nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Logistiek Medewerker

De beroepsopleiding Logistiek Medewerker zelfstandig thuis volgen? D.m.v. www.thuisstudiezoeken.nl vind je goed aangeschreven thuisstudies, cursussen en trainingen gerelateerd aan Logistiek en vervoer. Wil je hogerop in je carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of juist een cursus om je kennis te verbreden? Pak dit moment en vergelijk moeiteloos professionele thuiscursussen en studies van vooraanstaande aanbieders van thuisstudies als Thuiscursus.nl en ga meteen aan de slag met een beroepsopleiding vanuit huis Logistiek Medewerker! Een studie die past bij jouw niveau, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en uitstekende vakdocenten. Deze beroepsopleiding is beschikbaar vanaf €219,00 bij NHA.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Snel het gewenste diploma halen.
 • Goede begeleiding en feedback.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Vaak betaalt de werkgever mee.
 • In februari 2024 voordelig geprijsd.

Vergelijk thuisstudies Logistiek Medewerker februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHALogistiek Medewerker8 maanden€219,00Meer informatie
Thuiscursus.nlLogistiek Medewerker3-6 maanden€269,00Meer informatie
Logistiek Medewerker online vanuit huis

Bekijk aanbod en schrijf je vandaag nog in

De opleiding Logistiek Medewerker zelfstandig thuis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat er ook bij jou speelt, voor iedereen is er iets mogelijk. Maar je moet wel ergens beginnen. De website thuisstudiezoeken.nl helpt met het vinden van de juiste studie. In de vergelijker tref je ontzettend veel zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Logistiek en vervoer? Een goede optie is de online thuisstudie Logistiek Medewerker(duaal of voltijd). Door het volgen van deze beroepsopleiding leer je de onderdelen van het vak, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Ideaal als je studeren moet combineren met je werk, sportactiviteiten en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Van start gaan met een beroepsopleiding Logistiek Medewerker is online snel te regelen. In het onderstaande stappenplan gaan we er verder op in:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en lees meer details over de cursus.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of kies de optie voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Registreer je dan direct online.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: op de momenten dat je tijd hebt de lesstof erbij pakken en opdrachten inleveren. Bij alle opleiders wordt je geholpen door een vaste docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt volgt natuurlijk een passende diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actueel tarief Logistiek Medewerker thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Wat daar de reden voor is? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel van de documentatie vind je in jouw digitale leeromgeving, bijvoorbeeld op jouw telefoon of PC (ook tablets). Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Doorgaans heb je een persoonlijke begeleiderdie helpen bij vragen en problemen. De opleiding Logistiek Medewerker is er al vanaf €219,00 bij het instituut NHA. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Het lesmateriaal (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een professionele mentor van NHA.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Ontdek het gemak van thuis studeren

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot deel van de Nederlanders willen vanuit huis studeren. De hoge mate van flexibiliteit en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het steeds aantrekkelijker. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is deze opleiding wel geschikt? Onderstaand beantwoorden we enkele prangende vragen rondom zelfstandige Logistiek Medewerker thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn beroepsopleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Logistiek Medewerker: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je meestal dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Een paar dagen later wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (indien gewenst). De beroepsopleiding heeft een studietijd van circa 8 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt hoeft het niet eens zo lang te duren. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. (Hobby)cursussen zijn er in principe voor iedereen. Ben je aan het kijken naar een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Vaak is een matchende Logistiek Medewerker vooropleiding een van de voorwaarden. Soms kan er worden gekozen voor een 18 plus-examen of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de gratis studiegids bekijk je meer informatie aangaande de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van onderwijsinstellingen als Nederlands Talen Instituut (NTI) zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Dit betekent dat deze afstandopleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld ROC Friese Poort. Mogelijk levert de instelling vaak een gerenommeerd branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze is het voor iedereen duidelijk dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Het gros van de instanties bieden ook een Logistiek Medewerker klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, de goede en individuele ondersteuning en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Het minpunt is: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Via dit systeem vind je snel de meest handige tools voor je beroepsopleiding en heb je contact met jouw docent. In jouw online omgeving zoek je ook naar oefeningen, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, webinars, video’s, oefenexamens. Ook kan je opdrachten uploaden, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-beroepsopleiding-logistiek-medewerker

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Je kunt vrijwel alles online studeren. Denk aan MBO Onderwijsassistent tot en met Digital Influencer: volgers scoren, en dus ook de Logistiek Medewerker zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn ambities? In de beschrijving hierna vind je een opsomming met onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Gratis tablet bij inschrijven voor een studie
 2. LOI: Uitstekende recensies van studenten
 3. NTI: Docenten geven feedback en beantwoorden je vragen via de online leeromgeving
 4. Laudius: Vandaag nog beginnen met jouw cursus
 5. Thuiscursus.nl: Ruime keuze in opleidingen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een hoogwaardige thuisstudie Logistiek Medewerker online versneld volgen is haalbaar rond de €219,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Lesmaterialen en lesgeld kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze specifieke kosten mag je aftrekken:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Opgelet: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (februari 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een opleidingdie gericht is op jouw huidige- of toekomstige baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De cursus of studie is belangrijk voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van NHA.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten bedragen minimaal €250 (p/jaar), en maximaal €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een opleiding of cursus volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Wat is daarvan de reden? Je werk / collega kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Daarbij mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een zelfstudie via jouw bedrijf volgen is dus voor beide partijen interessant. Binnen veel organisaties mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Logistiek Medewerker. Ga eens om tafel met jouw manager, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Werken in een magazijn? Volg de opleiding Logistiek medewerker Heb je ruimtelijk inzicht en werk je nauwkeurig? Als logistiek medewerker in een magazijn zorg je voor overzicht. Je weet precies wat er binnenkomt en wat er vertrekt en je controleert of alles klopt. Wat controleer je? Je gaat bijvoorbeeld na of het aantal afgeleverde producten overeenkomt met de bestelling, pakbon en factuur. Bananen tellen? Stel: je bedrijf heeft 54.716 trossen bananen besteld. Er staat nu een zeecontainer uit Costa Rica voor de deur. Hoe controleer je of er inderdaad 54.716 trossen in die container zitten? Je leert hoe alles werkt in deze uitgebreide cursus Logistiek Medewerker. En waar zet je de dozen vervolgens neer? Dat hangt af van het opslag- en verzamelsysteem. Je ontdekt alles over opslag- en verzamelsystemen in je opleiding. Lossen, opslaan en leveren In de opleiding Logistiek leer je ook meer over: voorraadbeheer; transport- en opslagmiddelen; milieubesparende maatregelen; inkoop- en verkoopadministratie; laden, lossen en etiketteren. Registreren voorraad En als de voorraad eenmaal in het magazijn is opgeslagen en een afnemer bestelt 500 producten. Wat gebeurt er dan precies? En hoe registreer je dat? Ook dat komt allemaal aan bod in de opleiding Logistiek Medewerker. Veilig werken Je werkt met zware objecten zoals zware stellages, pallets met vracht en machines. Ook belangrijk: hoe werk je veilig en welke voorschriften zijn er? Je leert het in de cursus logistiek medewerker. Volledig bevoegd Na acht maanden opleiding en succesvol afronden van het examen krijg je het NHA diploma. Het diploma is van grote waarde in de logistieke wereld. Je bent bevoegd om in een magazijn te werken. Je kunt nu solliciteren op banen als: logistiek medewerker; warehouse medewerker; magazijnmedewerker. Weet je al waar je wilt werken? Je kunt aan de slag bij een: service-point; xxl-distributiecentrum; productiebedrijf; expediteur; logistiek dienstverlener. Wil je graag in de logistiek werken als leidinggevende? Zie ook: de beroepsopleiding Logistiek Teamleider. Werken in de logistiek Bereid jezelf goed voor op werken in een warehouse. Weet hoe je zo snel mogelijk zoveel mogelijk goederen verplaatst en opslaat. Volg de opleiding Logistiek medewerker.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie