nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie VWO Wiskunde B

De opleiding VWO Wiskunde B flexibel vanuit huis volgen? Aan de hand van de vergelijker van thuisstudies vind je talloze thuisstudies en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie VMBO-HAVO-VWO. Wil je hogerop in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of juist een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Doorzoek en vergelijk heel eenvoudig veel gekozen studies en thuiscursussen van toonaangevende aanbieders van thuisstudies als Nederlands Talen Instituut (NTI) en wie weet begin jij volgende week al met een thuisstudie VWO Wiskunde B! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, up-to-date lesmateriaal, en uitstekende vakdocenten. Deze opleiding is te bestellen vanaf €558,00 bij een erkende aanbieder als LOI.

 • Studeren waar en wanneer je wil.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Stilstand is achteruitgang, ga aan de slag!
 • Ook zakelijk interessante mogelijkheden.
 • In juli 2024 goedkoop aangeboden.

Opleiders thuisstudie VWO Wiskunde B juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIVWO Wiskunde B9 maanden€558,00Meer informatie
NTIVWO Wiskunde B8 maanden€230,00Meer informatie
NHAVWO Wiskunde B9 maanden€229,00Meer informatie
LAUDIUSVWO Wiskunde B8 maanden€179,00Meer informatie
VWO Wiskunde B online vanuit huis

Studeer op afstand op jouw eigen tempo

De opleiding VWO Wiskunde B thuis digitaal volgen

Groeien binnen je bedrijf? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat er ook bij jou speelt, het aanbod is ontzettend groot! Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze vergelijkingssite is een ideaal vertrekpunt. Middels onze vergelijker check je ontzettend veel zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein VMBO-HAVO-VWO? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie VWO Wiskunde B(duaal of voltijd). Door deze opleiding leer je de onderdelen van het vak, zo snel of langzaam als jij dat wil. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw functie, hobby’s en jouw gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Het deelnemen aan een opleiding VWO Wiskunde B is eenvoudiger dan jij denkt. In het volgende stukje zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of kies de optie voor een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Lijkt het wat? Registreer je dan direct online.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als je overal aan voldoet, dan komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op de momenten dat je tijd hebt de lesmaterialen doorkijken en huiswerk inleveren. Zoals je mag verwachten wordt je ondersteund door een vakkundige docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je een passend diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de tarieven van een VWO Wiskunde B thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel van de documentatie vind je in jouw digitale leeromgeving met een smartphone, tablet of laptop. Daarnaast hoef je niet te reizen en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Wel is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou ondersteunt. De opleiding VWO Wiskunde B is er al vanaf €558,00 via de onderwijsinstelling LOI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Het lesmateriaal (meestal ook per post te krijgen).
 • Een persoonlijke begeleider van LOI.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een groot deel van de mensen investeren in hun carrière met een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en de enorme keuze in studies en cursussen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Wat moet ik me erbij voorstellen, en past het bij mijn doelen? Onderstaand besteden we aandacht aan de meest gestelde vragen over zelfstandige VWO Wiskunde B thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de opleiding?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus VWO Wiskunde B: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is krijg je bij veel aanbieders à la minute de digitale studiestof. Binnen 1 week krijg je de hele studiemap ook thuis (soms is dit optioneel). De opleiding heeft een studietijd van circa 9 maanden. Als je veel tijd hebt bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Lukt het niet in deze periode? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Veel beroepsopleidingen en cursussen stellen geen strenge eisen. Heb je interesse in een HBO-studie of master? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. In sommige gevallen is een specifieke VWO Wiskunde B vooropleiding wel een minimum. Een andere methoden kan zijn een 18 plus-examen of op basis van een eerder gevolgd programma. Op de opleidingspagina tref je extra info met betrekking tot toelatingseisen van deze opleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van scholen als bijvoorbeeld LOI zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Zo weet je dat deze opleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld NCOI / Pro Education. Tevens ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een erkend branchediploma zoals NEVI. Bij afronding van een kortlopende cursus heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op die manier kan een (toekomstig) werkgever zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Verscheidene instellingen faciliteren ook een VWO Wiskunde B klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: je kunt ervaringen en kennis delen meer individuele begeleiding en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Minder prettig: je moet het veel beter plannen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden een online leeromgeving. In deze omgeving raadpleeg je belangrijke info rondom jouw opleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In de digitale leeromgeving vind je onder andere geluidsbestanden, oefenexamens, webinars, video’s, het lesmateriaal, oefeningen. Je kunt hier ook projecten uploaden, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-voortgezet-onderwijs-vwo-wiskunde-b

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Denk aan HBO Onderzoek doen in het sociale domein t/m Verkoopstylist, en nu dus ook de VWO Wiskunde B zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling rijmt met mijn wensen en situatie? Hieronder lees je over de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Studeren waar en wanneer jij dat wil
 2. LOI: Binnen een jaar een waardevol HBO-diploma
 3. NTI: Beginnen wanneer jij dat wil
 4. Laudius: Voorleesfunctie bij de cursus
 5. Thuiscursus.nl: Advies van consulenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Je eigen thuisstudie VWO Wiskunde B online versneld volgen is haalbaar rond de €558,00. Maar het kan nog goedkoper. Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze specifieke elementen kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Opmerking: niet elke studie komt in aanmerking (juli 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een cursus / studie waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige- of toekomstige baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De opleiding een meerwaarde is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het moet gaan om een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via LOI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten die je maakt moeten minimaal €250 zijn (p/jaar), en maximaal €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Wat is daarvan de reden? Jouw bedrijf heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Daarnaast mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een erkende studie via jouw werkgever afronden kan voor meerdere partijen een win zijn. Doorgaans stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding VWO Wiskunde B. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Wie het officiële VWO-certificaat wiskunde B wil behalen, kiest voor de LOI. Je kunt starten wanneer je wilt en hoeft niet naar school. Studeren doe je flexibel thuis met online begeleiding door een ervaren docent uit het voortgezet onderwijs. Zo bereid je je via thuisstudie perfect voor op het officiële deelstaatsexamen VWO wiskunde B. Het VWO-certificaat dat je haalt is op alle fronten erkend en heeft precies dezelfde waarde als dat van een dag- of avondschool.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie