nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie MUA: Airbrush

De cursus MUA: Airbrush op je eigen tempo vanuit huis volgen? Geholpen door Thuisstudiezoeken.nl lees je alles over de beste thuisstudies en opleidingen in de categorie Make-Up. Je carrière een nieuwe impuls geven? Beginnen als ZZP’er? Of anderzijds iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Bekijk en vergelijken direct tientallen relevante studies en thuiscursussen van Nederlandse onderwijsinstellingen als Laudius en start vandaag nog met jouw thuiscursus MUA: Airbrush! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, een gratis proefles volgen, en goede begeleiding. Deze cursus is te koop vanaf €319,00 via o.a. Thuiscursus.nl.

 • Studeren wanneer jou het uitkomt.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • Aantrekkelijke welkomstcadeau’s.
 • De meest goedkope studiemogelijkheid.
 • In februari 2024 scherpe kortingen.

Alle thuisstudies MUA: Airbrush februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlMUA: Airbrush3-6 maanden€319,00Meer informatie
MUA: Airbrush thuis volgen

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding MUA: Airbrush thuis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, er is altijd een geschikte thuisstudie! Het is nu aan jou om er werk van te maken. Onze thuisopleiding-vergelijker komt dan om de hoek kijken. Met onze vergelijker vind je een ruim aanbod studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die jou helpen naar jouw volgende doel. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Make-Up? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie MUA: Airbrush. Met deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, volledig op jouw eigen tempo. Uitstekend te combineren met een baan, hobby’s en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Kiezen voor een cursus MUA: Airbrush is niet ingewikkeld. In onderstaand schema van onze studie-specialisten leggen we het beknopt uit:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Lijkt het wat? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als je voldoet aan de toelatingseisen krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: zelf je studietijd indelen en het lesmateriaal doornemen en huiswerk inleveren. Logischerwijs krijg je begeleiding van een professionele docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt wordt je beloond met een diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Wat zijn de huidige kosten van een MUA: Airbrush thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Een groot deel van wat behandeld wordt check je simpelweg digitaal via bijvoorbeeld je macbook, ipad of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder dure docenten. Wel is er een persoonlijke begeleider die jou door het traject helpen. De opleiding MUA: Airbrush kun je al volgen vanaf €319,00 bij Thuiscursus.nl. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De studiestof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een vakkundige mentor van Thuiscursus.nl.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groot aantal Hollanders investeren in hun carrière met een thuisstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en de variatie in thuisopleidingen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Wat moet ik me erbij voorstellen, en sluit het aan bij mijn wensen? Hieronder beantwoorden we de vragen die we het meest horen over zelfstandige MUA: Airbrush thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus MUA: Airbrush: studeren op de momenten wanneer het jou past. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Na jouw inschrijving en betaling krijg je bij veel aanbieders dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Dezelfde week krijg je de hele studiemap ook thuis (soms is dit optioneel). De cursus duurt gemiddeld 3-6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Even studeren op een lager pitje? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat verschilt per studie. Cursussen en trainingen zijn doorgaans voor iedereen. Heb je interesse in een HBO-studie of master? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Normaal gesproken is een specifieke MUA: Airbrush vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Men kan ook kiezen voor een 21+ examenof een bepaald certificaat. Op de website van de aanbieder tref je extra info over de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van scholen zoals bijvoorbeeld Scheidegger voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat deze studies niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Fotovakschool. Bovendien behaal je met een thuisstudie vaak een gerenommeerd branchediploma zoals NL Actief A. Bij een deel van de (hobby)cursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op deze wijze laat jij zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Het gros van de instellingen verstrekken ook een MUA: Airbrush klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: de interactie met andere studenten, direct antwoord op vragen en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Een negatief punt is: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Ook is de prijs van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Vrijwel alle opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Op deze plek bekijk je de belangrijke documenten voor jouw cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. Met jouw online lesomgeving vind je onder andere oefenexamens, oefeningen, webinars, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, het lesmateriaal. Verder lever je hier opdrachten in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-mua-airbrush

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dat gaat van MBA Human Resource Management tot aan HBO Maatschappelijke gezondheidszorg, en je kunt nu dus ook kiezen voor de MUA: Airbrush zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland past bij mijn situatie? In het volgende overzicht vind je de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Prettige digitale leeromgeving
 2. LOI: Korting bij betaling ineens of betalen in termijnen
 3. NTI: Studie in jouw eigen tempo afronden
 4. Laudius: Ruime keuze in opleidingen
 5. Thuiscursus.nl: Laatste plaatsen met 15% korting
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een hoogwaardige thuisstudie MUA: Airbrush online volgen kan al vanaf €319,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De belangrijkste kosten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Vakliteratuur, boeken, readers, etc.

Opmerking: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (februari 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een cursus / studie die gericht is op je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De cursus of studie is geschikt voor jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het betreft een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten zijn ten minste €250,00 (per 52 weken) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Wat is daarvan de reden? Het bedrijf waar je werkt kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Daarnaast mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een professionele opleiding via de werkgever starten heeft pluspunten voor beide partijen. Steeds vaker mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding MUA: Airbrush. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Wil je werken met de prachtige revolutionaire techniek van airbrush? Een resultaat bereiken wat je met kwasten en sponsjes niet voor elkaar krijgt? Dan is de cursus Airbrush iets voor jou!

Make-up aanbrengen met airbrush is erg populair in de fashion -en filmwereld. En het wint nu ook aan populariteit als bruidsmake-up. Logisch, want er zijn vele voordelen van het werken met airbrush. Het is hygiënischer om aan te brengen. Je hoeft het product en het gezicht namelijk niet aan te raken. Geen twijfel over mogelijk, airbrush geeft een natuurlijk uitziend resultaat wat de hele dag blijft zitten.

Je krijgt het allemaal onder de knie met: het airbrushpistool foundation, shading en highlighting aanbrengen!


Content
 • De verschillende toepassingen van airbrush
 • Werken met het airbrushpistool, compressor en verf
 • De juiste technieken in de vingers krijgen voor een prachtig resultaat
 • Camouflage, shading/highlighting, foundation, blush
 • Werken met stencils en patronen
 • Make-up aanbrengen voor een natuurlijke look
 • Creatieve looks creëren en uitvoeren
 • Onderhoud en gebruik van technisch materiaal

Competences
 • Jij hebt de techniek in de vingers en kan overweg met airbrushpistooltjes
 • Jij weet hoe je vloeibare make-up aanbrengt
 • Jij bent in staat om de juiste make-up samen te stellen
 • Jij creëert een flawless resultaat

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie