loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Evenementen Organisator

De cursus Evenementen Organisator op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Met onze vergelijker vind je toonaangevende thuisstudies, cursussen en trainingen om verder te komen binnen het domein Opleiding. Streef je naar een carrièreboost? Voor jezelf beginnen? Of juist een cursus om je kennis te verbreden? Check en vergelijk heel eenvoudig populaire zelfstudies en thuiscursussen van respectabele instellingen als Nederlands Talen Instituut (NTI) en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Evenementen Organisator! Een studie die past bij jouw niveau, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en altijd de beste begeleiding. Deze cursus kan jij volgen vanaf €489,00 bij bijvoorbeeld LAUDIUS.

 • Studeren wanneer jou het uitkomt.
 • 24/7 toegang tot online leeromgeving.
 • Uitstekende docenten.
 • Geef een boost aan je carrière.
 • Zelf kiezen waar je gaat studeren.
 • In oktober 2022 goedkoop beginnen.

Vergelijk thuisstudies Evenementen Organisator oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LAUDIUSEvenementen Organisator9 maanden€489,00Meer informatie
Evenementen Organisator thuis volgen

In jouw eigen tempo het gewenste diploma halen

De opleiding Evenementen Organisator op afstand volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Op welk niveau jij ook denkt; er is altijd een geschikte thuisstudie! Het is gewoon een kwestie van doen. De website thuisstudiezoeken.nl helpt jou graag met de volgende stap. Met behulp van onze website vind je een ruim aanbod thuisopleidingen en taal/hobbycursussen die passen bij jouw doelen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Opleiding? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Evenementen Organisator(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze cursus leer je de onderdelen van het vak, zo snel of langzaam als jij dat wil. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast je huidige baan, sport en jouw gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Beginnen met een cursus Evenementen Organisator kan moeiteloos via internet. Door middel van het stappenplan hieronder gaan we er verder op in:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of kies voor een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: waar en wanneer jij wilt de stof doornemen en colleges terugkijken. Logischerwijs wordt je ondersteund door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt wordt je beloond met een diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat is de prijs van een Evenementen Organisator thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Hoe komt dit? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Een groot deel van wat behandeld wordt bekijk je gewoon online, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een smartphone, tablet of laptop. Daarnaast hoef je niet te reizen en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Wel is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou kan helpen. De opleiding Evenementen Organisator is er al vanaf €489,00 via de onderwijsinstelling LAUDIUS. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (meestal ook per post te krijgen).
 • Een persoonlijke mentor van LAUDIUS.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • De examens (soms op locatie).
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een groot deel van de medewerkers zien hun kansen in een zelfstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en de uitgebreide database met cursussen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Hoe gaat het precies in z’n werk, en past het bij mijn ambities? In het volgende gedeelte bespreken we kort de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Evenementen Organisator thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de cursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Evenementen Organisator: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je doorgaans binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Dezelfde week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit is niet altijd verplicht). De cursus heeft een looptijd van plusminus 9 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan het soms nog een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een vooropleiding verplicht?
Dit varieert per studie en opleider. De meeste (hobbymatige) cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Ben je aan het kijken naar een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Dikwijls is hier een passende Evenementen Organisator vooropleiding een van de voorwaarden. Het kan ook gaan om een 18 plus-examen of op basis van een eerder gevolgd programma. In de beschrijving van de opleiding check je de benodigde specificaties inzake de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van onderwijsaanbieders als o.a. Laudius zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). We kunnen dus zeggen dat jouw behaalde diploma dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Hogeschool Notenboom. Tevens kan je ook rekenen op een speciaal branchediploma zoals NL Actief. Bij korte cursussen en trainingen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze kan jij laten zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Meerdere instanties faciliteren ook een Evenementen Organisator klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: meer sociale interactie, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en meer gerichte voorbereiding op examens. Het minpunt is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Online tref je de belangrijke documenten voor jouw cursus en kan je vragen stellen aan jouw docent. In de digitale leeromgeving kun je terecht voor ondermeer het lesmateriaal, webinars, video’s, praktijkvoorbeelden, oefeningen, geluidsbestanden. Verder lever je hier opdrachten in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-evenementen-organisator

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dat gaat van Koreaans tot een studie als MBO Vakbekwaam medewerker dierverzorging, en natuurlijk de Evenementen Organisator zelfcursus. Welke onderwijsinstelling matcht met mijn wensen en situatie? In het volgende overzicht vergelijk jij zelf de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Gebruiksvriendelijke digitale omgeving Plaza
 2. LOI: Ruim 1.000 opleidingen om uit te kiezen
 3. NTI: Met sociale intelligentietest
 4. Laudius: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 5. Thuiscursus.nl: Advies van consulenten
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een hoogwaardige thuisstudie Evenementen Organisator online versneld volgen is haalbaar rond de €489,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Lesmaterialen en lesgeld kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De relevante kosten kun je aftrekken:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Vakliteratuur en studieboeken

Let op: er gelden strenge regels (oktober 2022). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een opleidingdie gericht is op jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De cursus of studie draagt direct bij aan jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van LAUDIUS.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250,00 (p/jaar), oplopend tot €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Het doen van een deeltijd studie is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Wat is daarvan de reden? Jouw bedrijf kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Daarbij kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een zelfstudie via de werkgever starten is dus een win-win situatie. Dikwijls is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Evenementen Organisator. Ga eens om tafel met jouw manager, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Ondernemend en sociaal zijn, dat zijn zeker kwaliteiten die horen bij een evenementenorganisator. Als organisator van verschillende activiteiten regel je van alles. Zo zorg je dat de juiste locatie gevonden wordt, er publiciteit wordt gegeven aan het evenement, de catering verzorgd is en alles veilig is. Wil jij straks zorgen voor dat perfecte congres of een boekpresentatie, begin dan snel met deze cursus.

LAUDIUS opleidingsinformatie
LAUDIUS Opleidingen

Plaats een reactie