nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Feng Shui

De cursus Feng Shui op je eigen tempo vanuit huis volgen? Middels www.thuisstudiezoeken.nl ontdek je toonaangevende thuisopleidingen en cursussen gerelateerd aan Interior Design. Een nieuwe stap in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of gewoon toe aan volledig iets nieuws? Bekijk en vergelijken eenvoudig kwalitatieve thuisstudies van respectabele instellingen als Laudius en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Feng Shui! Een passende opleiding voor iedereen, up-to-date lesmateriaal, en topdocenten uit het vak. Deze cursus is te bestellen vanaf €259,00 via o.a. Thuiscursus.nl.

 • Zelf beslissen over je studietempo.
 • Online lesmateriaal bekijken.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Voordeliger dan een studie op school.
 • In februari 2024 scherpe kortingen.

Vergelijk thuisstudies Feng Shui februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlFeng Shui3-6 maanden€259,00Meer informatie
Feng Shui thuis volgen

Combineer werk, privé en jouw studie!

De opleiding Feng Shui flexibel thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat jouw niveau ook is, de mogelijkheden zijn enorm! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze website is daarbij het ideale startpunt. Met behulp van onze website tref je een grote variëteit aan thuisopleidingen en taal/hobbycursussen die aansluiten op jouw wensen. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Interior Design? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Feng Shui(duaal of voltijd). Via deze cursus leer je de belangrijkste vaardigheden, volledig op jouw eigen tempo. Dit gaat erg goed samen met een baan, sport en een druk gezinsleven.

Hoe werkt het precies?
Inschrijven voor een cursus Feng Shui is niet ingewikkeld. In onderstaand schema van onze studie-specialisten geven we hierop een korte toelichting:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als je voldoet aan de toelatingseisen worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je meteen inloggen.
 5. De studie kan beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo de lesstof erbij pakken en examens doen of projecten uploaden. Zoals je mag verwachten wordt je ondersteund door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond volgt natuurlijk een passende diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele prijs Feng Shui thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is het zo voordelig? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. De meeste lesstof check je simpelweg digitaal via bijvoorbeeld je computer, iPad of smartphone. Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder docenten benodigd. Natuurlijk is er een coach of begeleider die jou kan helpen. De opleiding Feng Shui wordt al aangeboden vanaf €259,00 bij bijv. Thuiscursus.nl. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (meestal ook per post te krijgen).
 • Altijd een eigen mentor van Thuiscursus.nl.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Thuis een cursus of opleiding volgen

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Steeds meer jongeren kiezen voor een studie aan huis. Het zelf kunnen bepalen en het enorme aanbod zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Hoe werkt het precies, en sluit het aan bij mijn wensen? Onderstaand vind je de meest gestelde vragen over zelfstandige Feng Shui thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Feng Shui: studeren op de momenten wanneer het jou past. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Na jouw inschrijving en betaling krijg je bij veel aanbieders binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Dezelfde week krijg je de hele studiemap ook thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De cursus kost je plusminus 3-6 maanden. Meestal hoeft het niet eens zo lang te duren. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat verschilt per studie. Cursussen en trainingen stellen geen strenge eisen. Betreft het een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. In sommige gevallen is een dergelijke Feng Shui vooropleiding vereist. Echter kan het ook gaan om een 18 plus-examen of een ECV-certificaat. In de gratis studiegids achterhaal je meer informatie betreffende de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van opleiders zoals onder andere Fontys zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Je mag er dan op vertrouwen dat deze studies gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als ROC de Leijgraaf. Daarnaast kan je ook rekenen op een officieel branchediploma als Visagie Branchediploma. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Daarmee kun je aantonen dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Meerdere onderwijs-aanbieders beschikken over een Feng Shui klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: de interactie met andere studenten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Minder fijn: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Online tref je de meest handige tools voor je cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In jouw online omgeving tref je zaken als video’s, geluidsbestanden, oefeningen, webinars, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden. Ook kan je opdrachten uploaden, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-cursussen-feng-shui

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Van HBO Linux professional tot Regie, en sinds kort dus ook de Feng Shui zelfcursus. Welke onderwijsinstelling relevant is voor mijn privé situatie? Onderstaand vergelijk jij zelf de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: 15 dagen gratis op proef
 2. LOI: Interactief leren met multimediale opdrachten
 3. NTI: Inclusief aanvullend lesmateriaal, zoals webinars, ondersteunende video’s en oefenexamens.
 4. Laudius: Studeren op een tempo dat bij jou past
 5. Thuiscursus.nl: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Je eigen thuisstudie Feng Shui online versneld volgen doe je vanaf €259,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Jouw studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. Deze producten kun je aftrekken:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Opgelet: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (februari 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een opleidingdie iets bijdraagt aan de baan van je toekomst (of huidige werk). Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De thuisopleiding is relevant voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het gaat om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten die je maakt komen minimaal uit op €250 (p/jaar), oplopend tot €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Hoezo? Het bedrijf waar je werkt heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Tevens kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een training of beroepsopleiding via je werk volgen is dus voor jullie beide relevant. Doorgaans mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Feng Shui. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen groeien is een mooie doelstelling.

Omgeving is van grote invloed op hoe je je voelt. Met Feng Shui creëer je harmonie tussen mensen en hun omgeving. Met een paar simpele aanpassingen kun je de energie in een ruimte verbeteren.

Je leert oog te hebben voor detail. Welke kleuren kun je het beste gebruiken? Welke vormen gebruik je? Waar hangen spiegels? Hoe plaats je de meubels? Je leer zien welke elementen energie belemmeren. Je maakt kennis met de basisprincipes en de verschillende stromingen binnen de Feng Shui.

Als jij klaar bent met een ruimte is deze in balans. Dankzij die rust en positieve energie voelt de omgeving gelijk stukken lekkerder aan.


Content
 • Introductie tot de Feng Shui
 • De verschillende varianten van Feng Shui
 • Basisprincipes van de Feng Shui
 • De relatie tussen mens en leefomgeving
 • Een woninganalyse volgens de Acht Huizen Theorie
 • Huizen inrichten volgens de principes van de Feng Shui
 • Stimuleren van de harmonieuze stroming
 • Chi, Yin & Yang en de vijf elementen
 • De klassieke Chinese kalender, Luo Shu en Ba Gua
 • School van de Vormen
 • Theorie van de vier Symbolische Dieren
 • Toepassingsmogelijkheden van de Feng Shui
 • Binnen en buiten de woning
 • Sectoren van de woning
 • Elke kamer apart bekeken
 • Theorie van de Vliegende Sterren
 • Feng Shui op kantoor, winkelruimten en begraafplaatsen

Competences
 • De verschillende varianten van Feng Shui inzetten
 • De relatie tussen mens en leefomgeving verbeteren
 • Een woninganalyse doen volgens de Acht Huizen Theorie
 • Huizen inrichten volgens de principes van de Feng Shui
 • De harmonieuze stroming stimuleren
 • Chi, Yin & Yang en de vijf elementen toepassen
 • Feng Shui toepassen binnen en buiten de woning
 • Feng Shui toepassen op kantoor, winkelruimten en begraafplaatsen

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie