nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Post-bachelor Business process management

De post bachelor opleiding Post-bachelor Business process management op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Geholpen door onze vergelijkingstool lees je alles over tientallen thuisstudies en opleidingen in het vakgebied van Management en Leidinggeven. Wil je hogerop in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of misschien toe aan volledig iets nieuws? Neem de informatie door en vergelijk zonder problemen populaire thuiscursussen en studies van erkende afstandsopleiders als Laudius en ga meteen aan de slag met een post bachelor thuisopleiding Post-bachelor Business process management! Een opleiding die past bij je denkniveau, een gratis proefles volgen, en persoonlijke begeleiding. Deze post bachelor opleiding is beschikbaar vanaf €2388,00 bij LOI.

 • Uitstekend te combineren met werk.
 • Snel het gewenste diploma halen.
 • Uitstekende docenten.
 • Lesstof gericht op de huidige situatie.
 • Veel voordelen t.o.v. een studie op locatie.
 • In juli 2024 goedkoop aangeboden.

Vergelijking van thuisstudies Post-bachelor Business process management juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIPost-bachelor Business process management12 maanden€2388,00Meer informatie
Post-bachelor Business process management thuis volgen

Uitstekend te combineren naast jouw baan

De opleiding Post-bachelor Business process management flexibel thuis volgen

Zoek je een andere baan? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat jouw situatie ook is, het aanbod is ontzettend groot! Maar je moet wel ergens beginnen. Onze thuisopleiding-vergelijker helpt met het vinden van de juiste studie. Hier check je veel verschillende opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Management en Leidinggeven? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Post-bachelor Business process management(duaal of voltijd). Door het volgen van deze post bachelor opleiding doe je belangrijke kennis op, volledig op jouw eigen tempo. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast een baan, vrijetijdsbesteding en het gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Beginnen met een post bachelor opleiding Post-bachelor Business process management is online snel te regelen. In het bijgaande stappenplan gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Klik op een van de opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Registreer je dan direct online.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als alles in orde is ontvang je het lesmateriaal en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Het traject gaat nu van start: helemaal in je zelfgekozen tempo de stof doornemen en opdrachten inleveren. Vanzelfsprekend wordt je geholpen door een vakkundige docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat zijn de tarieven van een Post-bachelor Business process management thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online post bachelor thuisopleiding via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is het zo voordelig? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. De meeste lesstof bekijk je gewoon online via bijvoorbeeld je smartphone, tablet of laptop. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en werken ze met minder dure docenten. Vanzelfsprekend bieden ze een persoonlijke begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Post-bachelor Business process management is er nu al vanaf €2388,00 via o.a. LOI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Het lesmateriaal (meestal ook per post te krijgen).
 • Een persoonlijke mentor van LOI.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Met diploma / accreditatie.
Snel en efficiënt thuis studeren

Werken en studeren combineren

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Een groeiend aantal mensen kiezen voor een thuisstudie. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en de uitgebreide database met cursussen maakt het steeds aantrekkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is het voor mij relevant? In het gedeelte hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen over zelfstandige Post-bachelor Business process management thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de post bachelor opleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus Post-bachelor Business process management: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd ontvang je vaak al binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Niet veel later worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (niet verplicht bij alle studies). De post bachelor opleiding heeft een studietijd van grofweg 12 maanden. In de praktijk kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit wisselt per type opleiding. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn er in principe voor iedereen. Gaat jouw voorkeur uit naar een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Normaal gesproken is een specifieke Post-bachelor Business process management vooropleiding een voorwaarde. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18+ examen of een diploma van het voortgezet onderwijs. Via de site van de onderwijsinstelling achterhaal je meer informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze post bachelor opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van instellingen zoals bijvoorbeeld Nederlands Talen Instituut (NTI) dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Zo weet je dat deze studies gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Alfa-college. Daarnaast behaal je met een thuisstudie vaak een speciaal branchediploma zoals NIMA. Bij een deel van de (hobby)cursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma laat jij zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Het gros van de aanbieders geven ook een Post-bachelor Business process management klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: de interactie met andere studenten, face to face spreken van de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Het minpunt is: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Tevens is tarief van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders bieden een online leeromgeving. Online vind je alles voor jouw post bachelor opleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In jouw online omgeving kan men ook terecht voor het lesmateriaal, webinars, oefeningen, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, video’s. Verder lever je hier opdrachten in, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-beroepsopleiding-post-bachelor-business-process-management

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Van MBO Juridisch-administratief dienstverlener tot een studie als Klinische Psychologie 1 en 2, en nu dus ook de Post-bachelor Business process management zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan bij mijn ambities? Hierna behandelen we de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 2. LOI: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 3. NTI: Ook losse modules volgen
 4. Laudius: Beginnen wanneer jij dat wil
 5. Thuiscursus.nl: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Je eigen thuisstudie Post-bachelor Business process management online versneld volgen kost om en nabij de €2388,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze specifieke zaken zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Verplichte boeken en readers

Houd er rekening mee: er zijn wel strenge voorwaarden (juli 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een studie die iets bijdraagt aan de baan van je toekomst (of huidige werk). We sommen dit nog even voor je op:

 • De studie vormt een bijdrage voor jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via LOI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • Jouw totale kosten zijn ten minste €250 (p/jaar) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoe zit dit? Jouw bedrijf plukt ook de vruchten van jouw kennis. Daarbij mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een professionele opleiding via de werkgever starten is dus een win-win situatie. Steeds vaker is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Post-bachelor Business process management. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, en haal meer uit je talenten en interesses.

Procesbeheersing, procesperformance, procesmanagement, procesarchitectuur… Het zijn termen die binnen steeds meer organisaties gebruikt worden. Grotere winst kan behaald worden door bedrijfsprocessen te optimaliseren. Winst op o.a. het gebied van efficiency, kwaliteit en klantvriendelijkheid.Met de Post-bacheloropleiding Business Process Management (BPM) van LOI University worden alle competenties opgedaan die een manager of consultant nodig heeft. Een brede en zeer praktijkgerichte opleiding, die is opgezet vanuit een integrale visie op BPM. Procesmanagement is immers nauw verbonden met andere managementdisciplines. BPM wordt dan ook behandeld in samenhang met verandermanagement, kwaliteitsmanagement, organisatiemanagement, risicomanagement én ICT.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie