nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Business Management

De cursus Business Management flexibel vanuit huis volgen? Geholpen door www.thuisstudiezoeken.nl tref je tientallen thuisstudies en opleidingen in de categorie Management & Entrepreneurship. Streef je naar een carrièreboost? Wil je voor jezelf iets starten? Of wellicht iets leren wat je heel leuk vindt? Lees info en vergelijk gemakkelijk professionele thuisstudies van betrouwbare opleiders als NCOI en schrijf je vandaag nog in voor een thuiscursus Business Management! Studeren op je eigen tempo, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en goede begeleiding. Deze cursus kan jij volgen vanaf €1490,00 bij onder andere Thuiscursus.nl.

 • Zelf beslissen over je studietempo.
 • Snel het gewenste diploma halen.
 • Docenten uit het werkveld.
 • Praktijkgericht studeren.
 • Goedkoper dan een opleiding op locatie.
 • In februari 2024 voordelig starten.

Aanbieders thuisstudie Business Management februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlBusiness Management (Allround)3-6 maanden€1490,00Meer informatie
Business Management (Allround) op eigen tempo thuis volgen

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding Business Management thuis digitaal volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat er bij jou ook speelt, iedereen vind het leuk om te leren. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze vergelijkingssite is daarbij het ideale startpunt. Met onze vergelijker check & vergelijk je tientallen thuisstudies, taal- en hobbycursussen die passen bij jouw doelen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Management & Entrepreneurship? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Business Management (Allround)(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, op het moment dat het jou uitkomt. Ideaal als je studeren moet combineren met je werk, culturele activiteiten en andere bezigheden.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Aan de slag gaan met een cursus Business Management is niet moeilijk. Door middel van het stappenplan hieronder leggen we dit precies uit:

 1. Selecteer de gewenste opleider en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of kies de optie voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Wanneer alle privé-gegevens kloppen wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: zelf je studietijd indelen en de stof doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Uiteraard wordt je bijgestaan door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je een passend diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actueel tarief Business Management thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Hoe komt dit? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Een groot deel van wat behandeld wordt bekijk je gewoon online via bijvoorbeeld je tablet, smartphone of laptop. Daarnaast hoef je niet te reizen en werken ze met minder dure docenten. Vaak is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Business Management (Allround) kan men aanschaffen vanaf €1490,00 bij Thuiscursus.nl. De kosten worden gevormd door:

 • Alle theorie en opdrachten (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Altijd een eigen mentor van Thuiscursus.nl.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • De examens (soms op locatie).
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een aanzienlijk aantal arbeiders geven de voorkeur aan een thuisstudie. Het zelf kunnen bepalen en de enorme keuze in studies en cursussen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en sluit het aan bij mijn wensen? Hieronder vind je de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Business Management (Allround) thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Business Management: je kan elke week starten met deze opleiding. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je vaak al dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Binnen afzienbare tijd worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (indien gewenst). De cursus heeft een looptijd van grofweg 3-6 maanden. Als je veel tijd hebt kun je het natuurlijk sneller afronden. Lukt het niet in deze periode? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Cursussen en trainingen zijn erg flexibel in hun starteisen. Gaat jouw voorkeur uit naar een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Dikwijls is hier een passende Business Management vooropleiding vereist. Als alternatief vragen ze vaak een 18-plus toets of een specifiek overgangsbewijs. Op de website van de aanbieder achterhaal je aanvullende informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van bedrijven zoals onder andere NCOI zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Op die manier weet je dat jouw behaalde diploma gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Alfa-college. Tevens ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een serieus branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Dankzij dit diploma kun je aantonen dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Verscheidene instellingen hebben ook een Business Management klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: je kunt ervaringen en kennis delen direct antwoord op vragen en meer gerichte voorbereiding op examens. Er zijn ook nadelen: je moet het veel beter plannen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Ook is de prijs van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Veel opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. In dat portaal vind je snel alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en heb je contact met jouw docent. In jouw online omgeving is er een verzameling geplaatst van geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, oefeningen, video’s, webinars, oefenexamens. In dat systeem upload je ook huiswerk, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-business-management

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dit loopt van Praktijkdiploma wiskunde tot aan Uitvaartverzorger, en uiteraard ook de Business Management zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling sluit aan op mijn doelen en wensen? In het volgende overzicht kun je meer vinden over de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Praktijkgerichte docenten
 2. LOI: Ruim 1.000 opleidingen om uit te kiezen
 3. NTI: Duidelijk welke kosten je maakt voor een cursus of opleiding
 4. Laudius: Video & MP3 bestanden
 5. Thuiscursus.nl: Vakkundige docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

De thuisstudie Business Management (Allround) online versneld volgen is haalbaar rond de €1490,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze kosten kun je aftrekken:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Niet vergeten: niet elke studie komt in aanmerking (februari 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een cursus of studie die belangrijk is voor de baan van je toekomst (of huidige werk). De voorwaarden zijn als volgt:

 • De thuisstudie is gericht op jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het betreft een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250,00 (per 12 maanden). Als plafond is €15000 ingesteld.

Studeren op kosten van de werkgever
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Wat is daarvan de reden? Jouw bedrijf heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Ook mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via de werkgever doen heeft pluspunten voor beide partijen. Bij veel bedrijven kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Business Management. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Wil jij bedrijven mee helpen groeien? Belangrijke kansen leren herkennen om zo je bedrijf winstgevend te maken? Genieten van talrijke exclusieve voordelen zoals bonussen, veel verantwoordelijkheid en vooral vrijheid?

Een bekwaam business manager heeft een grondig inzicht nodig in de manier waarop bedrijven opereren. Deze kennis verwerf je allemaal in de allround thuiscursus Business Management. In 7 modules leer je alle knepen van het vak om als professioneel business manager aan de slag te gaan!

Na deze opleiding zijn je toekomstmogelijkheden talrijk. Zo kan je terecht in de financiële sector, maar ook bij multinationals of NGO’s. Uiteraard vormt deze opleiding de perfecte voorbereiding om te starten als zelfstandig ondernemer!


Content
 • Module 1: Management (basis)
 • Module 2: Project Management
 • Module 3: Gesprekstechnieken
 • Module 4: Time Management
 • Module 5: Financieel Management
 • Keuzevak: Praktisch Leidinggeven
 • Keuzevak: Change Management

Competences
 • Basiskennis Management
 • Project Management
 • Gesprekstechnieken
 • Time Management
 • Financieel Management

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie