nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Change manager jouw team en verandering

De cursus Change manager jouw team en verandering thuis volgen met goede begeleiding? Aan de hand van onze thuisstudie-vergelijker lees je alles over toonaangevende thuisstudies en opleidingen in de categorie Management & Entrepreneurship. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of bijvoorbeeld iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Check en vergelijk moeiteloos kwalitatieve thuisopleidingen van respectabele aanbieders van thuisstudies als Scheidegger en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Change manager jouw team en verandering! Een passende opleiding voor iedereen, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en goede begeleiding. Deze cursus is te bestellen vanaf €209,00 bij Thuiscursus.nl.

 • Niet gebonden aan lesdagen.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • Lesstof gericht op de huidige situatie.
 • Financiële regeling via de werkgever.
 • In februari 2024 voordelige tarieven.

Vergelijking van thuisstudies Change manager jouw team en verandering februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlChange manager: jouw team en verandering3-6 maanden€209,00Meer informatie
Change manager: jouw team en verandering thuis volgen

Up-to-date lesmateriaal en docenten uit het vak

De opleiding Change manager jouw team en verandering flexibel thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat er bij jou ook speelt, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. De website thuisstudiezoeken.nl helpt met het vinden van de juiste studie. Op deze website vind je uitgebreide info over een ruim aanbod thuisopleidingen en taal/hobbycursussen die passen bij jouw doelen. Wil je verder leren binnen het domein Management & Entrepreneurship? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Change manager: jouw team en verandering(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze cursus leer je de onderdelen van het vak, volledig op jouw eigen tempo. Dit gaat erg goed samen met een drukke baan, hobby’s en het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Beginnen met een cursus Change manager jouw team en verandering is niet moeilijk. In het stappenplan van ons studie-team komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Klik op een van de opleiders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan ontvang je het lesmateriaal en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo je lesstof bestuderen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Vanzelfsprekend wordt je hierin begeleid door een professionele docent.
 6. Na het afronden van de studie wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actueel tarief Change manager jouw team en verandering thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Wat is hiervan de reden? Je schaf geen hele dure boeken aan. Een belangrijk deel van het lesmateriaal check je simpelweg digitaal met jouw PC, smartphone of iPad. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten benodigd. In de regel bestaat er een mentor of coach die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Change manager: jouw team en verandering is er al vanaf €209,00 via bijvoorbeeld Thuiscursus.nl. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De studiestof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een vakkundige mentor van Thuiscursus.nl.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een groot deel van de volwassenen kiezen voor een thuisstudie. De maximale vrijheid en de variatie in thuisopleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe werkt het precies, en sluit het aan bij mijn wensen? In het gedeelte hieronder lees je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Change manager: jouw team en verandering thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Change manager jouw team en verandering: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd ontvang je dikwijls dezelfde dag nog alle digitale materialen. Binnen 1 week krijg je de benodigde boeken ook thuis (indien gewenst). De cursus heeft een looptijd van grofweg 3-6 maanden. Meestal hoeft het niet eens zo lang te duren. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Veel beroepsopleidingen en cursussen stellen geen strenge eisen. Ambieer je een HBO / WO opleidingstraject? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Vaak is een passende Change manager jouw team en verandering vooropleiding een voorwaarde. Een andere methoden kan zijn een 18-plus toets of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). Op de opleidingspagina bekijk je extra info aangaande de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van instellingen als bijvoorbeeld Scheidegger voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat deze afstandopleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Grafisch Lyceum Utrecht. Bovendien behaal je met een thuisstudie vaak een waardevol branchediploma als branchediploma pedicure. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Zo laat jij zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Flink wat scholen faciliteren ook een Change manager jouw team en verandering klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: meer sociale interactie, meer directe feedback van je docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Onthoud wel: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Vrijwel alle opleiders werken met een online leeromgeving. In dat portaal bekijk je de meest handige tools voor je cursus en kan je overleggen met de docent. In deze speciale omgeving kan men ook terecht voor webinars, praktijkvoorbeelden, video’s, oefeningen, geluidsbestanden, het lesmateriaal. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-change-manager-jouw-team-en-verandering

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Bijvoorbeeld Crisis Management tot en met Huidverzorging: Fruitzuurpeeling, en natuurlijk de Change manager jouw team en verandering zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen rijmt met mijn aspiraties? Bijgaand behandelen we de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: 50% korting op het lesgeld
 2. LOI: Interactief leren met online animatiefilms
 3. NTI: Ook staatsexamens
 4. Laudius: Hoge klanttevredenheid (8,5)
 5. Thuiscursus.nl: Beginnen wanneer jij dat wil
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Een thuisstudie Change manager: jouw team en verandering online versneld volgen is mogelijk vanaf €209,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De studiekosten kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. De volgende elementen kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Opmerking: er gelden strenge regels (februari 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een studie waarbij je competenties leert voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De opleiding is relevant voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De gemaakte studiekosten moeten minimaal €250 zijn (per jaar) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een opleiding of cursus volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoe komt dit? Je organisatie kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Daarbij zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een uitgebreide cursus via de werkgever doen is dus een win-win situatie. Soms wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Change manager jouw team en verandering. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Zowel grote als kleine bedrijven staan vaak voor veranderingen. Als Change Manager loods jij je team zonder moeite door het hele proces en begeleidt je hen met al hun vragen. Ben jij zo’n rots in de branding? Volg dan nu onze dynamische dagopleiding Change Manager.

Een Change Manager krijgt te maken met allerlei veranderingsprocessen; strategische veranderingen, attitudeveranderingen, operationele veranderingen, logistieke veranderingen … Van het gebruik van een nieuwe softwareprogramma tot herstructureringen, elke verandering heeft zijn effect op het team. Als Change Manager focus je je op de voorbereiding, uitvoering en opvolging van jouw project.

Na deze cursus ben jij hét aanspreekpunt voor zowel je team als de directie.


Content
 • Introductie tot change management
 • Veranderingsklimaat binnen een organisatie
 • Verschillende benaderingen van verandering; dwingen, participeren en integreren
 • Verandering op verschillende niveau´s; structuur, technologie, mensen
 • Verschillende perspectieven en rollen als change manager
 • Creëren van positieve communicatie en motivatie
 • 7S-analyse van een lerende organisatie
 • Draagvlak creëren voor veranderingen binnen het bedrijf
 • Herkennen van veranderingsgedrag
 • Omgaan met weerstand tegen verandering

Competences
 • Je gebruikt onderzoeksmethoden om op voorhand na te gaan hoe stakeholders tegenover een geplande verandering staan
 • Je voert verandering door met respect voor alle betrokkenen
 • Je stelt een constructieve veranderingsstrategie op
 • Je anticipeert op weerstand en obstakels

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie