nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Gekwalificeerd nanny

De mbo cursus Gekwalificeerd nanny op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Aan de hand van Thuisstudiezoeken.nl vind je tientallen thuisopleidingen en cursussen waarmee jij verder komt binnen het domein Onderwijs en Pedagogiek. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of wellicht iets leren wat je heel leuk vindt? Ga direct van start en vergelijk zonder problemen de beste opleidingen en thuisstudies van vooraanstaande instellingen als Laudius en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een mbo thuiscursus Gekwalificeerd nanny! Een passende opleiding voor iedereen, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en topdocenten uit het vak. Deze mbo cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €474,00 bij LOI.

 • Studeren zo snel als jij wilt.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Uitstekende docenten.
 • Geef een boost aan je carrière.
 • Geen verplichting tot bijwonen lessen.
 • In juli 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Overzicht met thuisstudies Gekwalificeerd nanny juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIGekwalificeerd nanny6 maanden€474,00Meer informatie
Gekwalificeerd nanny op eigen tempo thuis volgen

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Gekwalificeerd nanny zelfstandig thuis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Op welk niveau jij ook denkt; er liggen verschillende uitdagingen klaar. Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze site is een handige manier om te beginnen met zoeken. Met behulp van onze website kom je in aanraking met ontzettend veel opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die passen bij jouw doelen. Verder groeien binnen het domein Onderwijs en Pedagogiek? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Gekwalificeerd nanny(duaal of voltijd). Door het volgen van deze mbo cursus doe je belangrijke kennis op, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Ideaal als je studeren moet combineren met je werk, vrijetijdsbesteding en het gezin + de kids.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Van start gaan met een mbo cursus Gekwalificeerd nanny gaat erg gemakkelijk. Door middel van het stappenplan hieronder zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of neem direct een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als alle gegevens compleet zijn worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Het traject gaat nu van start: je kunt waar en wanneer je wilt het lesmateriaal doornemen en opdrachten inleveren. Natuurlijk wordt je geholpen door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je een passend diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actuele tarieven Gekwalificeerd nanny thuisopleiding?

Een positief aspect van een online mbo thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Een belangrijk deel van het lesmateriaal check je simpelweg digitaal via bijvoorbeeld je computer, iPad of smartphone. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Normaal gesproken bestaat er een mentor of coach die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Gekwalificeerd nanny is er al vanaf €474,00 bij o.a. LOI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • De leerstof (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een professionele mentor van LOI.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Met diploma / accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een aanzienlijk aantal medewerkers investeren in hun carrière met een thuisstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het enorme aanbod maakt het steeds aantrekkelijker. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Kan ik zomaar beginnen, en is het wat voor mij? Hierna besteden we aandacht aan de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Gekwalificeerd nanny thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn mbo cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Gekwalificeerd nanny: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Wanneer de inschrijving akkoord is krijg je bij veel aanbieders à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De mbo cursus kan je onder normale omstandigheden afronden in om en nabij de 6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Cursussen en trainingen zijn er in principe voor iedereen. Ben je op zoek naar een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Normaal gesproken is een specifieke Gekwalificeerd nanny vooropleiding vereist. Als alternatief vragen ze vaak een 18 plus-examen of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de gratis studiegids kun je terecht voor de benodigde specificaties met betrekking tot toelatingseisen van deze mbo cursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van opleiders zoals bijv. Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Op die manier weet je dat deze thuisopleidingen gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Prinsentuin College. Tevens ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een gerenommeerd branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij korte cursussen en trainingen is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma is het voor iedereen duidelijk dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Verscheidene scholen verstrekken ook een Gekwalificeerd nanny klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: meer sociale interactie, meer directe feedback van je docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Minder prettig: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Ook is de prijs van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Vrijwel alle opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Via dit systeem bekijk je alles voor jouw mbo cursus en heb je contact met jouw docent. Met jouw online lesomgeving vind je onder andere oefeningen, video’s, webinars, oefenexamens, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden. Ook kan je opdrachten uploaden, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-beroepsopleiding-gekwalificeerd-nanny

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Bijvoorbeeld Hebreeuws tot bijvoorbeeld Personal trainer, en natuurlijk de Gekwalificeerd nanny zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland relevant is voor mijn wensen en situatie? Hieronder kun je meer vinden over de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: De goedkoopste opleider van Nederland
 2. LOI: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 3. NTI: Diverse masterprogramma’s
 4. Laudius: Docenten met ervaring uit het vak
 5. Thuiscursus.nl: Professionele opleidingen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

De thuisstudie Gekwalificeerd nanny online versneld volgen kost om en nabij de €474,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De relevante posten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Houd er rekening mee: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (juli 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een beroepscursus die iets bijdraagt aan jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De opleiding draagt rechtstreeks bij aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het gaat om een leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van LOI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten die je maakt komen minimaal uit op €250 (per 12 maanden) tot een max van €15k.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. De oorzaak daarvan? Jouw werkgever kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Overigens zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een uitgebreide cursus via jouw werkgever afronden heeft pluspunten voor beide partijen. Soms heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Gekwalificeerd nanny. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Wil jij als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker je kennis en opleiding verbreden? Kwalificeer je dan voor de specifieke rol en taken van de nanny door de cursus Gekwalificeerd nanny te volgen.Als nanny werk je op freelancebasis of als zelfstandige en sluit je je aan bij een gastouderbureau. Van een nanny wordt een ondernemende, pro-actieve, oplossingsgerichte, flexibele houding verwacht, in combinatie met een goed gevoel voor omgangsvormen. De cursus Gekwalificeerd nanny is een keuzedeel uit de MBO-opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker en gaat uitgebreid in op het verzorgen van de opvang en begeleiding van kinderen in een gezinssituatie. Verder leer je meer over de ontwikkeling van kinderen, de veiligheid in en om het huis en over voeding.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie