nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Logistiek Teamleider

De beroepsopleiding Logistiek Teamleider op afstand volgen, op jouw eigen tempo? D.m.v. www.thuisstudiezoeken.nl tref je alle erkende thuisstudies en cursussen in de categorie Logistiek en vervoer. Je carrière een nieuwe impuls geven? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of gewoon een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Pak dit moment en vergelijk meteen kwalitatieve thuiscursussen en studies van respectabele scholen als Thuiscursus.nl en schrijf je vandaag nog in voor een beroepsopleiding vanuit huis Logistiek Teamleider! Op een flexibele manier studeren, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en fantastische praktijkdocenten. Deze beroepsopleiding is te bestellen vanaf €379,00 bij een opleider als NHA.

 • Niet gebonden aan lesdagen.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Uitstekende docenten.
 • Geef een boost aan je carrière.
 • Goedkoper dan een opleiding op locatie.
 • In februari 2024 voor een voordelige prijs.

Overzicht met thuisstudies Logistiek Teamleider februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHALogistiek Teamleider12 maanden€379,00Meer informatie
Logistiek Teamleider op eigen tempo thuis volgen

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Logistiek Teamleider op eigen tempo vanuit huis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat jouw situatie ook is, het aanbod is ontzettend groot! Het is gewoon een kwestie van doen. De website thuisstudiezoeken.nl is in ieder geval een goed startpunt. In de vergelijker tref je een ruim aanbod zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Logistiek en vervoer? Een goede optie is de online thuisstudie Logistiek Teamleider. Met deze beroepsopleiding leer je de onderdelen van het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Dit gaat erg goed samen met je werk, andere interesses en een druk gezinsleven.

Hoe werkt het precies?
Kiezen voor een beroepsopleiding Logistiek Teamleider kan moeiteloos via internet. Door middel van het stappenplan hieronder kan je er alles over lezen:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of probeer een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op eigen tempo je lesstof bestuderen en examens maken. Vanzelf wordt je hierin begeleid door een vaste docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je een passend diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Wat zijn de kosten van een Logistiek Teamleider thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Waarom zijn de kosten zo laag? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel theorie en opdrachten open je gewoon via internet via bijvoorbeeld je computer, laptop, tablet of telefoon. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Wel bieden ze een persoonlijke begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Logistiek Teamleider kun je bestellen vanaf €379,00 via bijvoorbeeld NHA. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Het lesmateriaal (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een vakkundige mentor van NHA.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Ontdek het gemak van thuis studeren

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een aanzienlijk aantal Nederlanders zien hun kansen in een zelfstudie. Het zelf kunnen bepalen en de variatie in thuisopleidingen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe werkt het precies, en sluit het aan bij mijn wensen? Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen over zelfstandige Logistiek Teamleider thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn beroepsopleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Logistiek Teamleider: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je dikwijls dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Binnen 1 week krijg je de hele studiemap ook thuis (soms is dit optioneel). De beroepsopleiding kost je plusminus 12 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het een stuk sneller. Kom je er even niet aan toe? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Cursussen en trainingen zijn er in principe voor iedereen. Ben je aan het kijken naar een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Soms is een relevante Logistiek Teamleider vooropleiding noodzakelijk. Men kan ook kiezen voor een 21 plus examen of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de beschrijving van de opleiding bekijk je alle relevante details m.b.t. de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik een officieel diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van onderwijsinstellingen als o.a. Nationale Handelsacademie (NHA) dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Dit wil zeggen dat deze thuisstudies net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld TMO Fashion Business School. Verder krijgen deelnemers soms een gerenommeerd branchediploma zoals branchediploma pedicure. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze maak jij kenbaar dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Veel aanbieders verstrekken ook een Logistiek Teamleider klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: je kunt ervaringen en kennis delen meer achtergrondinformatie en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Er zijn ook nadelen: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Tevens is tarief van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders werken met een online leeromgeving. In dit systeem vind je snel alles wat je nodig hebt voor jouw beroepsopleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. Met jouw online lesomgeving kun je terecht voor ondermeer het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefenexamens, oefeningen, video’s, praktijkvoorbeelden. Verder lever je hier opdrachten in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-beroepsopleiding-logistiek-teamleider

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Je kunt vrijwel alles online studeren. Denk aan HBO Economische verschijnselen tot en met Medewerker administratiekantoor, en natuurlijk de Logistiek Teamleider zelfcursus. Welke onderwijsinstelling past bij mijn persoonlijke wensen? Hieronder beschrijven we kort de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Duizenden tevreden studenten
 2. LOI: Betaalbaar, zonder verrassingen
 3. NTI: Mogelijkheid voor gratis studieadvies
 4. Laudius: Hulp bij het kiezen van een studie
 5. Thuiscursus.nl: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Zelf een thuisstudie Logistiek Teamleider online versneld volgen kost om en nabij de €379,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Lesmaterialen en lesgeld kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. Deze producten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Opmerking: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (februari 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een beroepsopleiding die relevant is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Neem de volgende zaken in acht:

 • De cursus een meerwaarde is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het gaat om een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van NHA.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De studiekosten in kwestie komen minimaal uit op €250 (per 12 maanden). Als plafond is €15000 ingesteld.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Het doen van een deeltijd studie wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Hoe zit dit? Jouw bedrijf kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Daarbij kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een studie, training of cursus via jouw bedrijf volgen is dus voor jullie beide relevant. Regelmatig wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Logistiek Teamleider. Ga eens om tafel met jouw manager, en haal meer uit je talenten en interesses.

Leiding geven in het magazijn: volg de Logistiek Teamleider opleiding Zeecontainers uit China, rolcontainers met dozen en pakken melk met een houdbaarheidsdatum. De goederen sla je zo snel en efficiënt mogelijk op. En je zorgt ervoor dat producten snel richting klanten gaan. Is snelheid het enige dat telt? Efficiëntie en controle zijn ook héél belangrijk. Welkom in de wereld van de logistiek waarbij leiding geven aan magazijnmedewerkers van groot belang is. Pallets met vracht Order picking, pakbonnen en vrachtbrieven. Na de opleiding Logistiek Teamleider weet je precies: hoe je pakbonnen controleert; hoe je een vrachtbrief moet ondertekenen; wat je met kapotte artikelen doet; hoe het werkt met statiegeld op de pallets; waar je op moet letten wanneer je een artikelen uit het magazijn haalt. In je werk in de logistiek benut je nieuwe technologie. Je ontdekt in de opleiding Logistiek Teamleider hoe het logistieke proces geautomatiseerd is. En welke apparaten je gebruikt om de goederenstromen testroomlijnen. Je bent vraagbaak In je baan als Logistiek Teamleider komen medewerkers naar je toe met vragen over sorteren, retourzendingen, administratie en nog veel meer. Je geeft leiding Je helpt teamleden bij problemen met vrachtbrieven, statiegeld en producten die over de datum zijn. Maar als teamleider doe je nog meer: je stuurt het team aan. Je geeft leiding. Je neemt besluiten. Ook stel je dienstroosters op en voer je: sollicitatiegesprekken functioneringsgesprekken beoordelingsgesprekken In de logistiek teamleider opleiding bereid je jezelf voor op een rol als leidinggevende in het magazijn. Je werkt met personeel Als teamleider moet je trouwens ook veel over wet- en regelgeving weten, bijvoorbeeld: veiligheidsvoorschriften; logistieke wetten en regels; arbowetgeving. De belangrijke wetten komen uitgebreid aan de orde. Ook is er aandacht voor het milieu en gezondheid. Werken bij een webwinkel? Als logistiek teamleider kun je werken in het magazijn, depot of opslagplaats van een: grote webshop; expediteur; supermarktketen; groothandel; logistiek dienstverlener. De opleiding sluit je af met een veelgevraagd diploma. Dat kan al binnen een jaar. Toekomst Weet precies hoe een magazijn, distributiecentrum of een depot werkt. En stuur personeelsleden aan als teamleider. Volg de logistiek teamleider opleiding.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie