nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Brand Management

De cursus Brand Management thuis volgen met goede begeleiding? Aan de hand van deze thuisstudie vergelijker kom je in aanraking met de beste thuisstudies en opleidingen waarmee jij verder komt binnen het domein Management & Entrepreneurship. Een nieuwe stap in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of misschien zin in totaal iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk meteen kwalitatieve thuiscursussen en studies van betrouwbare opleiders als Nederlands Talen Instituut (NTI) en schrijf je vandaag nog in voor een thuiscursus Brand Management! Studeren in jouw eigen tempo, studiematerialen online toegankelijk, en uitstekende vakdocenten. Deze cursus kun je al volgen vanaf €269,00 bij een opleider als Thuiscursus.nl.

 • Je bepaalt zelf wanneer je studeert.
 • Actueel en kwalitatief lesmateriaal.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • 100% actuele en toepasbare lesstof.
 • Bespaar reiskosten en reistijd.
 • In februari 2024 leuke welkomstkorting.

Overzicht thuisstudies Brand Management februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlBrand Management3-6 maanden€269,00Meer informatie
Brand Management vanuit huis volgen

Studeren op jouw manier bij erkende opleiders

De opleiding Brand Management online thuis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat er bij jou ook speelt, de mogelijkheden zijn enorm! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze website is in ieder geval een goed startpunt. Met behulp van onze website kom je in aanraking met veel verschillende zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die jou helpen naar jouw volgende doel. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Management & Entrepreneurship? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Brand Management(duaal of voltijd). Binnen deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, op het moment dat het jou uitkomt. Dit gaat erg goed samen met jouw huidige werk, andere interesses en jouw familie.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Starten met een cursus Brand Management is eenvoudiger dan jij denkt. In het stappenplan van ons studie-team komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en lees meer details over de cursus.
 2. Download de gratis studiegids of ga direct aan de slag met een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Ben jij overtuigd? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Wanneer alle privé-gegevens kloppen wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: waar en wanneer jij wilt lesstof en boeken doornemen en colleges terugkijken. Uiteraard wordt je ondersteund door een persoonlijke docent.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je het (branche)diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Hoeveel kost een Brand Management thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is het zo voordelig? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel informatie kun je via internet bekijken met jouw PC, smartphone of iPad. Verder heb je geen reiskosten, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Vanzelfsprekend zijn er persoonlijke mentoren en coaches die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Brand Management kun je al volgen vanaf €269,00 bij de onderwijsinstelling Thuiscursus.nl. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • De leerstof (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vakkundige begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Ontdek het gemak van thuis studeren

Binnen no-time een echte opleiding starten

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een thuisstudie. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en het veelzijdige aanbod in thuisstudies is een belangrijke reden. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe werkt het precies, en is het wat voor mij? In het gedeelte hieronder behandelen we de meest gestelde vragen over zelfstandige Brand Management thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Brand Management: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je bij veel aanbieders binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Een paar dagen later krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De cursus is vaak af te ronden in gemiddeld 3-6 maanden. Meestal kan het soms nog een stuk sneller. Kom je er even niet aan toe? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dit varieert per studie en opleider. Basisopleidingen en cursussen zijn er in principe voor iedereen. Ambieer je een HBO-studie of master? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. In de regel is een matchende Brand Management vooropleiding een van de voorwaarden. Het kan ook gaan om een 21+ toetsof op basis van een eerder gevolgd programma. In de gratis studiegids bekijk je meer informatie omtrent de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van scholen zoals onder andere NCOI worden erkend door het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze studies op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als ROC van Twente. Verder zul je mogelijk recht hebben op een gerenommeerd branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij korte cursussen en trainingen zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Op die manier zal de buitenwereld zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Meerdere scholen beschikken over een Brand Management klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: je kunt veel leren van andere cursisten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Het minpunt is: je moet het veel beter plannen. Er zijn vaste startmomenten. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Veel opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Via internet vind je de noodzakelijke software en documentatie voor je cursus en kan je overleggen met de docent. Met jouw online lesomgeving zoek je ook naar oefenexamens, webinars, geluidsbestanden, video’s, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-cursussen-brand-management

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld Allround Coach tot een studie als Zelfstandig uitvaartverzorger, en sinds kort dus ook de Brand Management zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan op mijn privé situatie? Hierna benoemen we de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Altijd je eigen tempo
 2. LOI: Locaties door heel Nederland
 3. NTI: Gratis studiegids aanvragen
 4. Laudius: Erkende opleidingen en diploma’s
 5. Thuiscursus.nl: Laatste plaatsen met 15% korting
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

De thuisstudie Brand Management online versneld volgen is mogelijk vanaf €269,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Boeken, lesgeld e.d. zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De belangrijkste elementen mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Niet vergeten: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (februari 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een volwaardige opleiding waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige- of toekomstige baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De thuisopleiding levert een bijdrage aan jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Het gaat om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van Thuiscursus.nl.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten die je maakt bedragen minimaal €250 (per jaar), en maximaal €15.000.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoe zit dit? Je werk / collega heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Bovendien zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een zelfstudie via de werkgever doen is dus voor beide partijen interessant. In de regel kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Brand Management. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen groeien is een mooie doelstelling.

Wil je weten hoe je een merk laat shinen? Als Brand Manager creëer je een sterk merk en zorg je ervoor dat unieke kwaliteiten naar voren komen. Weten waar je kunt beginnen? De thuisstudie Brand Management gaat je helpen!

Als je je werk goed doet verhoog je de omzet en versterkt de positie van het merk. Je gaat aan de slag met merkstrategie en marktonderzoek. Je neemt het bedrijf onder de loep: wat is de cultuur? Je vormt en kneed een identiteit en zet alles op alles om die reputatie hoog te houden.

Je promoot het merk met alles uit je toolbox. Ontdek de geheimen die ervoor zorgen dat je een ijzersterk merk creëert waar niemand meer omheen kan.


Content
 • Inleiding: Wat is brand management?
 • De klant
 • Organisaties
 • Merken
 • De merkstrategie
 • Het product
 • De verpakking
 • Plaats en distributiebeleid
 • Prijs en prijsstrategie van een product
 • Promotie van een product
 • Personeel en personeelsbeleid
 • Merkschade en merkbescherming
 • Marktonderzoek
 • Diensten
 • Boeiend presenteren
 • Starten als zelfstandig Brand Manager

Competences
 • Een bedrijf of product in de markt zetten
 • Diverse strategieen toepassen
 • Professioneel communiceren en promotie voeren

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie