nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Vakopleiding Webdesigner

De beroepsopleiding Vakopleiding Webdesigner thuis volgen met goede begeleiding? Aan de hand van onze vergelijker tref je talloze thuisopleidingen en cursussen om verder te komen binnen het domein ICT-opleidingen. Je carrière een nieuwe impuls geven? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of wellicht een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Bekijk en vergelijken meteen professionele thuisstudies van vooraanstaande onderwijsaanbieders als NHA en begin morgen al met een beroepsopleiding vanuit huis Vakopleiding Webdesigner! Een passende opleiding voor iedereen, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en goede begeleiding. Deze beroepsopleiding is beschikbaar vanaf €390,00 via o.a. NTI.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Stilstand is achteruitgang, ga aan de slag!
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In juni 2024 leuke welkomstkorting.

Overzicht met thuisstudies Vakopleiding Webdesigner juni 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIVakopleiding Webdesigner12 maanden€390,00Meer informatie
Vakopleiding Webdesigner thuis volgen

In jouw eigen tempo het gewenste diploma halen

De opleiding Vakopleiding Webdesigner thuis volgen

Zoek je een andere baan? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Wat er ook bij jou speelt, iedereen vind het leuk om te leren. Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze site is een ideaal vertrekpunt. Op deze plek vind je uitgebreide info over honderden thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema ICT-opleidingen? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Vakopleiding Webdesigner(duaal of voltijd). Via deze beroepsopleiding verdiep jij je volledig in het vak, zo snel of langzaam als jij dat wil. Dit gaat erg goed samen met een drukke baan, hobby’s en jouw gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Van start gaan met een beroepsopleiding Vakopleiding Webdesigner is online snel te regelen. In het onderstaande stappenplan komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en lees meer details over de cursus.
 2. Download de gratis studiegids of kies voor een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Ben je enthousiast? Registreer je dan direct online.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Wanneer alle privé-gegevens kloppen krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: waar en wanneer jij wilt de verschillende lesmaterialen samenvatten en opdrachten inleveren. Logischerwijs krijg je begeleiding van een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je het (branche)diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actuele tarieven Vakopleiding Webdesigner thuisopleiding?

Een positief aspect van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Hoe komt dit? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Een belangrijk deel van het lesmateriaal bekijk je gewoon online op een tablet, smartphone of laptop. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Normaal gesproken zijn er persoonlijke mentoren en coaches die jou door het traject helpen. De opleiding Vakopleiding Webdesigner is er al vanaf €390,00 via o.a. NTI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Alle theorie en opdrachten (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een vakkundige mentor van NTI.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groeiend aantal medewerkers geven de voorkeur aan een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en de enorme keuze in studies en cursussen maakt het ook steeds gemakkelijker. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het wat voor mij? Onderstaand beantwoorden we enkele prangende vragen rondom zelfstandige Vakopleiding Webdesigner thuisstudies.

Kan ik direct starten met de beroepsopleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Vakopleiding Webdesigner: je kan elke week starten met deze opleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je doorgaans dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Een paar dagen later krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (indien gewenst). De beroepsopleiding duurt pakweg 12 maanden. Dikwijls hoeft het niet eens zo lang te duren. Even studeren op een lager pitje? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Basisopleidingen en cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Ambieer je een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Dikwijls is hier een relevante Vakopleiding Webdesigner vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18+ toets of een bepaald certificaat. In de gratis studiegids vind je aanvullende informatie aangaande de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van aanbieders als onder andere LOI dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Op die manier weet je dat jouw behaalde diploma even waardevol is als een cursus bij een school zoals Fontys Hogescholen. Verder kan je ook rekenen op een waardevol branchediploma als fitness trainer A. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op die manier zal de buitenwereld zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Flink wat instellingen bieden ook een Vakopleiding Webdesigner klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: meer sociale interactie, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Minder prettig: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Standaard is de prijs van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De populaire opleiders bieden een online leeromgeving. Hier check je de meest handige tools voor je beroepsopleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In de digitale leeromgeving kan men ook terecht voor praktijkvoorbeelden, webinars, het lesmateriaal, oefenexamens, video’s, oefeningen. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-beroepsopleiding-vakopleiding-webdesigner

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Denk aan HBO Usability tot en met HBO Sales, en natuurlijk de Vakopleiding Webdesigner zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling rijmt met mijn persoonlijke wensen? Bijgaand behandelen we onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Studeren waar en wanneer jij dat wil
 2. LOI: Opleidingen in elke denkbare richting, zowel thuis als klassikaal
 3. NTI: Uitstekend te combineren met een drukke baan
 4. Laudius: Op elk moment starten met jouw cursus
 5. Thuiscursus.nl: Altijd examengarantie
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Naast je baan een thuisstudie Vakopleiding Webdesigner online versneld volgen is realistisch vanaf €390,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De volgende producten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Opmerking: er gelden strenge regels (juni 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een cursus of studie die iets bijdraagt aan jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. De belangrijkste details:

 • De opleiding draagt rechtstreeks bij aan de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het betreft een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NTI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De totale kosten bedragen minimaal €250 (per jaar), en maximaal €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Het doen van een deeltijd studie is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoezo? Je werk / collega kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Tevens kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een zelfstudie via je werk beginnen heeft dus veel verschillende voordelen. Binnen veel organisaties kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Vakopleiding Webdesigner. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, en haal meer uit je talenten en interesses.

Lijkt het jou leuk om websites te bouwen, te beheren en te implementeren? Houd je van gestructureerd werken, ben je ondernemend en kwaliteitsgericht? Dan is de Vakopleiding Webdesigner zeer geschikt voor jou.

Daarom kies je voor Vakopleiding Webdesigner van het NTI:

 • Erkende onderwijsinstelling
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding 
 • Bepaal je eigen studietempo
 • Je kunt vandaag nog starten! 

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie