nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Engels Zakelijk Schrijven

De cursus Engels Zakelijk Schrijven zelfstandig vanuit huis volgen? Via onze vergelijker bekijk je de beste thuisstudies, cursussen en trainingen in het vakgebied van Languages. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of gewoon iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Lees info en vergelijk heel eenvoudig veel gekozen studies en thuiscursussen van Hollandse opleiders als NCOI en ga meteen aan de slag met een thuiscursus Engels Zakelijk Schrijven! Op een flexibele manier studeren, een gratis proefles volgen, en topdocenten uit het vak. Deze cursus is er al vanaf €299,00 bij een opleider als Thuiscursus.nl.

 • Studeren in jouw eigen tempo.
 • Actueel en kwalitatief lesmateriaal.
 • Professionele docenten.
 • Aantrekkelijke welkomstcadeau’s.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In februari 2024 goedkoop beginnen.

Overzicht met thuisstudies Engels Zakelijk Schrijven februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlEngels Zakelijk Schrijven3-6 maanden€299,00Meer informatie
Engels Zakelijk Schrijven online vanuit huis

Bekijk direct alle erkende thuisstudies

De opleiding Engels Zakelijk Schrijven zelfstandig thuis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat je denkniveau ook is, iedereen kan studeren en leren. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! www.thuisstudiezoeken.nl kan helpen bij het vinden van een studie. Met onze vergelijker check je tientallen cursussen en beroepsopleidingendie aansluiten op jouw wensen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Languages? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Engels Zakelijk Schrijven(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze cursus doe je in korte termijn veel kennis op, volledig op jouw eigen tempo. Het is goed te doen samen met je huidige baan, muziek of sport en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Beginnen met een cursus Engels Zakelijk Schrijven kan moeiteloos via internet. In onderstaand schema van onze studie-specialisten zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of vraag een gratis proefles aan om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als je voldoet aan de toelatingseisen krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op eigen tempo lesstof en boeken doornemen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Vanzelf heb je regelmatig contact met een vaste docent.
 6. Alles afgerond? Dan ontvang je een certificaat of diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele kosten Engels Zakelijk Schrijven thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom zijn de kosten zo laag? Meestal heb je geen dure studieboeken. Veel lesmaterialen vind je in jouw digitale leeromgeving op een macbook, ipad of telefoon. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en werken ze met minder dure docenten. Wel is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Engels Zakelijk Schrijven volg je al vanaf €299,00 bij o.a. Thuiscursus.nl. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • De leerstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vast aanspreekpunt van Thuiscursus.nl.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Met diploma / accreditatie.
Ontdek het gemak van thuis studeren

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Een groot deel van de mensen willen vanuit huis studeren. De vrijheid en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het steeds aantrekkelijker. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is het niveau niet te hoog? In het gedeelte hieronder lees je de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Engels Zakelijk Schrijven thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Engels Zakelijk Schrijven: je kan elke week starten met deze opleiding. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je soms dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Niet veel later worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (niet verplicht bij alle studies). De cursus heeft een studietijd van grofweg 3-6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn er in principe voor iedereen. Ben je aan het kijken naar een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Normaal gesproken is een relevante Engels Zakelijk Schrijven vooropleiding een harde eis. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ examen of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de folder van de school vind je ruime info met betrekking tot toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De volledige MBO-, HBO en masters van opleiders als bijvoorbeeld Laudius dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. We kunnen dus zeggen dat deze diploma’s niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Fotovakschool. Bovendien krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een officieel branchediploma als fitness trainer A. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op die manier laat jij zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Diverse instanties faciliteren ook een Engels Zakelijk Schrijven klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt ervaringen en kennis delen de goede en individuele ondersteuning en de examenhulp (bespreken van de vragen). Minder fijn: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Tevens is tarief van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Vrijwel alle opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Op deze plek vind je de essentiële informatie voor je cursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. Via jouw account zoek je ook naar video’s, geluidsbestanden, het lesmateriaal, oefeningen, webinars, oefenexamens. Ook kan je opdrachten uploaden, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-cursussen-engels-zakelijk-schrijven

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Het aanbod in studies is enorm. Denk aan Copywriter tot een studie als HBO Online schuldhulpverlening, en sinds kort dus ook de Engels Zakelijk Schrijven zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling past bij mijn aspiraties? In het volgende overzicht behandelen we de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Officieel erkend diploma
 2. LOI: Aantoonbare kwaliteit, zoals erkende diploma’s en NVAO-accreditaties
 3. NTI: Uitstekende naam op de arbeidsmarkt
 4. Laudius: Locaties door heel Nederland
 5. Thuiscursus.nl: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een professionele thuisstudie Engels Zakelijk Schrijven online volgen kan al vanaf €299,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Jouw studiekosten mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De belangrijkste posten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Studiemiddelen als boeken en software

Belangrijk: niet elke studie komt in aanmerking (februari 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een studie die iets bijdraagt aan de baan van je toekomst (of huidige werk). De voorwaarden zijn als volgt:

 • De cursus is van belang voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het betreft een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De kosten die je opvoert beslaan het minimum van €250 (per 52 weken), en maximaal €15.000.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Waarom? Jouw bedrijf kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Overigens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding via jouw bedrijf volgen is dus voor beide partijen interessant. Bij veel bedrijven mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Engels Zakelijk Schrijven. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Praat je voor je werk veel in het Engels? En mogen jouw e-mails en presentaties wel iets minder ‘krom’? Haal de fouten uit je spelling en woordkeuze met deze thuisstudie Engels Zakelijk Schrijven en wordt beter begrepen op de werkvloer.

Of je nu een belangrijke onderhandeling hebt of je LinkedIn profiel invult, je wil natuurlijk geen taalfouten maken die makkelijk voorkomen kunnen worden. Je gaat aan de slag om vlekkeloos te kunnen solliciteren, telefoneren, vergaderen en onderhandelen.

Deze thuisstudie is makkelijk naast je werk in te plannen. Je kunt op eigen tempo je Engels verbeteren en binnenkort je (Engels sprekende) collega’s verrassen met jouw excellente Engels.


Content
 • Professioneel leren telefoneren
 • Een telefoongesprek voorbereiden
 • Klachtenbehandeling via de telefoon
 • Iemand correct doorverbinden
 • Professionele brieven en e-mails schrijven
 • Prijsaanvragen, offertes en facturen opstellen
 • Financiële correspondentie
 • Vergaderingen plannen
 • Verschillende soorten verslagen opmaken
 • Rapporten opstellen
 • Statistieken en tabellen interpreteren

Competences
 • Engelse brieven en e-mails kunnen schrijven
 • In het Engels kunnen telefoneren
 • Secretariele werkzaamheden kunnen uitvoeren in het Engels

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie