachte drukte? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. (Hobby)cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Wil je je aanmelden voor een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan kijken de opleiders iets kritischer. In de regel is een toepasbare Associate degree Security management vooropleiding een voorwaarde. Men kan ook kiezen voor een 21 plus examen of op basis van een eerder gevolgd programma. In de folder van de school check je ruime info aangaande de toelatingseisen van deze opleiding.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van instellingen als bijvoorbeeld NTI zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Je mag er dan op vertrouwen dat deze studies even waardevol is als een cursus bij een school zoals Aeres MBO. Ook krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een echt branchediploma als fitness trainer A. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Daarmee kan jij laten zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Verschillende onderwijs-aanbieders geven ook een Associate degree Security management klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, de goede en individuele ondersteuning en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Het minpunt is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Tevens is tarief van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders bieden een online leeromgeving. In dit systeem raadpleeg je de noodzakelijke software en documentatie voor je opleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In deze speciale omgeving kun je terecht voor ondermeer het lesmateriaal, video’s, webinars, oefenexamens, oefeningen, geluidsbestanden. Verder lever je hier opdrachten in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-associate-degree-security-management

Onderwijsinstellingen vergelijken december 2022

Op afstand studeren is enorm populair. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Dit loopt van Medisch Secretariaat t/m Kapper, en nu dus ook de Associate degree Security management zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen rijmt met mijn aspiraties? Hieronder lees je over de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: 80 jaar ervaring in thuiscursussen
 2. LOI: Verplichte literatuur is vrijwel altijd inbegrepen
 3. NTI: Ook zakelijke opties
 4. Laudius: Vandaag nog van start met jouw studie
 5. Thuiscursus.nl: Avond- en dagonderwijs voor volwassenen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een hoogwaardige thuisstudie Associate degree Security management online versneld volgen doe je vanaf €4482,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Boeken, lesgeld e.d. mag je (deels) aftrekken van de belasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De volgende kosten mag je aftrekken:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Let op: niet elke studie komt in aanmerking (december 2022). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een cursus of studie die van belang is voor jouw huidige- of toekomstige baan. De voorwaarden zijn als volgt:

 • Het traject draagt direct bij aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Er moet een leertraject zijn. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van LOI.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De studiekosten in kwestie komen minimaal uit op €250 (p/jaar). Als plafond is €15000 ingesteld.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoezo? Je organisatie plukt ook de vruchten van jouw kennis. Tevens kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een studie, training of cursus volgen via jouw werkgever is dus voor beide partijen interessant. Bij veel bedrijven mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Associate degree Security management. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, samen groeien is een mooie doelstelling.

Werk je in de beveiliging en ben je toe aan een volgende carrièrestap? Dan is de Associate degree Security management de ideale keuze. De Associate degree (Ad) Security management bereidt perfect voor op een functie op tactisch niveau. Tijdens de opleiding wordt ruimschoots aandacht besteed aan diverse security-domeinen én aan management. De beroepsperspectieven voor security managers zijn zeer gunstig. Door dreigingen op het gebied van o.a. terrorisme en cybercriminaliteit is de vraag naar goed opgeleide security-professionals toegenomen. Met het Ad-getuigschrift op zak ben je dan ook meer dan welkom bij diverse werkgevers.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie